thunderstruckfandoms

Dit forum is voor iedereen die niet uit hun fandom kan ontsnappen!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 The Marauders studenten tijd (nieuw)

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Volgende
AuteurBericht
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 12:04 pm

Christina Zwarts

"Ja, dat heeft hij soms ook wel nodig."Zei ze toen ze hoorde dat Sirius huisarrest had en ze schudde nog eventjes haar hoofd. Haar broer was soms een stuk ellende eerste klas. Ze hoopte maar dat Severus haar briefje met de tijd had gehad en keek op de klok, het was alweer midden in de middag(bestaat dit??) wat ging de tijd toch snel vandaag."Ja, Lily heeft gewoon een hobby nodig...ik ben veel met Luthien bezig waardoor ze vrij weinig aan mij heeft..en Melian is altijd Merlijn weet waar...dus ja."Zei ze toen droogjes. Christina snapte wel dat Lily zoveel tijd had om te koken. Christina glimlachte toen ze zag hoe Luthien wakker werd maar het helemaal prima vond dat Remus haar vast had. Als Severus nu binnen zou komen en dit zou zien zou hij woedend worden daar was Christina zeker van. "Tuurlijk wilde Lils wel helpen, maar zij is nu weg en jij bent hier en wij zijn zielige 'zwakke' oke...laat maar dat woord krijg ik er niet eens normaal uit. Wij zijn vrouwe jij bent een man wij moeten dit met ze tweetjes doen en jij krijgt het waarschijnlijk al alleen voor elkaar."zei Christina toen. Normaal kon ze dit soort dingen prima alleen, alleen was ze nog steeds erg verzwakt van de bevalling waardoor haar magie ook goed afgezwakt was. "Ik ben blij als ik maandag begin in het Holisto, heb thuis alles bijgehouden dus ben gewoon bij met Lily, heel handig dat zij ook de opleiding doet en me dus kon helpen."Zei ze toen droogjes. "Want het zou jammer zijn geweest als we hierdoor in andere klassen kwammen." ze at zich vol aan het eten van Lily, maar toen ze vol zat was ze ook echt vol nog 1 hap en alles zou er weer via de verkeerde uitgang uitkomen. Christina was een beetje nerveus voor als Severus kwam ze moest altijd de nijging onderdrukken om hem niet te zoenen, of een kus of een knuffel te geven zo als ze vroeger altijd ter begroeting had gedaan als ze hem zag en het ergste was het liefste zou ze dat ook doen want ze hield van hem ontzettend veel. Gelukkig was hij verder wel een goede vader als hij met Luthien was tenminste dan wel, helaas was hij er vrij weinig.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 12:40 pm

Remus Lupos

Remus keek ook even naar de tijd en zuchtte diep, de tijd vloog. "Ik kan het waarschijnlijk terwijl ik Luthien vast hou nog doen." meldde hij droogjes. Luthien was in elk geval wakker geworden en hij glimlachte flauw toen die het er prima mee eens was dat ze werd vastgehouden door hem. "Lily heeft een hobby..koken. Niet dat ik klaag ze kan verdraaide goed koken dus ik vind het wel goed." Remus stond op nadat hij had gegeten en gaf een korte tik met zijn toverstok zodat alles zichzelf begon op te ruimen al liet hij toch nog wel wat staan voor Melian mocht die eventueel haar hoofd nog laten zien en willen eten. Hij zou het niet hardop toegeven maar hij wilde nou ook weer niet dat ze zou verhongeren of iets. Zich ellendig voelen was al meer dan genoeg. Remus keek naar Chris "Laten we dat nu dan maar doen dan zijn we daar vanaf voor dat Severus ineens voor je neus staat." hij liep naar de babykamer terwijl hij nog steeds zonder enige moeite Luthien meesleepte overal naartoe en in zijn andere hand had hij zijn toverstok. Met een simpele spreuk kwam de wieg van de grond en wist Remus hem naar de kamer van Christina te leiden waarna hij de wieg tegen de muur van Chris haar kamer aanzette zodat Chris binnen no time bij Luth kon zijn en waarschijnlijk een stuk beter zou slapen. "Zo. Gedaan" zei hij en hij deed zijn toverstok weer terug in zijn riem. "Gezien het nog geen 17:00 uur is, wat dacht je van een ouderwetse dreuzel film?" vroeg hij droogjes knikkend naar de tv die er stond (hebben ze al kleuren tv .....hahahaha) Remus legde Luthien voorzichtig op het midden vn het bed en ging er zelf naast liggen aan een kant, Chris zou aan haar andere kant gaan liggen en dan konden zij in alle rust tv kijken terwijl Luthien een van hen ging vervelen of in slaap zou vallen. "Het is mooi dat je tijd heb gehad om wat aan je opleiding te doen hier thuis en dat Lily kon helpen. Ze zal het daar ook wel druk mee hebben tegenwoordig of niet?" niet zo druk dat ze James niet kon gaan pesten regelmatig en dat ze ook op Luthien kon passen en Christina kon dwingen te eten, hele menu's kon koken en kookprogramma's kon kijken..maar soort van druk xD

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 12:57 pm

Severus Sneep

Severus was in een soort van slaap gevallen, niet helemaal weg maar weg genoeg om nieuwe energie te krijgen en even alles te vergeten wat er nu gaande was in zijn fucked up leven waar niets goed ging en waarin iedereen waar hij iets om gaf (Chris en Lils) hem haatte. De enige die hij nog had was Melian maar die was zo druk bezig met Amycus en Merlijn weet wat allemaal dat hij haar ook al een tijdje niet had gezien. Niet alleen omdat hij het zo druk had met die stomme missies van De heer van het Duister maar ook omdat Melian gewoon te druk was met Amycus en haar eigen dingen. Daarbij moest ze waarschijnlijk ook nog eens de schijn ophouden dat ze niet bij de dooddoeners hoorde bij Lily en Christina wat waarschijnlijk een enorme opgave was gezien Lily altijd dwars door iedereen heen scheen te kijken en Christina die tegenwoordig maar weinig mensen meer vertrouwde behalve haar vrienden die Severus dus weer niet kon uitstaan en haten. Severus werd wakker door weer een brandend gevoel in zijn zak en eerst dacht hij dat hij door al die gedachtes in zijn hoofd per ongeluk iets in de hens had gestoken maar dat viel toch nog enigzins mee het was enkel een briefje van Chris met de vraag of hij uiterlijk 17:00 uur zijn hoofd wilde laten zien, hij nam aan dat als hij later op zou komen dagen dat hij dan weer gewoon zou kunnen vertrekken... daar kwam het in elk geval op neer en dus kwam Severus met een zucht overeind en begon hij zich als een soort necroot naar de douche te bewegen. Hij ging snel douchen en koos zijn standaard zwarte gewaad weer om aan te doen, hij had er zo'n 100 van hangen in zijn kast die allemaal identiek waren + zijn dooddoenersgewaad dan. Het Dooddoenersmasker lag ergens veilig achter in verstopt met magie zodat niemand het zomaar kon zien niet dat uberhaupt iemand hier binnen kon komen zonder te hoeven vrezen voor zijn leven maar een gewaarschuwd mens telt voor 2. Severus stuurde Christina snel een bericht terug zodat ze wist dat hij eraan kwam Ik ben er in een half uur. hij was namelijk nog half bezig met zich aankleden en gezien hij zich rot en ellendig en waardeloos voelde had hij niet bijzonder veel haast. Hij vond toch nog steeds dat hij geen vader materiaal was en hoewel hij Luthien graag zag was hij er ook van overtuigd dat ze beter af was zonder hem, alleen het probleem was dat dan Remus het vaderfiguur zou worden en gezien Severus daar nog meer mee zat en dat idee alleen al verafschuwde kwam hij, deed hij lief voor zijn dochter waar hij ook echt van hield, en probeerde normale conversaties aan te gaan met Christina. Hij miste haar maar hij wist ook dat het gewoon niet kon vanwege zijn beroepskeuze.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 12:59 pm

Christina Zwarts

"Dank je Remus."Zei ze toen dankbaar toen de wieg stond waar ze wilde dat het zou staan en ze glimlachte eventjes toen hij Luthien bij hun legde. Ze ging naast Remus liggen en glimlachte vrolijk. "Goed idee!"zei ze toen over die film . "Ik ga trouwens denk ik een kat nemen is wel goed voor Luthien om een dier te hebben."Zei ze toen tegen Remus. Ze gaf Remus alle middelen om de tv te besturen. Ze glimlachte naar hem en was alweer een heel stuk uit de put getrokken door Remus en daar was ze hem dankbaar voor, toen ze zag dat Luthien inslaap begon te vallen pakte ze haar op en legde ze haar in haar wiegje. Zodat zij en Remus ook even rust samen hadden en niet de hele tijd extreem op hoefden te letten. Straks zou ze Luthien wel weer de borst geven en dan weer even in de kinderkamer zitten. Dit deed ze ook gewoon waar Severus bij was want ze hadden vaak genoeg seks gehad de afgelopen twee jaar dus was er geen rede om dat gênant te vinden nog. Plus dan was ze heel even alleen met hem, iets wat al in geen maanden was gebeurt. Tot nu toe was Remus of Lily erbij of Melian als ze Severus zag. Christina zag hoe Remus een film aanzetten en glimlachte toen ze zag welke film hij aanzetten. Voordat ze zwanger was had ze nooit een film gezien maar toen ze bedrust kreeg had Remus haar het dreuzel wonder films laten zien en Christina vond het geweldig en Gone with the wind was haar favoriet wat Remus maar al te goed wist, overduidelijk aangezien dat de film was die hij aanzetten. Christina ging weer naast Remus liggen en gooiden hem dekens toe het was in haar kamer een beetje koud dus ze had Luthien ook goed ingestopt. Christina glimlachte naar hem en pakte even vriendschappelijk! zijn hand. "Dankje voor alles."zei ze terwijl ze er even een zacht kneepje in zag en keek naar de film.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 1:45 pm

Remus Lupos

Remus had zijn wenkbrauwen opgetrokken toen Chris zei dat ze waarschijnlijk een kat ging nemen "Heb je dat al overlegd met Lily en Melian? Ik betwijfel of ze het waarderen als er ineens een kat in huis rondloopt zonder dat er is overlegd." hij zou het in elk geval niet zo grappig vinden als James en Sirius ineens hadden besloten een puppy te nemen en het niet aan hem hadden gemeld. Nu was Sirius zelf zo goed als nog een puppy maar goed dat stond er even buiten. Remus was bezig geweest met de film opzetten, plofte weer op bed neer naast Chris en glimlachte even flauw naar haar "No problem." antwoordde hij toen ze hem bedankte voor alles wat hij gedaan had. Hij moest serieus toegeven dat zonder haar hij waarschijnlijk ook niet bijster goed terecht zou zijn gekomen en zonder Lily dus dat scheelde al heel wat. Maar hij ging daar nu liever niet over nadenken. Hij merkte ook nu pas hoe moe hij wel niet was en dat die nachten waarin hij had liggen malen en overdenken en had liggen kniezen dat het hem nu aan het inhalen was en hij zou best wel een paar uurtjes kunnen slapen. Het duurde dan ook niet erg lang voor Remus in slaap viel opgerold in de dekens en eindelijk zijn welverdiende rust wist te pakken. Hij had ook niet door dat een half uur later werd aangebeld en dat Severus voor de deur stond om Luthien te zien. Hij sliep gewoon lekker door.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 2:37 pm

Melian Snape

Melian zat nu al dik een uur in het bad en het water was ondertussen koud geworden, maar Melian maakte dat niet uit. Ze zat stil voor zich uit te staren en keek naar het water wat bijna helemaal vlak was. Zachtjes hoorde Melian de stemmen van Christina en Remus. Ze hoorde enkel de toon, maar kon niet verstaan wat ze zeiden en dat was maar goed ook, want Melian wou absoluut niet weten waar zij het allemaal over hadden. Gelukkig stierven de stemmen uiteindelijk weg en was het weer doodstil in de badkamer van Melian. Het deed haar al genoeg pijn om Remus hier bijna elke dag over de vloer te hebben. Dat was ook de reden geweest dat Melian vaak niet thuis was. Het liefste ontliep ze Remus zoveel als het kon, maar Melian kon helaas niet altijd wegvluchten als hij er was. Ze wilde zich niet laten kennen en als ze elke keer zou vluchten als hij er was, dan kon Melian beter helemaal verhuizen. Melian was helemaal in gedachte verzonken toen ze de bel hoorde. Melian verwachtte dat Christina en Remus de bel wel zouden hebben gehoord en dus wel open zouden doen, maar aangezien ze dat na een paar minuten niet hoorde gebeuren, besloot Melian het zelf maar te doen. Tijd om af te drogen had ze niet. Melian sloeg enkel haar badjes om haar natte lijf heen en bond haar badjas dicht. Snel liep ze naar de voordeur toe. Ze schonk geen aandacht aan alles om haar heen. Christina en Remus waren gelukkig nergens te bekennen. Melians hart ging te keer. Ze hoopte zo erg dat het Severus was. Ze had hem gemist. Niet dat zij en Severus nu de oren van elkaar hoofd af praatte, maar zijn gezelschap vond Melian altijd heel veel. Zeker nu ze de heer van het duister hielp. Severus wist precies wat ze doormaakte en hoe het leven als een dooddoener was. Melians haar druppelde nog helemaal van het badwater, maar dat maakte haar niet uit. De vloer werd nat, maar dat zou Melian straks met een simpele spreuk oplossen. Melian zwaaide de deur open en zag Severus daar staan. Ze moest zich inhouden hem niet om zijn nek te vliegen en hem stevig te omhelsen. Melian wist dat Severus niet zo'n knuffelaar was (met uitzondering van Christina natuurlijk). Toch kon ze zich niet helemaal inhouden. Melian sloeg haar armen om zijn middel heen en knuffelde hem eventjes kort. Haar natte haren lieten een afdruk achter op zijn mantel. "Hey Sev" zei Melian met een glimlach.
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 6:08 pm

Severus Sneep

Severus stond ongeduldig voor de deur te wachten tot die werd open gedaan. Elke keer als hij hier aankwam verbaasde het hem nog steeds hoe belachelijk groot het appartement van de meiden was en waarom ze al die ruimte bij Merlijns baard nodig hadden maar goed, Christina smeet nou gewoon graag met het fortuin van haar familie en niemand die haar tegenhield. De Skyloft die zij en Lily hadden uitgekozen toen ze besloten hadden een appartement te delen had uitzicht over heel Londen en er zat een verdraaid dakterras bij. Melian was in komen wonen toen de meiden dat hadden gevraagd en die idioten (de jongens) woonde nog tegenover hen ook... Severus werd steeds ongeduldiger toen het enkele minuten duurde voor iemand de deur open kwam doen en even was hij bang dat er niemand thuis was en dat ze hem gewoon voor niets hadden laten komen en dat hij daardoor Luthien niet kon zien maar toen hij net op het punt stond nog een keer aan te bellen of Christina een berichtje te sturen werd de deur al open gedaan en stond Melian in de deuropening in enkel een badjas en drijfnat haar die hem een knuffel gaf en hem nu ook nat maakte. Hij keek even afkeurend naar de plek waar hij nat was geworden door Melian en keek toen naar Mel "Hallo." zei hij kort en bondig als altijd "Waar is Christina?" vroeg hij kalm, hij liep niet naar binnen, ten eerste kon hij niet zomaar binnen komen eerst moesten de beschermende spreuken naar beneden worden gehaald voor hij een stap binnen kon zetten doordat hij het dooddoener teken had, ten tweede wilde hij niet vuil aangekeken worden door Chris, Lily of iemand anders als hij zomaar binnen kwam ook al was het ook Melian haar huis. Severus keek weer omlaag naar Mel en trok een wenkbrauw op "Je moet meer slapen en minder bezig zijn met Amycus. Of maak je je nog steeds druk om Lupos?"vroeg hij en zijn gezicht werd nog minder aangenaam toen hij de naam van Remus uitsprak.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 6:30 pm

Melian

Melian had Severus met een schuin hoofd aangekeken toen hij haar begroette als een echte droog kloot. Nu was Melian wel iets van hem gewend en wist ze ook wel dat hij altijd zo tegen haar deed als er andere bij waren. Melian had haar toverstok nog in haar kamer laten liggen, dus ze kon de spreuk die overvhet appartement was uitgesproken, niet verbreken. Melian was van plan om naar Christina haar kamer te lopen toen Severus iets zei. Ze keek hem aan met opgetrokken wenkbrauwen. "Ik wil het er niet over hebben oké. Maar laten we zeggen dat ik mij de afgelopen tijd bezig heb gehouden met dingen waar jij je deze week ook bezig mee hebt gehouden." Zei Melian zachtjes. Severus zou wel begrijpen waar ze het nu over had. Nee hoopte maar dat hij haar begreep. Melian draaide zich nu wel om om Christina te halen. "Ik haal Christina even, m'n toverstok ligt nog op m'n kamer." Deelde Melian droog mee. Er druppelde nog steeds allemaal water van Melian af en ze begon het nu ook koud te krijgen. Zachtjes klopte ze op de deur van Christina. Ze deed de deur op een kiertje. Net groot genoeg om met Christina te praten en klein genoeg om iets te kunnen zien van wat zich in de kamer van Christina af speelde. "Chris? Sev is er. Kun je misschien ook de spreuk opheffen? M'n stok ligt nog in m'n kamer." Vertelde Melian. Ze wachtte niet op antwoord maar liep terug naar de deur waar ze Severus had achter gelaten. "Ze zal er zo wel aankomen." Deelde Melian mee en ze leunde tegen de deur aan. "Hoe was het?" Vroeg Melian zachtjes nadat ze even had gecheckt of niemand te dicht in de buurt stond om iets op te vangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 8:25 pm

Christina Zwarts

Christina vond het erg schattig hoe Remus erbij lag en gooiden de dekens over hem heen zodat hij niet zou bevriezen in haar kamer. Even later was Christina ook in slaap gevallen naast Remus, maar op gepaste afstand natuurlijk. Ze schrok wakker van Melian en schoot gelijk overeind toen ze hoorde dat Severus er was. Langzaam en slaap dronken kwam Christina overeind van het bed en liep ze op blote voeten door de gang. Ze had niet door dat haar hele haar door de war zat en dat haar jurk nogal gekreukeld was, wat nogal de verkeerde gedachtes kon opwekken wat zij met Remus had uitgespookt in haar kamer. (Wat uiteraard vrij weinig was) "Dank je Mels."Zei ze toen, als in dank je voor het roepen dat Severus er was. Ergens was ze altijd blij om hem te zien en maakte haar hart nog altijd een sprongetje als ze zijn naam hoorde of dat hij er was. Echter was die vreugde altijd van korte duur omdat ze zich dan weer herinnerde wat er allemaal aan de hand was en dat hem waarschijnlijk voor goed kwijt was. "Ik hoorde de bel niet, sorry dat je daarvoor uit bad moest komen."Zei ze toen verontschuldigend tegen haar beste vriendin. Christina pakte haar toverstok. "Kom binnen Severus Sneep."Zei ze toen en met 1 tikje op de deur zou de deur alleen Severus toelaten. Christina stapte naar achteren zodat Severus naar binnen kon. Ze keek weer even naar Melian die stond te druipen in haar ochtendjas en met 1 zwiep van haar stok was het huis weer droog. Ze was doodsbang dat ze zou uitglijden met Luthien. Met een pijnlijke blik keek ze naar Severus, het liefste vloog ze hem om de hals, drukte ze zich stevig tegen hem aan en zoende ze hem zo als ze vroeger deed en zei ze hoe veel ze wel niet eigenlijk van hem hield. In plaats daarvan stapte ze naar achteren en probeerde ze hem niet aan te kijken want dan zou ze of al die dingen doen of ze zou in huilen uitbarsten.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 10:10 pm

Melian Snape

Melian hoorde de voetstappen van Christina dichterbij komen en deed een aantal stappen achteruit. Het leek haar verstandig om Christina en Severus nu alleen te laten, aangezien Severus hier alleen was voor Luthien natuurlijk. Als Melian met Severus had afgesproken, ging ze meestal naar hem toe. Het ouderlijk huis van Severus en haar. Melian vond het echt een vreselijke plek en begreep nog steeds niet dat Severus het daar zo lang kon uithouden. Bovendien had het huis echt onderhoud nodig. De houten kozijnen begonnen te rotten en de verf begon van de muur af te vallen. Melian wist wel dat Severus er niet vaak was, maar alsnog. Zij zou daar echt niet kunnen leven. Natuurlijk was het ook wel een enorm verschil met waar ze nu woonde. Dit was luxer dan luxe en ze had alles tot haar beschikking. Van TV tot eigen badkamer. "Geef niks, Chris." zei Melian oprecht. Ze vond het geen probleem om de deur zo open te doen. Het had alleen wat awkward geweest als het James of Sirius was geweest, aangezien Melian enkel een badjas droeg. "Ik ga mij even afdrogen enzo. Spreek ik je straks nog, Severus?" vroeg Melian hoopvol aan Severus. Ze was nog steeds reuze benieuwd naar wat Severus had uitgespookt de afgelopen paar dagen en wat hij allemaal aan de heer van het duister had verteld. Melian wachtte niet op een antwoord, maar liep terug naar haar kamer. Ze pakte haar toverstok en liet de ergste rommel verdwijnen. Ook liet ze het bad leeglopen. Ze droogde zich eventjes vluchtig af, aangezien het water op haar lichaam al grotendeels opgedroogd was. Melian droogde nog even haar haren en kleedde zich daarna aan. Ze droeg een simpel zwart shirtje met een lage hals en een zwarte skinny jeans. Deze zwarte skinny jeans was echt haar dierbaarste bezit. Hij stond Melian niet alleen erg goed, maar zat ook erg lekker. Melian liep terug naar de woonkamer en plofte neer op de bank. Ze zou in de buurt blijven van Chris haar kamer, mocht er iets zijn. Melian haar haar zat verward en het hing los over haar schouders heen. Haar haar was de laatste tijd enorm gegroeid en eigenlijk moest ze voor het goede een stuk eraf knippen, maar Melian verdomde dat. Bovendien vond ze het ook wel leuk om het eens wat langer te hebben. Melian legde haar benen nu ook op de bank staarde uit de grote ramen. Het uitzicht vanaf hier was zo geweldig. Het verveelde haar nooit.
Terug naar boven Ga naar beneden
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 10:20 pm

Frank Lubbermans

Frank liep over de straten in Londen. Hij was onderweg naar het appartement van Sirius, James en Remus. Hij had de jongens al een tijdje niet gezien. De schouwersopleiding kostte veel tijd en Frank had vaak tot laat huiswerk zitten maken. Gelukkig waren de toetsen nu achter de rug en ging hij weer een wat rustigere tijd tegemoet. Nu kon Frank tenminste weer samen met zijn vrienden het echte studentenleven lijden. Frank begon de boterbiertjes te missen. Bovendien had hij zijn nieuwe scharrel, Alice, ook al een tijdje niet meer gezien. Frank was nooit zo'n rokkenjager geweest, maar toen hij Alice op een avond in de kroeg op de Wegisweg had ontmoet, kon hij haar moeilijk laten gaan. Gelukkig had hij zijn wingmans James en Sirius bij zich, die hem een handje hadden geholpen met een gesprek aanknopen met Alice. Frank kende Alice natuurlijk al van Zweinstein, ze hadden immers in het zelfde jaar en de zelfde afdeling gezeten, maar echt met elkaar omgaan hadden ze nooit gedaan. Frank was aangekomen bij het appartement van zijn vrienden. Hij kwam hier al zo vaak dat hij precies wist hoe hij moest lopen en dat hij zelfs slapend de weg nog zou vinden. Frank liep omhoog en eenmaal bij de deur aangekomen, belde hij aan. Hij klopte ook nog maar even hard op de deur voor de zekerheid. Het kon namelijk zo maar zijn dat iedereen nog lag te pitten en dan zouden ze niet wakker worden van een lullig belletje.
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 10:50 pm

Severus Sneep

Severus had Melian waarschuwend aangekeken, het was geen intelligente zet om hier in dit huis over dooddoener zaken te gaan praten vooral niet omdat Lily en Christina niet wisten dat Melian bezig was met zich aan sluiten. Ze was dan nog geen volwaardige dooddoener en had het teken nog niet, daar moest ze zich eerst voor bewijzen maar ze was in elk geval op de goede weg..of nou ja...niet bepaald goede weg maar whatever who cares. "We hebben het hier later wel over Melian." zei hij nog voor Christina ineens in beeld kwam en hem binnen liet. Hij stapte over de drempel heen en keek Christina soort van aan, eigenlijk keek hij naar een punt net boven haar schouder omdat hij het vertikte haar recht aan te kijken dat zou hen geen van beiden veel goeds doen. Het viel Severus direct op dat Christina niet geschaduwd werd door Remus of Lily en ook dat ze Luthien niet in haar armen had wat normaal wel het geval was als ze de deur voor hem open deed maar misschien lag ze te slapen ofzo (luthien dan heah) Severus keek even rond, niet dat hij het huis niet al meerdere malen van binnen had gezien - onder de priemende blik van Lily die hem nog net niet doodkeek- en het zag er nog precies zo uit. Net zo netjes en onderhouden als de eerste keer...de meiden hielden het waarschijnlijk behoorlijk goed bij, althans Lily. Chris zou het te druk hebben en Melian was niet genoeg thuis om echt een zooi te maken. "Waar is ze?" vroeg Severus aan Christina zonder haar aan te kijken. "En waar zijn je bodyguards? Normaal word je geschaduwd door Evers en Lupos." dat was waar, die twee waren nooit ver bij Chris vandaan als hij kwam. Het was nu akelig stil in het huis.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 10:59 pm

Christina Zwarts

Even rolde Christina met haar ogen toen hij over haar bodyguards begon en rolde ze met haar ogen. "Remus is op mijn kamer bij Luthien en Lily is naar de bieb."zei ze toen rustig. Ze keek even naar hem en had daar al bijna meteen spijt van want ze moest moeite doen zichzelf in de hand houden. "Luthien slaapt, ik zal haar even pakken ze moet toch eten maar dat doe ik wel even in de kinderkamer. Je kan daar gewoon bij blijven het is niets wat je nog nooit gezien hebt dus...zou niet weten waarom dat niet kan."Zei ze toen rustig maar naar waarheid. Christina kreeg nu redelijk door dat ze er wel heel warrig uit zag met haar haar en jurk en hoopte maar dat Severus dat niet zag want ze kende hem goed genoeg om te weten wat hij dan gelijk zou denken. Christina wilde het liefste haar armen om hem heen slaan, maar hield zich in. Ze voelde nu weer hoe verliefd ze eigenlijk nog steeds op hem was en hoeveel ze wel niet van hem hield. Snel draaide ze zich om en liep ze naar haar slaapkamer om Luthien te pakken. Heel voorzichtig deed ze de deur open, ze wist niet of Severus haar volgde of niet, maar eerlijk gezegd letten ze er ook niet op. Ze liet de deur wagenwijd open staan zonder dat ze het door had of besefte dat zo Melian en Severus, Remus onder de dekens in haar bed zouden zien liggen. Heel voorzichtig pakte ze Luthien uit haar wiegje om haar en Remus niet te wekken en ze glimlachte blij tegen haar kleine meisje een oprecht blije glimlach die ze bijna alleen nog tegen Luthien had. Christina verliet de slaap kamer en vergat de deur achter haar dicht te doen. Rustig liep ze naar de kinderkamer waar ze op het bankje, waar plek was voor een stuk of drie personen zitten en wachten ze tot Severus er was en de deur dicht zou doen voor ze haar kleine meid de borst zou geven. Mensen hadden al teveel van Chris gezien dus ze hield nog graag IETS prive.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 11:09 pm

Melian

Melian had zich comfortabel gemaakt op de bank en schonk veder geen aandacht aan Christina en Severus. Het zag er naar uit dat ze elkaar de hersenen niet zouden inslaan of een ruzie zouden gaan maken. Melian zag hoe Christina naar haar slaapkamer liep en de deur wagen wijt open liet staan. Melian kon nu recht op het bed van Christina kijken en zag daar Remus slapen in het bed van Christina en ook nog eens onder haar dekens. Melian voelde een enorm rot gevoel naar boven komen. Zouden Christina en Remus meer gedaan hebben dan Melian dacht? Melian schudde die gedachte van haar af, maar een steek van jaloerzie kon ze niet onderdrukken. Melian bleef staren naar Remus die in het bed van Christina lag te slapen en alle herinneringen kwamen weer naar boven drijven. Het deed haar denken aan de manier waarop zij en Remus altijd samen sliepen. Helemaal in elkaar verwikkeld en Remus die altijd een arm om haar heen had geslagen of haar s nachts dichter tegen hem aan trok. Melian haar gezicht betrok en haar ogen werden vochtiger. Met Amycus was het anders. Hij was nooit zo liefdevol en had dat nog nooit gedaan als ze samen sliepen en dat was nu toch alweer een tijdje. Melian zuchtte diep. Haar blik was nog steeds op Remus gericht. Ergens vroeg ze zich echt af wat Christina en Remus daar hadden uitgespookt, maar misschien was het maar beter dat Melian dat niet wist. Voordat Melian iemand van kant zou maken. Het idee van Christina en Remus raakte haar hard. Zo hard dat ze even geen controle had over de tranen die nu de vrije loop hadden over haar gezicht. Gelukkig waren Christina en Severus niet meer dichtbij genoeg om het te zien en sliep Remus nog.
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 11:22 pm

Severus Sneep

Seveurs trok een wenkbrauw op toen Christina zei dat Lupos in haar kamer met Luthien was en dat Lily naar de bieb was ergens verbaasde het hem niet dat Lily in de bieb was maar goed. Hij rolde ook even met zijn ogen toen Christina zei dat hij er wel bij mocht zijn als ze Luthien eten gaf, ja als dat nu nog een issue was geweest zou er toch iets niet goed zijn gegaan in de twee jaar dat ze samen waren geweest maar goed... wat hij niet had verwacht was dat Lupos in haar kamer sliep, met de dekens over hem heen, ook nu pas liet hij zijn blik over Chris gaan en merkte dat haar jurk verkreukeld zat en haar haar verward alsof ze iets heel interessants had gedaan met Remus. Christina had de deur wagenwijd open gegooid om Luthien te halen en hij keek recht op het slapende gestalte van Lupos neer. Hij voelde een brandende jaloezie naar boven komen maar besloot zijn koel te houden en hij liep achter Christina aan naar de babykamer en sloot de deur achter zich zodat hij ook niet meer naar Lupos kon kijken als hij even naar buiten keek daarbij zou Christina het beetje privacy wat ze had waarschijnlijk wel waarderen. Hij plofte neer op een andere stoel en probeerde overal naar te kijken behalve naar Christina "Dus, ik hoop dat Lupos goed slaapt in jouw bed." gromde hij lichtelijk geïrriteerd. Hij zei maar niet dat hij het helemaal niet zo'n goed idee vond en dat hij het liefste Remus van het dakterras zou gooien, hij had namelijk niets meer te zeggen over wat Christina deed zelfs niet als het om Luthien ging, dat recht was hij verloren toen hij besloten had Chris en zijn dochter te verlaten ook al was het voor hun eigen veiligheid geweest Christina zag het precies niet zo.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 11:26 pm

Remus Lupos

Remus was dan wel in slaap gevallen maar hij was wakker geworden toen hij de deur van de babykamer dicht hoorde slaan. Hij keek even slaapdronken om zich heen en besefte toen dat Chris weg was en dat Luthien ook pleite was wat dus voor Remus betekende dat Severus er was en dat Christina hem zijn vader dochter tijd gaf onder streng toezicht van haarzelf. Remus rolde uit bed, niet doorhebbende dat zijn haar alle kanten op stond wat best schattig is en dat hij wat slaapdronken de woonkamer inliep, door naar de keuken, een kop koffie voor zichzelf inschonk en toen weer terug liep naar de woonkamer waar hij nu pas Melian zag en hij hield zijn hoofd schuin. Hij wilde eigenlijk weglopen terug naar Chris haar kamer om de film verder te kijken die nog niet was afgelopen en op te letten of hij niet werd geroepen door Christina maar hij dacht daar beter van en liep richting Melian, ging op de bank zittn en zag dat ze huilde. Ergens dacht hij ; ha mooi maar aan de andere kant voelde het toch ook verkeerd om niet te vragen wat er aan de hand was "Mag ik vragen waarom je huilt?" vroeg hij met zijn afstandelijke stem die hij tegenwoordig speciaal voor Melian bewaarde "Het is niet zo dat je nu een bijzonder slecht leven heb neem ik aan. Anders zou je Kragge niet hebben gekozen." dat laatste kwam er zo verbitterd en gekwetst uit dat Remus zichzelf bijna voor zijn kop wilde slaan. Tuurlijk laat vooral merken dat het nog steeds pijn doet knuppel!

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   di jan 12, 2016 11:32 pm

Christina Zwarts

Christina ontblote haar borst en gaf die aan Luthien, zodra het kleine meisje klaar was zou ze haar aan Severus over geven. Toen hij begon over Remus rolde ze met haar ogen. "Ja, je weet heel goed dat jij daar ook had kunnen liggen."Zei ze toen behoorlijk bitchy tegen hem, maar al meteen voelde ze zich ergens schuldig al snapte ze niet waarom ze zich schuldig voelde na alles wat hij gedaan had dus voegde ze er nog aan toe: "Niet dat ik jou iets hoef te verklaren Severus, maar we waren een dreuzel film aan het kijken en zijn in slaap gevallen. Dát is het."zei ze toen naar waarheid tegen hem, ze wist alleen niet of hij het wel of niet zou geloven. "Het is nogal zwaar om s'nachts 100x je bed uit te moeten om een baby te voeden. Lily en Remus helpen me heel veel maar in de nacht moet ik het toch alleen doen omdat ik ze dan niet wil lastig vallen ermee."zei ze toen. Ze nam het Severus heel erg kwalijk dit alles, als hij niet bij haar weg was gegaan hadden ze dit samen kunnen doen hadden ze gelukkig kunnen zijn. "Severus..kan je even helpen. Ik ben bezig haar te ondersteunen terwijl ze drinkt maar me ketting valt zo tegen haar aan, kan je die eventjes af doen?"vroeg ze hem toen snel. Toen ze zag dat haar ketting richting Luthien gleed. ze wilde hem zelf wel af doen maar een baby die aan de borst lag van je af trekken deed ontzettend veel pijn aan je borst en voor Luthien haar nekje was dat ook niet super gezond. Ze keek hem nu aan en zag pas hoe slecht hij eruit zag. "Eet jij ooit?"Vroeg ze hem toen, het viel haar op dat hij erg afgevallen was sinds ze uit elkaar waren. Ze wist nooit hoe ze zich moest voelen bij hem, het ene moment was ze boos en bitchy het andere moment maakte ze zich zorgen en weer het andere moment zou ze hem het liefste de kleding van het lijf scheuren om vervolgens weer ze nek te breken....christina werd gek van zichzelf en ze had ook nog steeds ontzettend last van de hormonen van de zwangerschap waardoor ze nog minder wist hoe of wat te doen.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo jan 13, 2016 12:09 am

Severus Sneep

Nope Severus ging niet toekijken hoe zijn dochter aan de borst van Christina hing. Hij had daar geen zin in en kon het ook niet bepaald aan. Het was daarbij voor hem nog eens super raar om te zien ook gezien hij wel andere dingen deed met waar Luthien nu aan hing te sabbelen....(ik kon het niet laten) Severus trok een gezicht toen ze een snerende bitchy opmerking maakte over dat hij degene had kunnen zijn die in haar bed zou liggen slapen in plaats van Lupos maar niet dat niet zien, hij was bijzonder goed geworden in het verbergen van zijn emoties en was daar ook het grootste deel van de tijd mee bezig, het was heel vermoeiend maar hij kon moeilijk laten zien aan de Heer van het Duister dat hij het liefste ermee kapte en terug ging naar Chris en hij kon Chris niet laten zien dat hij nog steeds van haar hield en wou dat het anders was anders zou het allemaal nog gecompliceerder worden dan het al was en dat zou alleen nog maar gevaarlijker worden en dat zou Severus niet toestaan al helemaal niet nu hij een dochter had die er dan ook bij betrokken zou raken. Severus trok weer een gezicht maar nu van ergernis toen Christina hem even meldde dat ze zich niet tegenover hem hoefde te verantwoorden maar het vervolgens toch deed "En waarom zou Lupos midden op de dag in slaap moeten vallen? Zo zwaar heeft hij het toch niet denk ik zo." sneerde hij gladjes terwijl hij opstond en Christina haar ketting afdeed zonder verder echt naar haar te kijken. Hij legde de ketting op de comode zodat Chris hem later zou kunnen pakken al had hij haar wel per ongeluk aangeraakt terwijl hij de ketting verwijderde. Zijn vingers hadden de zachte huid van haar nek lichtjes gestreeld en hij had direct de neiging om een kus op haar hoofd te drukken moeten weerstaan. Daarna liep hij weer terug naar de stoel waar hij zich eerder had geinstalleerd en snoof luid "Ik hoef me ook niet te verantwoorden tegenover jouw Christina." zei hij geërgerd "Je hoeft dus ook niet op te letten of ik wel eet of niet." nee hij at bijna niet. Geen tijd geen zin geen honger. Hij sliep ook weinig maar goed. Dat hoefde Christina allemaal niet te weten. Buiten dat betwijfelde hij of het haar ook maar iets zou schelen "Daarbij, wat maakt jou het uit of ik eet of niet?" vroeg hij nog steeds geïrriteerd. Ja hij was prikkelbaar, en hij wilde eigenlijk gewoon zijn tijd met Luthien zonder dat er een keer met haviksogen naar hem werd gekeken. Hij ging Luthien echt niet bij ahar moeder weghalen ten eerste als Chris hem dan vond zou hij niet lang genoeg leven om sorry te zeggen en dan verder wat moest Severus in zijn eentje met een maand oude baby die hij zelf niet eens goed kon opvoeden omdat hij daar de tijd niet voor had. Dus dat was al geen optie. Dus waarom ze hem niet gewoon een keer alleen met zijn dochter lieten irriteerde hem behoorlijk. Hij zou haar ook niet opeten.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo jan 13, 2016 1:50 am

off:  als sev een