thunderstruckfandoms

Dit forum is voor iedereen die niet uit hun fandom kan ontsnappen!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 The Marauders studenten tijd (nieuw)

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1 ... 10 ... 15, 16, 17
AuteurBericht
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   vr nov 25, 2016 12:08 am

Severus

Severus grijnsde duivels en liet haar haar voor even los om haar hopeloos stukje stof van haar lichaam te verwijderen. Zichzelf uitkleden? zucht. Moest hij nu echt alles ook nog eens doen. "Hm ik vind het leuker als jij het doet maar vooruit, ik heb het zelf gevraagd." zei hij droogjes. Hij keek haar aan terwijl hij zijn gewaad loosde maar voor hij aan zijn broek begon pakte hij eerst haar benen en trok haar naar de rand van de tafel zodat, als hij wilde, hij heeeeeel makkelijk toegang had. Zowel met zijn handen als met andere delen van zijn lichaam (mond en his favorite part). Hij was allang blij dat Chris de moeite niet had genomen een BH aan te doen, dat scheelde voor hem weer 1 kledingstuk die hij uit moest doen en haar slipje zou het niet lang overleven, maar dat was voor zometeen. Hij gleed met zijn hand tussen haar benen en begon haar daar weer te martelen terwijl hij met zijn andere hand in een simpele beweging de knoop en rits van zijn broek had losgemaakt. Er zaten geen rationele gedachten meer in zijn hoofd, het zou hem ook eigenlijk een rotzorg zijn of Bash ineens binnen zou komen. Hij nam aan dat Chris iets van hem had gehoord anders was het risico veel te groot geweest... althans dat nam hij aan he. Wist hij veel. Hij dacht gewoon allang niet meer na. Al het bloed wat eigenlijk naar zijn brein zou moeten gaan ging naar beneden en geloof me daar zitten vrij weinig hersencellen in. Hij liet haar voor een moment los om uit zijn broek te stappen, hield zijn boxer nog wel aan en had in de tussentijd ook zijn schoenen alweer ergens gedumpt. "Je weet, dat het nogal een opgave is om dat voor elkaar te krijgen." zei hij lachend toen Chris meldde dat ze wilde dat hij haar zo nat zou maken als nooit tevoren. "Maar, we aim to please Miss Black" zei hij grijnzend terwijl hij haar slipje letterlijk van haar lichaam scheurde, alweer. Het was niet de eerste keer dat dat was gebeurd tijdens hun relatie ... en afgelopen nacht. oops. Christina zou moeten gaan shoppen voor nieuwe lingerie. Christina haar uitdagende blik zorgde er bijna voor dat Severus helemaal vergat dat hij nog iets voor Chris moest doen maar hij hield zich in. Hij stond wel op springen op het moment maar misschien kon hij zichzelf enigzins kalmeren terwijl hij bezig was met Christina .... yeah sure. "Wat ik wil?" vroeg hij terwijl hij langzaam door zijn knieën zakte zodat hij toegang had met zijn mond "Daar komen we zo op terug." en hij begon zijn volgende marteltechniek. Een hand gleed naar haar kuit en omhoog en bleef bij haar dij liggen en de andere hand gleed ook naar waar zijn mond bezig was.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   vr nov 25, 2016 9:02 am

Melian

Melian was zo diep in gedachte verzonken dat ze eerste twijfelde of dat gebonk op de deur in haar hoofd afspeelde of dat er echt geklopt werd op de deur. Melian besloot het zekere voor het onzekere te nemen en opende de deur. Daar zat ze Remus staan. Direct gingen er allerlei wilde vlinders door haar buik vliegen en kreeg Melian een licht rode kleur op haar wangen. Ze moest omhoog kijkencom Remus in zijn mooie grijze ogen te bekijken. Ze zag direct dat hij er moe uitzag, maar dat kon ze zich ook wel goed voorstellen. De laatste paar dagen was hij in haar gezelschap gebleven en dat vergde enorm veel energie. Alleen daarom was Melian Remus al zo dankbaar. Zonder hem zou nooit hebben geweten hoe ze al haar problemen zou moeten oplossen. Ze glimlachte even kort. "Goedemorgen, lekker geslapen?" Vroeg Melian lief. Ze deed een stapje opzij zodat Remus binnen kon komen. Melian deed vervolgens de deur achter Remus dicht en ging vervolgens weer op haar bed zitten. Ze vroeg zich af of Remus iets had te melden of dat hij gewoon even bij haar kwam kijken, zoals hij de afgelopen dagen wel vaker had gedaan. Hij was zo lief voor haar, ondanks alles wat er was gebeurd. Melian had nog steeds een enorm schuldgevoel tegenover Remus. Ze had hem laten vallen en was er vandoor gegaan met Amycus en nu had ze spijt en ondanks alles was Remus er nog steeds voor haar. Melian besloot dat ze na al het gedoe met Voldemort, maar iets terug moest doen voor Remus. Er moest vast wel iets zijn waarmee zij hem kon gaan helpen, maar dat was iets voor later. Nu stond hij hier in haar kamer kn de Lekke Ketel.
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   vr nov 25, 2016 3:07 pm

Remus

Remus liep naar binnen en glimlachte ook even flauw toen ze goedemorgen tegen hem zei en vroeg of hij goed had geslapen. Het eerlijke antwoord was nee want hij had de hele nacht liggen draaien en doen en geprobeerd zijn gedachten op een rijtje te zetten, waar hij niet in was geslaagd trouwens, Het was nog steeds een grote warboel in zijn hoofd. "Ik heb prima geslapen." zei hij maar voor het gemak. Hij had geen zin om uit te leggen waardoor hij niet echt geweldig sliep "En jij?" vroeg hij toen maar. Het begon een beetje awkward te worden. Hij was eigenlijk alleen maar bij Melian wezen kijken om te zien of alles nog goed ging de afgelopen paar dagen maar nu had hij iets anders in zijn hoofd en hij wist niet goed of hij het moest doen of niet. Ze had in elk geval soort van bewezen dat ze het dooddoener zijn niet meer wilde door met Perkamentus te gaan praten alleen vroeg hij zich af of Christina en Lily dat ook zo zouden zien. Hij had niet al te veel bij Melian in haar kamer alleen willen zijn met haar omdat zijn eigen wilskracht begon weg te glippen en zijn gevoelens voor haar weer terug kwamen, als ze ooit al weg waren geweest natuurlijk. Remus keek toe hoe Melian weer op haar bed ging zitten en ging toen naast haar zitten om zich vervolgens enigzins verslagen achterover op het bed te laten vallen "Hoe gaat het met je?" vroeg hij, een vraag die hij de afgelopen paar dagen meerdere malen had gesteld. Hij had alleen niet het idee gehad dat ze eerlijk was geweest en hij keek haar dan ook half aan. Hij zag alleen de zijkant van haar gezicht doordat hij op zijn rug lag en hij had eigenlijk helemaal geen zin om overeind te komen. Het liefste wilde hij dat ze naast hem kwam liggen, tegen hem aan maar hij weerhield de neiging om haar naar zich toe te trekken.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   za nov 26, 2016 12:16 pm

Melian

Melian zag hoe Remus naast haar op bed kwam zitten en ze liet even haar blik over hem glijden. Voor iemand die goed had geslapen zag hij er anders verdomd moe uit. Melian glimlachte weer even kort. "Ook goed hoor." Zei Melian. Ze kon zich eigenlijk niet eens meer de nacht herinneren waarin ze gewoon had geslapen. Slapen was de laatste tijd iets wat Melian bijna niet deed. Door alles wat er Door haar hoofd heen ging, kon ze slaap niet vatten. Melian zag hoe Remus zich achterover liet vallen op het bed. Melian draaide een kwart en ging in de kleermakerszit zitten om Remus zo beter te kunnen bekijken. "Het gaat wel hoor." Zei ze luchtig. Melian wilde Remus eigenlijk niet meer met haar ellende belasten dan ze de afgelopen dagen al had gedaan. Ze maakte zich gewoon zorgen over de toekomst en Amycus. Waarschijnlijk zou hij Remus ook wat proberen aan te doen en Melian niet met rustig laten. Bij die gedachte werd Melian misselijk. Het idee dat Amycus haar nooit meer alleen zou laten, zorgde ervoor dat ze een paniek van binnen voelde die ze eigenlijk niet eerder had gevoeld. Ze moest gewoon met hem gaan praten en wellicht advies vragen aan Remus, ook al zat hij waarschijnlijk niet te wachten op dat onderwerp.
Terug naar boven Ga naar beneden
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   ma nov 28, 2016 10:27 pm

Christina Zwarts

Een grijns speelde rond Christina haar lippen. Ergens vond ze het wel vreemd hoe Severus nu deed, normaal deed hij heel anders in bed. Christina kon er alleen niet echt bezwaar tegen hebben. Ze vond het wel prima zoals Severus nu deed. Christina glimlachte toen hij zo deed, maar al snel veranderde dat in een kreun van genot toen ze ook daadwerkelijk voelde wat hij deed. "Severus."kreunde ze. Christina mocht Bash dan wel erg leuk vinden, maar toch was Severus de enige die haar zo kon laten kreunen en gek kon maken. "Hoe heb je het geleerd om dit zo goed te doen."kreunde ze. Christina was heel erg blij dat Bash over moest werken, hoe schuldig ze zich ook voelde. Hopelijk zou Bash te moe zijn voor seks want Christina zou er niet nogmaals hierna toe instaat zijn na vandaag, Deze nacht met Severus had Christina geleerd dat ze toch wel degelijk een limiet had. Maakt niet uit dat dat pas in ging na 11 keer in één nacht, maar het was er. Christina voelde dat ze haar hoogtepunt naderde. "Sev, als je nog langer wil genieten moet je nu stoppen."kreunde ze met tegenzin. Christina wilde helemaal niet stoppen. Christina was blij dat Lily, James en Sirius voorlopig echt weg zouden zijn, en bash ook. Alleen maakte ze zich ergens op de achtergrond er wel zorgen om dat Remus niet zomaar binnen zou komen wandelen. Ze wist niet precies waar hij was, dus hoopte ze maar niet dat hij opeens binnen zou komen hoppen. Dan zou Remus waarschijnlijk voor het leven getraumatiseerd zijn bedacht Christina zich.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jul 04, 2017 3:15 pm

Severus Sneep

Severus kon een tevreden grijns niet binnen houden toen Christina begon te kreunen en zijn naam zei. Hij was zich er wel van bewust dat dit waarschijnlijk de laatste keer was dat ze seks zouden hebben nu Christina met Bash was en daarom was hij er nu zo op gebrand om haar de beste sex ever te geven. Christina vroeg waar hij had geleerd om te doen wat hij aan het doen was en hij keek even naar haar op "Ik heb goede motivatie" meldde hij voor hij zijn aanval weer voort zette. Hij moest echter een einde maken aan zijn aanval door Chris die hem even meldde dat hij moest stoppen als ze nog langer door wilde gaan en hij kwam weer overeind, zijn handen gleden langs haar benen, over haar heupen en buik omhoog en het was duidelijk dat hij er behoorlijk veel zin in had. Zelfs zijn boxer zat bijzonder strak op dit moment en dat was zeldzaam. Er hing ergens ook wel een tijd limiet nu, ze wisten niet of Luthien wakker zou worden of wanneer iemand binnen zou komen denderen en ze waren behoorlijk actief bezig op de keukentafel...

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   do jul 20, 2017 11:23 pm

Christina Zwarts

Even haalde ze opgelucht adem toen Severus stopte, ze wilde natuurlijk niet vroegtijdig komen en ze kuste hem vol op zijn lippen, alsof haar leven ervan af hing en ze sloeg haar armen om zijn hals en drukte hem stevig tegen zich aan.
"Wil je hier verder gaan of denk je dat het slimmer is naar de slaapkamer te verhuizen? Mocht het onfortuinlijke feit zich voordoen dat iemand binnen komt lopen dan zien ze in ieder geval niet vol front wat wij doen."Christina dacht niet eens meer aan Bash, eerder aan Lily of Remus of iets. Ze keek hem aan met een blik vol liefde, ze hield nog altijd onwijs veel van hem. De vader van haar kind. Ze wilde niet dat hij weg zou gaan en verdomde het dan ook momenteel om hem los te laten. Ze hield hem liever vast, dan had ze het idee dat hij niet weg zou gaan wat natuurlijk onzin was want hij zou evengoed wel gaan, maar toch wilde Christina momenteel graag de illusie behouden dat dat niet het geval was.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Marauders studenten tijd (nieuw)
Terug naar boven 
Pagina 17 van 17Ga naar pagina : Vorige  1 ... 10 ... 15, 16, 17
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Nieuw in deze vreemde land

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
thunderstruckfandoms :: Rpg met vaste rollen :: Harry Potter-
Ga naar: