thunderstruckfandoms

Dit forum is voor iedereen die niet uit hun fandom kan ontsnappen!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 The Marauders studenten tijd (nieuw)

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Volgende
AuteurBericht
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo nov 16, 2016 11:56 pm

Christina Zwarts


"Je klinkt nu best als Remus weet je dat."zei Christina met samengeknepen ogen. "The voice of reason."zei ze hoofdschuddend tegen hem, ze genoot van de kus. Het kon de laatste kus zijn die ze ooit hadden. Ze keek hem verdrietig aan. Ze knikte over het shoppen. "toch is dat iets heel anders dan we vannacht gedaan hebben."zei ze toen, ze wist dat ze het weekend dan ook zeer zeker heel veel moeite ging krijgen om van Severus af te blijven. Snel drukte ze een kusje op Luthien haar voorhoofd. "Ze gaat het afschuwelijk vinden als je zo weer weg bent...hoe moet ik het haar uitleggen."Zei Christina toen triest, ze wist echt niet wat ze er tegen kon doen of hoe ze het moest doen. Hoe Christina en Severus deden was ook eigenlijk te verwarrend voor het kleine meisje maar Christina kon er niets aan doen. Christina gaf hem voorzichtig een knuffel ook omdat hij Luthien vast had. Toen hij dat zei over Voldemort keek ze nog tien keer zo bang. "Sev, stuur je me alsjeblieft een bericht hoe het met je gaat als je terug bent en of je gewond bent of niet...ik verzin wel een smoes als het nodig is om je te kunnen helpen dan."zei ze en Christina wist zeker dat haar dat zou lukken. "Dan past er heus wel even iemand op Luthien en kan ik even snel weg."zei ze toen, dat zou ook wel lukken ze zuchtte weer en voelden de tranen in haar ogen branden. "Neem je haar even mee?"vroeg ze toen en ze wenkte naar Luthien voordat ze naar de keuken liep en daar toast met gebakken eieren voor haar en Severus ging maken.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   do nov 17, 2016 12:11 am

Severus

Severus vernauwde zijn ogen ook toen ze zei dat hij als Remus klonk. Hij wist niet of hij het als compliment of een belediging moest zien gezien hij Remus niet mocht. "Ik weet dat het anders is, maar beter iets dan niets?" Zei hij over het shoppen. Tuurlijk was het anders maar hij zag Chris liever op die manier dan helemaal niet en Luthien natuurlijk. Severus keek ook naar Luthien en zuchte toen diep "Ik weet niet hoe je het haar moet uitleggen." Hij had daar geen antwoord op helaas. Hij wist ook niet hoeveel Luthien precies had meegekregen van alles, waarschijnlijk begreep ze er toch niets van hoe slim ze ook mocht zijn. Severus zag haar angst en glimlachte wrang "oh hij zal me niet vermoorden daarvoor ben ik veel te veel van waarde voor hem met mijn skillset. Toverdranken en een redelijke kennis van de zwarte kunsten. Meer dan de anderen." Zei hij droogjes "Maar ik zal je een bericht sturen als je je daardoor meer op je gemak voelt. Ik betwijfel of hij me zo dusdanig wat aandoet dat ik echt gewond ben." Hjj was net herstelt het leek hem niet dat Voldemort hem dan weer naar de klote zou helpen, vooral niet omdat hij hem duidelijk nodig had anders zou die niet zo aandringen met het oproepen. Severus had allang gezien dat Chris de tranen die dreigde te komen probeerde terug te dringen en hij liet haar dan ook naar de keuken gaan voor hij zelf het bed uit kwam, zich aankleedde terwijl hij ook nog op Luthien lette en vervolgens zelf met zijn dochter de keuken in kwam. Hij had Luthien in haar baby/kinderstoel gezet en liep toen naar Chris terwijl die met 1 oog op de draak lette. Hij ging achter Chris staan, sloeg zijn armen om haar heen en drukte een kus in haar hals "Maak je niet teveel zorgen. Ik red me wel." Ja alsof dat ervoor ging zorgen dat ze zich minder druk ging maken. No way maar hij kon het allicht proberen.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   ma nov 21, 2016 11:27 pm

Christina

Genietend sloot Christina haar ogen toen ze voelde hoe Severus achter haar ging staan en haar een kus gaf. Voorzichtig legde ze haar hand op de zijne en ging ze dicht tegen hem aan staan. "Ik ga dit ontzettend erg missen."Zei ze toen naar waarheid. (longing in Paris the city awakes to the bells of notre dame.) Christina stelde zich voor dat het zo zou zijn als ze nu getrouwd waren. Luthien in haar kinderstoel, Christina die ontbijt maakt en Severus die Christina weer knuffelt. Ieder zijn eigen taak. (Who is this creature? what is this creature? How could he be there? Dark was the night when our tale has begon on the docks near notre dame!) "Weet je dat heel zeker?"Vroeg ze toen argwanend over Voldemort, ze was er niet helemaal gerust op. "Beloofd?"Vroeg ze toen nog streng toen hij zei dat hij haar een berichten zou sturen. Ze zag hem ervoor aan dat hij het weer zou vergeten of achteraf toch niet nodig zou vinden of iets. "Hmm ik heb vanmiddag les."bedacht Christina zich opeens. Ze zou Luthien naar het kinderdagverblijf brengen. Ze vlijden haar lichaam nog steeds tegen dat van Severus aan. "Hoe vind je het dat ik de heler opleiding gekozen heb?"vroeg ze hem toen opeens, normaal zouden dit dingen zijn die ze met Severus overlegt zou hebben als ze nog een stel waren, maar aangezien ze dat op het moment totaal niet waren geweest had Christina het besloten zonder zijn mening. Natuurlijk hadden Lily, Sirius en Remus geholpen, maar normaal had Severus dat ook altijd gedaan. Het was vreemd geweest omdat nu niet te doen. (Here is a riddle to guess if you can sing the bells of notre dame, who is the monster and who is the man?) Christina wierp even een blik op hun kleine draak en kon er niets aan doen, maar glimlachte onbewust naar haar. Ze had nog steeds Severus zijn hand vast, als er nu iemand binnen kwam was Christina meer dan fucked. (letterlijk.) (trough the mist trough the woods trough the darkness and its shadows its a nightmare but one exciting ride!) "Laat je nog weten hoe laat we zaterdag afspreken? Of wil je nu al een tijd afspreken Sev? Ik kan gewoon de hele dag met haar."zei ze toen. "Ze kan slapen in de wagen als ze moe is." Christina was daar nooit moeilijk in, daarom nam ze altijd de wagen mee als ze lang weg ging met Luthien, zodat Luthien gewoon daarin kon slapen. (savages savages savages! They are not like you and me, that means they must be evil! now we sound the drums of war!)

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di nov 22, 2016 2:54 pm

Severus

Severus bleef dicht tegen haar aan staan en voelde hoe ze zichzelf ook meer tegen hem aandrukte en haar hand op die van hem legde. "Ik ook." mompelde hij met een trieste ondertoon. Hij wilde niet weg maar hij had op het moment weinig keuze. Hij keek even over Christina haar schouder naar Luthien die alles prima vond en het allemaal een beetje zat op te nemen, al scheen ze wel te merken dat de vrolijkheid van gisteravond verdwenen was en dat er nu een hele andere sfeer in huis hing. (All of my life I have searched for a land like this one!) "Ik weet het zeker" stelde hij Christina gerust al wist hij het helemaal niet zeker maar hij had geen zin om haar onnodige zorgen te geven, al zou ze zich toch wel druk maken maar goed, misschien wat minder als hij het wegwuifde alsof Voldemort hem toch niets aan zou doen. Als Voldemort er zin in had zou hij ook zonder te knipperen Severus vermoorden maar daar wilde Severus liever even niet aan denken. "En ja Chris, ik beloof dat ik je een bericht stuur zodra ik kan." vervolgde hij plechtig voor hij een kus in haar nek drukte. Hij grijnsde even toen Chris zich ineens bedacht dat ze les had "Met Lily neem ik aan?"vroeg hij droogjes. Hij vond het niet heel erg prettig als Christina in haar eentje rondliep door Londen, vooral niet omdat er overal dooddoeners en dementors rondhingen en gezien Voldemort heel graag Luthien in zijn handen wilde hebben en Chris uit de weggeruimd was het niet bijster veilig. Hij fronste even toen Chris vroeg wat hij ervan vond dat ze de heleropleiding had gekozen "Het past bij je. Al hoop ik toch dat je beter bent geworden in het maken van drankjes."zei hij plagend "Ik kan me herinneren dat je niet echt een ster was in toverdranken." hij liet haar even los en draaide haar naar zich toe "Maar het verbaasd me niets dat je de heleropleiding heb gekozen." hij glimlachte gemeend "je hebt mij in elk geval niet laten doodbloeden op je bank hoewel de spreuk die je had gebruikt tegen me niet makkelijk te helen is." nee want hij had hem zelf uitgevonden en gezorgd dat het niet makkelijk te herstellen was. Hij had nu de littekens ervan en misschien moest hij toch maar wat meer helende spreuken ervoor gaan uitvinden mocht hij weer geraakt worden als hij Chris weer eens een keertje boos maakte. (Barely even human! Savages, savages, killers at the core, they're different from us, which means they can't be trusted, we must sound the drums of war!) "Ik laat het je nog weten." zei hij over die zaterdag "Ik moet eerst eens zien wat er straks gaat gebeuren als ik terug kom bij de heer van het duister." daarna zou hij meteen wel een afspraak maken met Christina. Wist hij veel dat hij haar diezelfde middag nog zou zien omdat zij en Luthien bijna worden vermoord en hij de knight in shining armour word.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di nov 22, 2016 3:30 pm

Christina Zwarts

"Dit is eigenlijk hoe ons leven nu had moeten zijn.."zei ze toen triest. "als we getrouwd waren, hadden al onze dagen er ongeveer zo uitgezien."zei ze toen droogjes. Christina had niets liever dan dat gewild, maar helaas was het hun niet gegund geweest. Christina glimlachte weer naar hem toen hij haar omdraaiden zodat ze elkaar konden aankijken. Christina sloeg haar armen om zijn hals. Nu had nog kon wilden ze hem nog zo lang mogelijk knuffelen. Ze voelde zich opgelucht toen hij zei dat ze vond dat ze een goeden keuze had gemaakt. "Normaal zouden we dat eerst besproken hebben voor ik een opleiding zou hebben gekozen."zei ze toen droogjes. "als jij geen dooddoener was geworden, wat voor opleiding zou je dan hebben gedaan?"vroeg ze hem nieuwsgierig. "Ze hebben in het Holisto een soort duisteren kunsten expert voor als niemand meer weet wat ze met een patient aanmoeten, een soort adviseur voor ons." zei ze toen rustig. "Ik ga mijzelf specialiseren daarin."zei ze toen, ze hadden vorige week moeten kiezen waarin ze zich wilden specialiseren, en Christina wilden de gevallen waar niemand meer wist wat ze ermee aanmoesten en de duistere magie helen. "Ja ik heb straks les met Lily, maar ik zie haar pas bij de school, Ze moest nog iets doen met James ofsow. Geen idee wat en ik denk ook niet dat ik wil weten wat."Zei ze toen droog. Ze streek even over zijn wang en ging toen met haar hand door zijn haar voor ze hem even kusten op zijn mond. "Jij hebt me zelf die spreek geleerd en gelukkig ook de tegen spreuk anders hadden we nu echt een probleem...dan waren we de tovenaarsversie van Romeo en Julliet geworden geloof ik."Zei ze toen hoofdschuddend. Christina had altijd dreuzel literatuur gelezen om haar vader te pesten en omdat ze het leuk vond. "Sirius en James doen een schouwersopleiding en Remus doet ook iets in het Holisto, mee helpen een medicijn voor weerwolven ontwikkelen."Zei ze toen. "Dus die zie ik ook vaak genoeg straks, we gaan bijna onze co schappen lopen. Luthien zal dan helaas vaker naar het kinderdagverblijf moeten of ik moet iemand op haar laten passen."Zei ze toen verdrietig, als ze getrouwd waren had Severus gewoon op Luthien kunnen letten, ze zou maar niet zeggen dat Bash waarschijnlijk de oppas werd.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di nov 22, 2016 7:13 pm

Severus

Severus keek haar even triest aan "Het heeft geen zin meer om stil te staan bij hoe het geweest had kunnen zijn Chris." zei hij langzaam "Ons leven ziet eruit zoals het is en daar valt op het moment weinig aan te doen. Ja het had anders kunnen zijn maar als je er teveel over na gaat denken word je er alleen maar somber en depressief van." Sprak hij uit ervaring. Hij deed het namelijk ook en hoewel hij zich dan ellendig mocht voelen omdat hij dat verdiende wilde hij niet dat Christina zich ellendiger ging voelen dan ze al deed. Ze had nu Bash en een echte kans op een echte familie met iemand die tenminste niet geobserdeerd was door de duistere kunsten en geen spuuglelijke tattoo op zijn linker onderarm had waarmee Heer Voldemort hen kon oproepen wanneer het zijne heerschap uitkwam en wanneer hij iemand nodig had om het vuile werk te doen. Nu hij erover nadacht, Voldemort deed bijna niets zelf behalve bevelen geven en mensen omleggen. Het martelen liet hij grotendeels aan Bellatrix en Dolochov over, alleen als het om een van de dooddoeners zelf ging kwam Voldie eens even buurten om wat spreuken te strooien om zijn macht te showen en daarna ging hij weer verder met bevelen brullen en niets doen. Severus wist ook wel dat Voldemort machtiger was dan hen maar het was vreemd dat hij grootste deel van de tijd spoorloos was en alleen maar kwam aankakken als hij een klusje had wat geregeld moest worden. Severus vroeg zich af wat hij in die tijd allemaal aan het uitspoken was. Hij ging het in elk geval niet vragen en hij ging al helemaal niet proberen om Voldemort zijn hoofd in te duiken met Legilimensie, dan zou hij ook zijn eigen doodsvonnis tekenen. Hij dacht even na over Chris haar vraag "Weet ik niet eigenlijk. Ik heb er nooit over nagedacht gezien ik het nooit nodig heb gevonden. Vergeet niet dat ik al vanaf ons 5e jaar bezig was met dooddoenertje spelen." zei hij langzaam "Welke opleiding denk je dat ik zou hebben gekozen als ik had besloten mijn hersens uit mijn reet te halen?" vroeg hij nieuwsgierig. Hij vroeg zich af wat Chris voor ogen had voor zijn toekomst als hij geen dooddoener was geweest. "Mocht je iets willen weten voor je opleiding over de duistere kunsten...je weet bij wie je aan kan kloppen." hemzelf. Niet dat hij er op het moment trots op was maar misschien kwam het handig uit voor Chris. Lily had dezelfde specialisatie gekozen als Chris (niet dat sev dat weet maar ik meld het ff). Severus huiverde even "Teveel informatie." mompelde hij en hij had alweer een beeld in zijn hoofd "Potter-" hij schudde zijn hoofd. Hij kon het nog steeds niet helemaal bevatten dat Lily toch verliefd was geworden op Potter tijdens hun 5e jaar. Severus zoende haar even terug toen zij hem kuste en hij liet vervolgens zijn voorhoofd tegen die van haar rusten. "Ik ben inderdaad heel blij dat ik je de tegenbezwering ook heb geleerd." anders was hij waarschijnlijk nu echt morsdood geweest. Ook spannend. Severus glimlachte "Shakespeare." mompelde hij. "Het verbaasd me niets dat je Romeo en Juliet kent, je hebt altijd al van die tragedies gehouden." hun hele leven was een (griekse) tragedie. Severus trok even een wenkbrauw op "Schouwers? wat fijn. Die worden opgeleid om ons lage dooddoenertjes op te sporen en in Azkaban te zetten." hij zou dus extra moeten oppassen voor Zwarts en Potter als die twee echte schouwers waren. Severus trok wederom een gezicht "Voor zover ik weet is het bijna onmogelijk om een geneesmiddel voor Weerwolven te vinden. Niet dat ik er een expert in ben. Vaalhaar wilt niet genezen worden dus die houd zich er ook niet mee bezig." Vaalhaar... de weerwolf die Remus had gebeten, en er nog steeds over liep op te scheppen, ook meteen de enige weerwolf die Voldemort vertrouwde en die leiding had over andere weerwolven die het zat waren om als beesten behandeld te worden. Misschien als ze zich wat minder als beesten zouden gedragen dat de tovergemeenschap dan heel anders tegen ze aan zou kijken. Lupos had het dan nog goed voor elkaar dat hij op zijn minst iets nuttigs kon doen met zijn toestand. "Heeft Luthien het uberhaupt een beetje naar haar zin op dat verblijf?" vroeg Severus toen met een blik op Luthien. Met oppas had hij door dat Bash een van de mogelijke babysitters zou zijn. Net als Lupos maar ergens vond hij het minder erg dat Lupos zou oppassen dan Bash. Lupos was nou eenmaal haar peetvader hoe erg hij het er in eerste instantie ook mee oneens was. Severus zou nooit vergeten dat Lupos er ALTIJD voor Chris was geweest wanneer hij het weer eens had verneukt.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di nov 22, 2016 7:31 pm

Christina Zwarts

"Sev, als ik eraan denk wat wij hadden en hoeveel wij duidelijk nog steeds van elkaar houden. Want dat is vannacht overduidelijk geworden en dat we een prachtige dochter samen hebben. Die nu haar vader veel te weinig ziet word ik er sowieso somber van en depressief ben ik maanden lang geweest. Als ik Luthien niet had gehad, was ik gewoon helemaal niet meer uit bed gekomen. Ons meisje is de reden dat ik opstond."zei ze toen droogjes, maar niet als verwijt naar Severus. "Dus het was maar goed ook dat ik zwanger was." Christina melden er maar niet bij dat ze waarschijnlijk anders gewoon van de astronomie toren was gesprongen als ze niet had ontdekt dat ze zwanger was maar goed. "jij zal altijd voor mij wat er ook gebeurt de gene blijven met wie ik echt oud had willen worden, mijn eerste keuze op ruime afstand."ze liet haar hoofd ook tegen het zijne rusten. Ze zuchtte even toen ze zich weer bedacht dat hij ook met een ander kon gaan nu en dat het niet eens vreemd gaan was en hoeveel pijn het haar wel niet zou doen als hij ook een ander had. Christina betwijfelde of ze daar ooit mee kon leven. Misschien was het ook beter voor Severus als ze er een einde met Bash aan maakte. Het zou hem waarschijnlijk ook heel erg veel pijn doen. Ze had haar armen nog steeds om zijn hals. "Altijd als er wat aan de hand is...heb ik nog steeds de neiging om jou een bericht te sturen, of als er iets is om als eerste jou hulp te vragen of wat dan ook."Zei ze toen naar waarheid. Ze moest altijd bij zichzelf bedenken dat ze niet naar hem toe moest, maar naar Bash.
Christina dacht even na. "hmm sowieso alsnog iets met de zwarte kunsten, leraar zou voor de hand liggen, maar aangezien jij de leerlingen zou vermoorden laten we die optie maar even niet doen."grinnikten ze toen. "Of als die adviseur bij het Holisto, dan zou je samen met mij werken."zei ze droogjes. "iedere heler heeft namelijk zijn eigen privé adviseur zodat die altijd beschikbaar is en niet met een ander dossier bezig is." "of op het ministerie...al doe jij het niet zo goed onder het gezag van zulke mensen."zei ze droogjes. "Je bent in ieder geval ontzettend slim, je had genoeg geld kunnen verdienen. Als ik hulp nodig heb voor school ben je de eerste die het hoort."zei ze droogjes, al wist ze dat Bash dat absoluut niet goed zou vinden, maar heej. "Ik denk trouwens dat ze het daar wel leuk vind, maar zeker weten doe ik het niet en ik vind het altijd een risico...de kans is klein dat er familie van me uitgerekend daar langs komt...maar toch...."zei Christina toen zorgelijk. Ze zorgden er liever voor dat Bash, Lily of Remus erbij was. "ik breng haar alleen daarheen als er niemand anders kan oppassen. Het liefste hou ik haar thuis en bij iemand die ik met haar vertrouw." Ze zuchtte hoe fijn zou het zijn als Severus soms kon opassen.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di nov 22, 2016 8:07 pm

Severus

Severus had opnieuw dat schuldgevoel binnen gekregen nadat Chris had verteld dat ze Depressief was geweest toen hij haar had verlaten en hij keek haar dan ook met een schuldige blik aan. Hij had haar nooit zoveel pijn willen doen, hij had op dat moment alleen geen andere optie gezien. Ze had gelijk wat betrof dat ze nog steeds van elkaar hielden en hij dacht ook niet dat hij ooit van iemand anders zou kunnen houden zoals hij van haar hield. Van zijn dochter hield hij natuurlijk ook maar dat was iets compleet anders natuurlijk. Hij wist ook wel dat als Christina Luthien niet had gehad ze waarschijnlijk wel wat ergers had gedaan dan niet haar bed uitkomen en hij was zich er pijnlijk van bewust dat dat dan zijn schuld zou zijn. Hij liep nu al continue met een schuldgevoel rond, hij zou waarschijnlijk ook niet meer willen leven als er iets met haar zou gebeuren. Laatstaan zelfmoord door dat hij haar had verlaten. Severus was dan hoogstwaarschijnlijk na haar de astronomietoren afgesprongen. "Luthien heeft je leven gered...terwijl ik je leven heb verpest." mompelde hij somber. "Het heeft er misschien niet op geleken, behalve vannacht, maar je bent de enige van wie ik ooit zal houden." mompelde hij verder. "Maar ik hoop dat je gelukkig genoeg bent met Sebastian om enigszins te helen van alles wat ik je heb aangedaan." hij keek naar haar op en glimlachte wrang "Docent? Ik dacht dat je kinderen leuk vond. Mij voor een klas zetten is basically me aanzetten tot massamoord." meldde hij. Vooral omdat hij het geduld niet had voor domme mensen en gezien er veel domme mensen op de wereld waren zou hij waarschijnlijk in no time een kind vervloeken. Hij haalde toen zijn schouders op "Er zouden genoeg mogelijkheden zijn. Alleen betwijfel ik of samenwerken zo'n goed idee zou zijn." hij grinnikte even zacht "We zouden meer bezig zijn met andere dingen dan werken ben ik bang." seks om maar even iets te noemen. Hij knikte daarna kort toen ze zei dat als ze hulp voor school nodig had hij de eerste zou zijn die het zou horen, iets waar Bash, wist hij zeker, niet blij mee zou zijn maar daar kon hij niet mee zitten. Lily zou waarschijnlijk ook zo haar twijfels hebben maar dat maakte weinig uit ook, Chris deed toch wel wat ze zelf wilde of Lily het ermee eens was of niet. Misschien dat Remus nog enige invloed zou hebben, gezien hij de enige scheen te zijn die uberhaupt echte invloed had op haar maar die zou haar laten doen wat ze zelf wilde en er altijd zijn voor haar als het mis ging. "Het risico mag klein zijn, maar het is er wel. Of het nu maar 1% is of niet. Ik kan niet zeggen dat ik er heel erg enthousiast over ben dat ze soms niet onder de bescherming van jou of je vrienden valt maar als het niet anders kan kan het niet anders en zal je moeten roeien met de riemen die je hebt. Mocht het zo zijn dat je vrienden niet kunnen, kan je altijd mij inschakelen....ik zal braaf bij je thuis blijven en nergens heen gaan met haar." zei hij met een zucht. "Maar ik kan ook niet altijd." kon hij dat maar.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di nov 22, 2016 10:16 pm

Christina Zwarts

Christina knuffelde hem toen hij dat zei. "Je hebt me leven niet verpest, nee je hebt het me niet makkelijk gemaakt. Maar je hebt ook niet mijn leven verpest. Je hebt me het mooiste gegeven wat ik ooit zal krijgen in mijn hele leven."ze wenkte even naar Luthien. "Je hebt me ontzettend gelukkig gemaakt de jaren dat we samen waren en ik doe een goede en leuke studie. Dus nee Severus. Je hebt niet mijn leven verpest."Zei ze toen streng. "Al zou ik het 100x over kunnen doen. Ik zou nooit de jaren willen missen die we samen gehad hebben."zei ze toen naar waarheid. "Ondanks alles wat erna kwam." Ze drukte even een kusje op zijn mondhoek. "Vannacht zou ik zo over doen."zei ze met een glimlachje. "Sev, als het je teveel pijn doet van mij en Bash dan.."Christina kon haar zin niet echt afmaken en slikte even. "Dan beëindig ik het voor jou."fluisterde ze tegen hem. "Ik kan me voorstellen dat ik er zelf ook helemaal kapot van zal gaan om jou met een ander te moeten zien."zei ze toen naar waarheid. "Wat wij vannacht hebben gedaan heeft me ontzettend geholpen, ik voel me rot omdat je weg moet, maar een ander soort rot dan ervoor...minder depressief rot."zei ze bij gebrek aan een betere omschrijving hiervan. Toen hij over samen werken misschien een slecht idee sprak moest ze lachen ze wist gelijk waarop hij doelden. "Heey, maar daar werk je dan toch alleen maar beter van?"zei ze droogjes. "scheeld een hoop stress hoor!"zei ze toen met een duivelse grijns. "ik had het prima gevonden om samen te werken." Ze legde haar hoofd even tegen zijn schouder en genoot van zijn warmte. Wat de rest van dit alles vond als hij haar zou helpen met school kon haar weinig schelen, ze zou nu ieder excuus aangrijpen om ook maar even bij Severus te zijn, al was het zonder relatie en intiem contact, gewoon het al bij hem zijn was voldoende. Het was alsof zijn lichaam iets uitstraalden waardoor ze zich veilig en op haar gemak kon voelen, zo was het altijd al geweest als ze samen met hem was. Ze knikte over Luthien. "ik haat het om haar daar te moeten laten, we hebben een aantal beschermende spreuken erover uitgesproken die we zonder het ministerie konden doen en de kinderdagverblijf mensen zijn allemaal duidelijk vertelt dat Luthien alleen mee mag met mij, Lily, Remus of Sirius en verder niemand. Al is het misschien verstandig mocht er iets met ons gebeuren bij de orde dat ook jij haar mag ophalen."Zei ze toen rustig. "Je bent haar vader en je hebt wel bewezen vannacht dat je er niet zomaar met Luthien vandoor gaat, je had vannacht genoeg kans om het te doen toen je je staf had. We zijn misschien ongeveer even sterk, maar als je het echt had gewild had je haar met geweld mee kunnen nemen vannacht. Laten we eerlijk zijn."zei ze tegen hem met een flauwe glimlach. Toen hij het zei over oppassen knikte ze. "Dat vind ik fijn, ik laat haar eerlijk gezegd het liefste bij Remus of jou."zei ze toen met een lichte blos.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo nov 23, 2016 7:27 am

Severus

Hij zei maar niet zo onwijs oneens hij het met Chris haar verklaring was dat hij haar leven niet had verpest en zweeg gewoon braaf. Het had weinig zin om tegen haar in te gaan gezien hij ook geen zin had in een discussie op de vroege ochtend en ook meteen de laatste keer dat ze zo op deze manier samen konden zijn. Severus keek ook even naar Luthien en glimlachte onwillekeurig maar zuchtte toen diep "Als we het over konden doen." mompelde hij langzaam "zou het lang niet zo gaan zoals het nu is gegaan." dat was een ding wat zeker was maar goed niets meer aan te doen. "En dan hadden we waarschijnlijk alsnog Luthien gehad." zei hij droogjes want die zwangerschap was sowieso wel gebeurd of hij haar nu had verlaten of niet. Het is niet zo dat als hij terug kon in de tijd en haar niet had verlaten dat ze dan spontaan niet zwanger zou zijn. Ze zouden alsnog regelmatig seks hebben gehad, en met regelmatig bedoelde hij erg vaak. Hij verstijfde even toen Chris zei dat als het hem teveel pijn deed ze het zou beëindigen met Sebastian en hij schudde vervolgens zijn hoofd en keek haar daarna aan "Hoe erg ik het ook haat... hij kan je geven wat ik niet kan." een gelukkig leven en een echt gezin, dacht hij erachteraan "Je zou hem niet op moeten geven voor mij Chris." oh wat haatte hij het om dit te zeggen, het liefste had hij gezegd dat ze Bash moest dumpen zodat zij weer samen konden zijn maar hij wist dondersgoed dat dat niet zou gebeuren zolang hij een dooddoener was en het leek hem zelf ook wel verstandig het niet te doen. Hij zweeg even en probeerde te bedenken wat hij moest zeggen maar zuchtte uiteindelijk diep "Het is vreselijk om je met hem te zien ja, maar dat betekend niet dat je het meteen moet beëindigen voor me. Wij kunnen nu niet samen zijn en dat weet je. Je kan beter een leven met hem beginnen dan alles weer opzij zetten voor mij." en weer de kans lopen dat hij haar net zo erg pijn deed als daarvoor. Nee hij ging dat risico niet lopen. Hij was blij dat ze zich minder depressief voelde maar hij voelde zich wel depressief. Dit hele gesprek was deprimerend. Wetende dat hij zo naar Voldemort moest was ook deprimerend. "Je werkt misschien beter, maar wel minder." merkte hij op. "Ik zou het ook prima vinden. Maar het is nog steeds niet erg verstandig als je je baan wilt behouden." zei hij glimlachend voor hij zijn armen om haar heen sloeg nadat ze haar hoofd tegen zijn schouder had laten rusten. Hij vernauwde even zijn ogen maar besloot te zwijgen over de beschermende bezweringen rond het kinderdagverblijf. Perkamentus zou waarschijnlijk zelf hebben meegeholpen aan die bezweringen en niets of niemand kwam dan daar doorheen dus dat scheelde en het zorgde ervoor dat Severus zich iets beter voelde wat het verblijf betrof maar nog niet helemaal happy. "Laten we hopen dat er niets met je gebeurd." mompelde hij. Hij zou de wereld waarschijnlijk plat branden als er iets met Chris of Luthien zou gebeuren. "Ik zou haar nooit bij je weghalen Chris." ging hij verder "Ik had haar mee kunnen nemen ja. Maar wat had ik daar precies mee bereikt? Mijn dochter die me voor leven zou haten omdat ik haar van jou heb weggehaald." hij schudde zijn hoofd. Luthien mocht dan jong zijn, ze zou het hem waarschijnlijk niet in dank afnemen. Misschien zou ze het aan het begin prima vinden dat ze ineens veel bij papa was maar na een tijdje zou ze sowieso mams gaan missen en gaan jammeren en Luthien was niet dom. Severus was blij dat Chris zei dat ze Luthien liever bij Remus of hem liet, en dat Bash niet in dat rijtje stond. "Als ik kan en de rest niet pas ik graag op." duh. Tijd met zijn dochter doorbrengen? hij kon ergere dingen bedenken. Zoals bij vergaderingen zitten van Voldemort, of mensen martelen ofzo je weet wel dooddoener dingen.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo nov 23, 2016 4:15 pm

Christina Zwarts

"Had je me dan niet gedumpt voor mijn veiligheid?"vroeg ze hem droogjes. "Sev, iets zegt me dat je dan toch hetzelfde had gedaan. Je hebt nooit kunnen geloven dat ik écht van jou hield en met jou wilde zijn. Je had altijd wel iets waardoor je het nooit voor de volle 100% kon geloven."zei ze toen met een klein glimlachje, niet als verwijt of iets, maar gewoon als een vaststelling. Ze kenden hem langer dan vandaag. "Luthien hadden we hoe dan ook gehad, we waren alsnog dat drankje op den duur vergeten aan te passen aan de hoeveelheid seks we hadden."zei ze toen droogjes. Christina gebruikte nu helemaal niets meer, want ze kon toch niet zwanger worden. Beetje verspilden moeite om dan elke keer een drankje te moeten hebben. "Merlijn zij dank dat het pas gebeurden toen ik al 17 was. Had je moeten bedenken dat dit ook al had kunnen gebeuren toen we 15 waren."zei ze hoofdschuddend. "We waren er een beetje vroeg bij."zei ze droogjes over seks en dat was waar. Toen hij dat over Bash zei knikte ze enkel. "Je denkt altijd eerst aan mij en dan pas aan jezelf."Zei ze hoofdschuddend. "Dat deed je vroeger ook al met bepaalde dingen. Jezelf opzij zetten voor mij." helaas had hij dat alleen niet gedaan toen hij bedacht om dooddoener te worden, toen had hij duidelijk niet eerst aan haar belang gedacht maar aan het zijne, de situatie dat hij juist aan haar had moeten denken deed hij het niet. "Net als toen in het begin dat we samen waren je vond nog steeds dat ik je moest dumpen omdat een ander mij veel gelukkiger zou kunnen maken volgens jou. Helaas kan niemand anders mij zo gelukkig maken als dat jij mij maakt, als je dat nou maar eens zou beseffen." zei ze hoofdschuddend. "Je bent ontzettend slim behalve op dit gebied."plaagde ze hem. Toen ze het over Luthien hadden keek ze even naar haar dochter. "Ik ben ook nooit bang geweest dat je haar weg zou halen om mij, eerder uit paniek. Omdat je bang zou zijn dat je haar niet zou mogen zien van mij." ze keek hem even liefdevol aan. "Ik zou alleen zo lang het niet is om haar te beschermen dan jou de toegang tot haar ontzeggen. Ze is je dochter ze houd van je en ze zou het mij ook kwalijk nemen als ik jou bij haar weg zou houden."ze knuffelde hem stevig. "Plus ik zou het jou nooit aan willen doen, je bent gek op haar. Je bent ook en goede vader voor haar."zei ze ze voegden er alleen niet aan toe als je er bent ben je een goede vader. "Buiten dat weet ik zelf hoe belangrijk het is om beide ouders te hebben."

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo nov 23, 2016 6:22 pm

Severus

Hij wist niet of hij hetzelfde had gedaan. als hij toen had geweten wat hij nu wist zou hij hele andere keuzes hebben gemaakt in zijn leven dat wist hij dan weer wel. "Als ik had geweten toen wat ik nu wist had er geen sprake geweest van iets doen voor jou veiligheid want dan had ik niet degene geweest die het in gevaar zou brengen. Je hebt altijd wel een target op je rug gehad maar dan zou ik het niet erger hebben gemaakt." zei hij schouderophalend. Hij zweeg maar even over het feit dat hij altijd had getwijfeld aan Chris haar liefde voor hem, hij geloofde het nu nog steeds niet maar dat kwam waarschijnlijk doordat hij het zo vaak had verpest, ook al hadden ze de afgelopen nacht hun 'liefde meer dan duidelijk gemaakt' toch had hij altijd die twijfel gehouden en hij wist niet zeker of dat ooit zou weggaan. Chris kon zeggen wat ze wilde over dat ze van hem hield en dat hij degene was waar ze oud mee wilde worden en al die dingen toch bleef hij in zijn achterhoofd die twijfel houden. Hij knikte ten teken dat hij wel zeker wist dat ze Luthien wel gehad zouden hebben en dat het maar goed was dat ze inderdaad 17 waren geweest toen Chris zwanger werd. Een zwangerschap op Zweinstein zou heel ongemakkelijk zijn geweest voor hen beiden. Hij liet een diepe zucht ontsnappen aan zijn lippen en hij keek haar even lang zwijgend aan voor hij antwoord gaf "In vele opzichten heb ik mezelf inderdaad opzij geschoven voor jou. Voor Melian." begon hij "Alleen toen het er echt toe deed niet" hij was toen zo verblind geweest door zijn haat aan zijn vader en andere dreuzels dat hij in dat opzicht nooit helder heeft nagedacht en altijd egoïstisch is geweest, en kijk waar hij nu was beland. Ongelukkig, vrezend voor zowel zijn eigen leven als die van Christina en hun dochter en geen uitweg. Hij trok een wenkbrauw op "Heel fijn dat je dat er even inwrijft mevrouw Zwarts." zei hij droogjes over dat hij heel slim was behalve dan wanneer het op dat soort dingen aankwam. Wederom schudde hij zijn hoofd "Paniek of niet, als je had besloten dat ik haar niet zou mogen zien had ik haar alsnog niet bij je weggehaald." legde hij uit "Ik had het je niet eens kwalijk genomen als je me had verboden haar te zien." hij had het verdiend en hij was dan ook uitermate verbaasd geweest dat ze het had toegelaten. "Oh ze zou het je inderdaad kwalijk nemen." een ding was meer dan duidelijk, Luthien was een papa's kindje en ze zou Chris het echt heel kwalijk nemen als ze hem niet bij haar zou laten. Hij vernauwde zijn ogen even toen ze zei dat hij een goede vader was, ook daar was hij het niet mee eens maar hij zweeg en zuchtte toen "Je ontbijt staat dood te gaan." meldde hij droogjes. Ze waren zo opgegaan in elkaar en in hun gesprek dat ze het ontbijt volledig waren vergeten, en Severus kon het niet veel langer meer uitstellen om terug te gaan naar Voldemort.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo nov 23, 2016 10:24 pm

Christina

Christina glimlachte naar hem, ze keek hem vol liefde een een blik die ze Bash nooit op deze manier kon geven. Toen Severus over het ontbijt begon vloekte ze luid, om vervolgens nog een keer te vloeken dat ze niet mocht vloeken waar Luthien bij was. Zonder dat ze het wilden moest ze Severus nu wel los laten. Het eten was verbrand en stonk. Snel pakte ze haar stok en richtte ze dat op de pan, het eten was nu niet langer verbrand maar klaar om opgegeten te worden. Ondertussen hoorde ze hoe Luthien chagrijnig mekkerde in haar stoel. Het kleine draakje was het duidelijk niet ermee eens dat haar moeder alle aandacht van papa kreeg, ze keek nu boos met al de Sneep blik ja ja naar haar vader en moeder. Christina keek haar dochter hoofdschuddend aan. "Soms ben je vreselijk."zei ze tegen haar dochter terwijl ze de tafel dekte. Christina had nog steeds moeite om niet te gaan huilen dat Severus zo weg moest. Luthien zou ook vreselijk onhandelbaar worden als Severus ging, dat wist Christina nu al. Zodra Christina al het eten had opgeschept en een sapje voor hen had ingeschonken pakte ze Luthien op die meteen boos deed, want nee natuurlijk papa moest haar vasthouden niet mama. Christina zuchtte gefrustreerd. "Je bent hier een paar dagen en nu al heb je mijn dochter afgepakt."zei ze toen op plagende toon tegen Severus terwijl ze Luthien aan hem overhandigden. Ze zou haar dochter nog van haar vader laten genieten zo lang dat nog kon. Christina was ergens maar blij dat Luthien zomenteen naar het kinderdagverblijf ging, misschien zou ze dan voor ze naar huis moest het meeste over Severus eruit gehuild hebben. Dan kon Christina nog wat slapen. Christina was nog steeds niet volledig herstelt van de bevalling en de zwangerschap aangezien ze nog steeds super snel moe werd en nog steeds meer rust nodig had dan ervoor en sneller ziek werd, maar gelukkig was dat dan ook het enige wat Christina er nog van merkte. Christina zat nu rustig op haar plek aan de ontbijt tafel al zou ze veel liever nog steeds in Severus zijn armen staan. Ze dacht erover na dat het misschien wel tijd was dat Severus, Luthien mocht erkennen. "Sev, stel he...stel...ik zeg namelijk niet dat ik dit wil of dat dit kan of mag...dus echt STEL ik zou willen dat je Luthien erkent als jouw dochter. Zou jij dat dan ook willen?"vroeg ze hem rustig. Christina wist dat dat oorlog werd met Bash, maar dat maakte haar even weinig uit.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo nov 23, 2016 10:46 pm

Severus

Severus probeerde het binnen te houden, hij probeerde uit alle macht om niet te lachen door Christina die luid begon te vloeken en toen nogmaals vloekte omdat haar dochter erbij was en ze eigenlijk niet mocht vloeken, hij schoot in de lach en liep snel bij Chris vandaan voor ze haar normale agressieve zelf weer werd en hem een stoot zou verkopen omdat hij haar uitlachte. Hij had zich een lange tijd niet zo goed gevoeld als dat hij zich die nacht had gevoeld en het had ook nog eens bijzonder goed gevoeld om te lachen, iets wat sowieso al zeer zeldzaam was bij hem, zelfs bij Chris, hoewel Chris altijd de enige was geweest - en Lily opzich ook wel - die een echte gemeende lach bij hem los kon maken. Hij keek Luthien aan "Nu ben je ineens vreselijk. Je moeder weet ook niet wat ze nou moet vinden." zei hij met een grijns tegen Luthien die nog steeds behoorlijk beledigd was dat haar ouders zoveel aandacht aan elkaar schonken, aandacht die naar haar moest. Christina overhandigde Luthien aan hem en hij keek haar geamuseerd aan "Het spijt me" niet. Hij vond het veel te leuk dat Luthien de voorkeur aan hem gaf op het moment. "Ik heb haar trouwens niet afgepakt. Ze is gewoon een overloper." (Net als mijn baby, die vond jou ook leuker dan mij als je er was xD) Severus begon aan zijn ontbijt en nam net een slok drinken toen Chris 'stel dat blablabla' en hij verslikte zich even. Luthien keek hem aan alsof hij gek was geworden en keek toen boos naar haar moeder, de tweede keer dat ze haar vader bijna vermoorde, niet dat Luthien het de eerste keer echt had meegemaakt en als je alles bij elkaar optelde had Christina Severus wel meerdere keren bijna vermoord, kan tegen zijn hoofd, drijversknuppel tussen zijn benen etc. Christina was erg agressief soms. Hij keek Chris even lang aan terwijl hij bijkwam van het half doodgaan en fronste toen "Zou ik dat ook willen?" vroeg hij toen ongelovig en hij keek haar aan alsof hij haar voor de eerste keer zag "Moet je dat nog serieus vragen? Natuurlijk zou ik dat willen." maakte hij af en hij schudde even zijn hoofd. Moest ze serieus vragen of hij - hij brak die gedachtengang af, natuurlijk moest ze het vragen. Voldemort. Dooddoener. Genoeg redenen om te twijfelen of hij zijn dochter wilde erkennen. Voldemort zou een field day hebben als hij erachter kwam dat Severus wettelijk recht had op zijn dochter, dat zou hij dus volledig geheim moeten houden als het er inderdaad van kwam. "Hoezo? Denk je erover na om te kijken of het mogelijk is?" vroeg hij met een frons. Hij had moeite met zijn enthousiasme verborgen houden. Hij kon niet al te veel hopen voor het geval het niet kon of dat Christina het nog niet wilde.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo nov 23, 2016 11:10 pm

Christina Zwarts

Christina vond het heerlijk om Severus te zien lachend, het gebeurde te weinig naar haar mening. Het bleef Christina wel verbazen dat hij überhaupt kon lachen zo weinig hoorden ze dat ooit van hem.
"ik voed haar elke dag, ik heb haar negen maanden gedragen, ik heb een horror bevalling voor haar moeten doormaken. Ze zou me dankbaar moeten zijn en mij als favoriet moeten zien."Zei Christina op een toon alsof ze het zogenaamd echt zo erg vond dat Luthien naar hem was overgelopen. Toen Luthien haar weer boos aankeek trok ze haar wenkbrauwen op. "iets zegt me dat ze de jaloezie van haar vader geërfd heeft." Zei Christina alsof zij nog nooooooooooooooooooooit jaloers was geweest. (hij was een mama's kindje, jij was ze papa. We waren het er al heel lang over eens dat jij de man bent in onze relatie namelijk.) Toen Severus half stikte wachtte ze even tot hij klaar was en zou praten. Toen ze zag hoe blij hij werd had ze al min of meer haar besluit genomen en zou ze hem Luthien laten erkennen, maar dat ze zou niet nu al meteen tegen hem zeggen. "Ik wil inderdaad ernaar kijken hoe dat moet, het kan wettelijk gezien altijd nog. Alleen ik moet als eerste toestemming geven dat jij dat mag doen, maar eigenlijk is dat voor mij helemaal niet gunstig want dan krijg jij ook rechten en zeggenschap."zei Christina rustig. Ze deed tegenover Severus alsof ze er nog goed over na moest denken nu want ze wilden wel graag weten wat hij daarop te zeggen zou hebben. Rustig nam ze een hap van haar eten en kauwden ze erop, terwijl ze geduldig op zijn antwoord wachten. "Severus je hoeft echt niet te doen alsof het idee alleen al niet ervoor zorgt dat je enthousiast bent, ik zie aan je dat je dat bent. Ik ken je te goed ik prik zo door je heen weet je nog." ze keek Severus rustig aan en nam nog een hap van haar eten.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo nov 23, 2016 11:35 pm

Severus

Severus trok een wenkbrauw op "Jaloezie van mij geërfd?" Vroeg hij ongelovig "Hoor eens mevrouw Zwarts, als ze jaloezie heeft geërfd heeft ze dat van jou" zei hij gladjes "Of wil je beweren dat je nog nooit jaloers bent geweest?" Vroeg hij met een speelse grijns. God dit gesprek.. hij wilde haar weer, maar het kon niet. Daarbij zou het niet pedagogisch verantwoord zijn om seks te hebben op de bank of over de tafel terwijl Luthien in dezelfde ruimte was. Hij wilde zijn dochter niet nu al traumatiseren. (Ja dat weet ik maar toch zou je denken dat idd degene die hem voed en uitlaat zijn favoriet zou zijn maar neeeeee hoor meneer de overloper vond jou leuker.) Hij staarde haar weer voor een moment aan "Weet je het zeker?" Vroeg hij toen zelf onzeker. Christina zou hem voor 100% moeten vertrouwen als ze hem toe zou laten Luthien te erkennen als zijn dochter en hij vertrouwde zichzelf niet eens 100%. Oke wel als het om zijn dochter ging maar verder hield het daar ook wel zo'n beetje mee op he. Hij kauwde even op de binnenkant van zijn wang en toen brak er een grijns door op zijn gezicht "Chris" begon hij voor hij Luthien in haar stoel zette en Christina vol op haar mond kuste, zijn handen aan de weerszijde van haar gezicht. Toen hij de kus verbrak liet hij haar niet los maar keek haar wel recht aan "Ik denk dat als je het serieus doet, overweeg alleen al, dat je me de gelukkigste persoon op aarde maakt" voor een moment. Hij kuste haar weer en had bijna de neiging om schijt te hebben aan zijn dochter maar hield zich in. "Het is dat Luthien in de kamer is" mompelde hij zacht.

Off: is het heel duidelijk dat ik Grey aant lezen ben?

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   do nov 24, 2016 12:01 am

Christina Zwarts

Christina keek hem verontschuldigend aan toen hij over jaloers begon. "Ik wilde je gewoon niet kwijt oke."zei ze toen droogjes. "en je was eerst ook verliefd op Lily dus op dat gebied had ik er alle recht op om jaloers te zijn!"zei ze toen verzekerd van zichzelf. Toen Severus haar zo onverwachts kuste was het maar goed dat hij haar vasthield anders was ze zo van de stoel gedenderd. Ze kuste hem natuurlijk volop en gewillig terug. Toen ze zag hoe blij hij was kon ze niet meer terug en was ze er vrij zeker van dat ze het goeden zou besluiten. Ze wilden net wat zeggen maar toen kuste Severus haar alweer en Christina merkte dat ze maar al te graag wilden wat Severus ook wilden. Ze legde sneaky haar hand heel heel hoog op zijn been en kon speels met haar vingers iets in zijn broek aanraken. Dit zou haar dochter gelukkig niet door hebben onder tafel want dat kon ze helemaal niet zien. "alleen als je me een paar dingen beloofd sta ik het toe dat je haar erkend 1. Je gaat beter je best doen om te zorgen dat je blijft leven zodat je er voor haar kan zijn. 2. alle echt grote beslissingen laat je ten allen tijden nog steeds aan mij over. Natuurlijk zal ik je erbij betrekken en je mening vragen en naar je luisteren als je gelijk hebt, maar op het moment dat we er echt niet uitkomen dat je mij de knoop laat doorhakken 3. je geeft mij nog steeds de volledige voogdij. Dan heb je nog steeds meer rechten als vader dan dat je nu hebt want dan mag je haar wettelijk gezien gewoon zien en dan sta jij op papier als haar vader."zei ze hem rustig, ze glimlachte toen hij zo blij deed ze vond het fijn om hem oprecht blij en gelukkig te zien. Christina wist dat Bash haar zou vermoorden, Bash had maar wat graag op papier willen staan als Luthien haar adoptie vader, maar dat kon niet meer als Severus haar erkende en dan zou ze ten allen tijden Severus zijn achternaam dragen en niet die van Bash als hij ooit met Christina zou trouwen.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   do nov 24, 2016 7:40 pm

Melian

Melian zat op haar bed in de Lekke Ketel. Haar handen lagen gevouwen op haar schoot en Melian keek even om haar heen. Ze was al een paar dagen met Remus hier en Melian vond het fijn dat hij bij haar was, ook al hadden ze wel aparte kamers. Melian was niet meer thuis geweest en had haar eerste gesprek met Perkamentus gehad. Het gesprek was gelukkig minder erg dan ze had gedacht. Perkamentus had haar eerst bedenkelijk aangekeken toen Melian alles aan het uitleggen was, maar uiteindelijk was hij heel vriendelijk en bereid haar te helpen waar het nodig was. Melian was daardoor wat meer gerustgesteld wat Voldemort betreft. Uiteindelijk wist Melian toch wel dat Voldemort het niet van Perkamentus zou gaan winnen als het op een gevecht zou uitkomen. Daarnaast had Perkamentus belooft dat ze alle bescherming zou krijgen die nodig was, wanneer Voldemort van plan zou zijn haar te komen vermoorden. Melian zuchtte. Dat probleem was nu gelukkig iets waar ze zich niet meer druk over hoefde te maken, het andere probleem waar Melian zich nog wel vreselijk druk over maakte en Melian nog geregeld nachten van wakker lag, was Amycus. Melian had hem nog steeds niet gezien en dus ook niet verteld dat hun relatie over was. Nu Melian weer een aantal dagen in gezelschap van Remus was, werden haar gevoelens voor Remus alleen maar meer bevestigd. Melian wist natuurlijk niet of dat wederzijds was, maar voor nu was dat ook niet iets waar haar prioriteiten lagen. Amycus zou nog wel eens voor grote problemen kunnen zorgen. Melian wist dat ze hem nog een keer zou moeten spreken, maar Melian schoof het liever voor haar uit. Dan waren daar ook nog Christina en Lily, die het vertrouwen in haar volledig kwijt waren, wat Melian best begreep. Op de een of andere manier moest Melian er voor zorgen dat ze het vertrouwen van de twee meiden weer terug zou krijgen. Ze hoopte dat Remus een idee had hoe ze dit het beste kon doen, maar voor nu was het eerste wat ze moest doen het uitmaken met Amycus. De kans zou dan groot zijn dat Amycus dat aan Voldemort zou vertellen en die zou dan ook meteen weten dat ze niets meer voelt voor het Dooddoenerschap.
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   do nov 24, 2016 7:55 pm

Severus

Severus rolde zijn ogen "Oke zeg dat ik het begrijp dat je jaloers was op dat moment." het moment dat ze net een relatie hadden en Christina nog steeds bang was dat ze een tweede keuze was omdat Lily niets voor hem voelde "Dat verklaard niet waarom je jaloers was dat ik die keer door de gang heen liep met miss Greengrass." (familie van Astoria Greengrass, future wife of Draco). "Ik dacht dat je op dat moment vuur zou gaan spuwen en haar levend zou verbranden." zei hij lachend "Terwijl we het enkel hadden over het huiswerk van gedaanteverwisseling." hij keek haar even bestraffend aan "Ze heeft me nooit meer iets over huiswerk gevraagd na die dag." hij had een speelse grijns op zijn gezicht. Severus hield een grom binnen toen Christina hem ergens aanraakte waardoor een deel van zijn anatomy tot leven kwam en hij vernauwde zijn ogen "Probeer je me nu te verleiden Mevrouw Zwarts?" vroeg Severus terwijl hij haar hand van zijn been weghaalde en op haar schoot terug legde om vervolgens met zijn hand aan de binnenkant van haar been te strelen, Luthien kon dat ook niet zien maar de sfeer in de kamer was zeer zeker veranderd. Hij luisterde naar haar voorwaarden en glimlachte duivels "Zoals we vannacht al hadden besproken, ga ik beter voor mezelf zorgen als jij dat ook doet, maar verder beloof ik dat ik blijf leven." .... sure. Keep telling yourself and her that buddy. Hij gleed wat hoger met zijn hand terwijl ze door ging met het opsommen van haar voorwaarden "Oh alle grote beslissingen zijn van jou, ik vind het niet erg." zei hij droogjes. Hij had er geen problemen mee, hij was nou eenmaal een dooddoener en hij snapte dat ze hem niet volledige toegang gaf tot alles wat Luthien betrof. Dat zou erg onverantwoordelijk zijn van haar (Shit Grey is rubbing off on me) "En alsof ik ooit de volledige voogdij van je zou afpakken." zei hij met een ongelovige blik op haar, al ging zijn hand nu wel erg hoog en hij zette wat meer druk. "Denk je dat Lupos het hiermee eens is? Hij is haar peetvader." Remus had verdraaid nog meer rechten dan hem op dit moment. Hij was haar ondertussen langzaam aan het martelen tijdens dit interessante maar serieuze gesprek.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury
Laatst aangepast door heavenly op do nov 24, 2016 8:02 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   do nov 24, 2016 8:01 pm

Off: Melian gaat met vervroegd pensioen.

Remus

Remus ijsbeerde door zijn kamer in de Lekke Ketel. Hij had ondertussen al Tom de waard laten komen met koffie gezien hij niet erg goed had geslapen. Het gesprek met Melian en Perkamentus was goed gegaan, hij was meegegaan maar had buiten Perkamentus zijn kantoor gewacht omdat Perkamentus alleen met Melian wilde praten. Daarna had Perkamentus aan hem gevraagd of hij een oogje in het zeil wilde houden op Melian. Niet dat Remus dat erg vond maar hij wist ook dat het niet handig was. Toen Melian was vervloekt -door hem oops- had Remus maar al te snel doorgehad dat hij nog steeds van haar hield. En toen Christina en Lily hadden mede gedeeld dat Melian maar beter het huis kon verlaten voor de veiligheid van Luthien, had hij besloten dat hij maar beter in haar buurt kon blijven, daarbij voelde hij er weinig voor om bij Christina thuis te slapen gezien Severus er was en hij vond dat Chris en Severus tijd nodig hadden om hun issues uit te praten en daarbij was de spanning om te snijden geweest elke keer als Bash ook bij Chris was geweest en Remus was basically gewoon gevlucht. Remus gleed even met zijn hand door zijn haar en stopte abrupt met ijsberen. Wie hield hij in Merlijns naam voor de gek? Melian had duidelijk aangegeven dat ze niets meer met Amycus wilde, dat ze het dooddoener zijn niets vond en ermee kapte, ook vanwege haar vrienden...vooral vanwege hem. Remus keek even naar de muur, aan de andere kant was Melian en hij vroeg zich af of ze al wakker was. Zonder verder na te denken beende hij uit de kamer en klopte aan bij die van Melian, in de hoop dat ze al wakker was. Het werd tijd voor een gesprek en hij zou niet eerder weg gaan voor alles uit de lucht was.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   do nov 24, 2016 10:36 pm

Christina

"Sevje toch ik probeer jou altijd te verleiden."zei ze toen duivels ze kon maar al te goed zien wat er in zijn broek afspeelde en ze kenden hem ook maar al te goed daarvoor. "ACH dat mens zat naar je te kijken alsof ze je wilden opvreten, huiswerk me ass. Zij wilden overduidelijk iets heel anders van jou alleen was je te blind omdat te zien."kaatste Christina terug naar Severus. Toen ze voelde hoe Severus haar hand weg trok keek ze hem met samengeknepen oogjes aan en was ze het er duidelijk niet mee eens. Toen ze voelde wat Severus deed wilden ze hem eerst tegen houden maar dat kon ze niet, ze voelde dat er bij haar al een reactie in gang was gezet en dat ze wel meer wilden dan alleen maar dit. Ze hoopte vurig dat Bash over moest werken als dat zo was hadden ze tijd voor nog een ronden. "Severus ik denk niet dat ik ook maar iets met Remus daarover hoef te bespreken, hij is haar peetvader, ik ben haar moeder en jij haar vader."Zei ze toen, ze beet op haar tanden om niet te gaan kreunen. Iets wat haar erg veel moeite zou kosten. "Sev als ik jou was zou ik je hand daar maar weg halen anders bespring ik je hier en nu." zei Christina toen en ze meenden het ook nog. "En dan bedenk ik me, want ik heb zojuist besloten dat je haar mag erkennen als jou dochter, maar als je hiermee door gaat zonder zomenteen een stuk verder te gaan, dan mag dat niet meer."Zei Christina zogenaamd dreigend die nog steeds moeite moest doen niet te kreunen.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   do nov 24, 2016 10:58 pm

Severus

Severus snoof even luid "Ja en daar ben je erg goed in. Ik vind dat ik het een keer mag doen." zei hij over het verleiden. Hij rolde wederom met zijn ogen "Wie weet was jij wel gewoon zo jaloers dat je dingen zag die er niet waren, het zou niet de eerste keer zijn dat je irrationeel doet als je boos bent." zei hij droogjes. Zoals tegen Lily uitvallen die niets had gedaan om haar woede over zich heen te krijgen behalve dan de persoon zijn voor wie Severus toen gevoelens had, arme Lily. "Maar dat zullen we nooit weten. Ik betwijfel of we het aan Miss Greengrass kunnen vragen." zou eventueel kunnen maar dat zou weer zo lang duren en het antwoord zou toch kunnen worden afgewimpeld als een leugen. Severus keek haar onschuldig aan toen zij haar ogen vernauwde en deed net of hij de onschuld zelve was, hij trok ongeintresseerd zijn schouders even op "Ben ik haar vader? meen je dat nou? Dat had ik niet verwacht." zei hij en het plagerige sarcasme droop van zijn stem. Luthien leek ook helemaaaal niet op hem ofzo neuh neuh echt niet. Alleen die blik die ze haar ouders nu toezond zei al dat het zijn dochter was. Severus had door dat Chris heel veel moeite deed om geen geluid te maken en hij ging doodleuk verder met zijn martelpraktijken "Oh ga je dreigen?" vroeg hij en hij stopte met waar hij mee bezig was maar hield zijn hand waar die was. "Je kan me niet bespringen voor de ogen van je dochter. Dat is niet pedagogisch verantwoord." zei hij droogjes "Je zou haar altijd in een betoverde slaap kunnen brengen voor een uurtje." oh hij zou er zo van langs krijgen als hij zijn hoofd weer liet zien bij Voldemort maar hij was nu te vrolijk omdat hij zijn dochter zou mogen erkennen om nu al weer naar het horror huis te gaan en daarbij wilde hij helemaal niet weg nu. Hij had hier veel te veel plezier in.

Bash: Bash vloekte luid toen hij hoorde dat hij nog niet naar huis kon. Hij had juist op het punt gestaan Chris te laten weten dat hij onderweg was en nu moest hij haar een bericht sturen dat hij nog later zou zijn Chris, er is een probleem hier op het ministerie. Ik ben nog later. Hopelijk voor het einde van de middag. Ik laat het je weten

- Bash


Hij realiseerde zich dat hij nogal kortaf klonk maar hij had er zwaar de pest in en er was inderdaad een crisis gaande die ze op moesten lossen. Sirius was er ook, James had vrij genomen deze week om bij Lily te zijn.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   do nov 24, 2016 11:09 pm

Christina

Christina duwden Severus zijn hand weg toen ze een berichtje kreeg, plus ze kon zich echt niet meer inhouden met Luthientje erbij, geen slim idee. Ze las het berichtje van Bash en keek Severus duivels aan, dit zou ze hem mooi niet laten lezen. Snel pakte ze Luthien op en gaf haar een knuffel, terwijl ze dit deed toverde ze haar inslaap en vervloekte ze zichzelf. "Waarom heb ik hier nooit aan gedacht toen ze die vreselijke huil periode had."murmelde Christina. Snel bracht ze haar dochtertje naar haar slaapkamer en legde ze haar op bed om zowat terug te rennen naar Severus. "Volgens mij...zijn we de tafel vergeten meneer Sneep en u had mij beloofd om overal in dit huis te nemen."zei ze met een evil smirk. Ze ging op tafel zitten en keek Severus uitdagend aan. Ze deed haar ochtendjas uit, de rest was zijn probleem om uit te trekken. Voorzichtig plaatste ze haar blote voet tussen zijn benen en deed ze met haar tenen wat ze toen straks met haar hand had gedaan. Ze keek hem breed grijnzend aan. "Je hebt er zelf om gevraagd meneer Sneep."zei ze toen met een grijns ten teken dat ze wel meer wilden dan alleen dit. "u heeft besloten mij te verleiden dus dan moet u daar ook een oplossing voor bedenken."zei ze vrolijk tegen hem.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   do nov 24, 2016 11:42 pm

Severus

Wederom vernauwde Severus zijn ogen en keek haar berekenend aan toen ze een bericht kreeg en zijn hand weg duwde, vervolgens razendsnel opstond en Luthien pakte. Er gleed een lome grijns over zijn gezicht heen "Omdat je niet bepaald een helder licht bent altijd?" vroeg hij onschuldig. Luthien was in haar betoverde slaap en Chris was in no time weer terug nadat ze Luthien in bed had gelegd. Hij trok een wenkbrauw op en keek toe hoe Chris zichzelf op de tafel hees en de opmerking maakte dat ze de tafel nog niet eens gehad hadden. Severus had zich nog niet eens verroerd sinds Christina zijn hand had weggeduwd maar nu kwam hij wel in beweging en hield haar enkels vast en weg bij zijn edele delen zodat ze er niet bij kon. "Volgens mij, juffrouw Zwarts, ben jij net iets te spraakzaam." hij kwam overeind, het enige wat hij nu nog in zijn hoofd had was seks. Hij kon niet meer helder na denken en hoewel ze ruig hadden gedaan de afgelopen nacht was het niets vergeleken met wat hij nu wilde doen. Dit was de allerlaatste keer dat ze dit konden doen en hij zou het er maximaal van nemen en geen genoegen nemen met minder. "Oh ik kan verschillende dingen bedenken Christina." zei hij met een duistere grijns. Hij liet haar enkels los en ging tussen haar benen staan, waarna hij met een hand in haar haar gleed en zacht trok -nu nog zacht- om haar vervolgens hard te zoenen. "Dit is de laatste keer dat dit kan." mompelde hij tegen haar lippen voor hij langzaam met zijn andere hand, die niet in haar haar gevlochten zat, over haar been omhoog gleed naar een zeer gevoelige plek bij Christina. Hij keek Chris aan "Wat dacht je ervan, dat jij me eens precies vertelde wat je wilt. Laat vooral geen detail achterwegen." zei hij hees, zijn stem niet meer die van hem.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   do nov 24, 2016 11:54 pm

Christina

Christina sloeg een kreetje toen Severus haar zo vastpakte. Lenig als ze was kon ze hem wel nog een kus geven, en toen ze de blik in zijn ogen zag glimlachte ze. Christina wist maar al te goed dat Severus heel erg veel zin had nu. Toen Severus haar ook nog bij haar haar pakte moest ze wel naar achteren leunen. "Om te beginnen, wil ik dat je mij en jezelf uitkleed."zei ze glimlachend tegen hem. "anders komen we niet eg veel, vervolgens wil ik op een manier die jij bedenkt...als ik alles moet bedenken word het namelijk zo saai...dat je mij zo nat maakt als je nog nooit gelukt is."zei ze uitdagend. Dat was namelijk een behoorlijke opgaven en dat besefte Christina ook maar al te goed dat hij dat niet zomaar even kon. "Daarna wil ik dat je me hier op tafel zo hard en diep neemt als je dat nog nooit hebt gedaan."glimlachte ze liefjes naar hem. Ze keek hem uitdagend aan. Christina wist niet of het Severus gewoon niets kon schele dat Bash ieder moment naar zijn idee nog kon komen of dat hij door zou hebben dat Bash voorlopig niet zou komen. (letterlijk en figuurlijk Chris heeft denk hierna voorlopig geen seks energie meer over.) "Wat wil jij dan wel niet meneer Sneep?"vroeg ze liefjes aan hem, ze kon met haar hand nog wel bij zijn borstkas. "oh en ik wil dat je me zoent zoals je nog nooit gedaan hebt. De hele tijd."zei ze liefjes.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Marauders studenten tijd (nieuw)
Terug naar boven 
Pagina 16 van 17Ga naar pagina : Vorige  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Nieuw in deze vreemde land

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
thunderstruckfandoms :: Rpg met vaste rollen :: Harry Potter-
Ga naar: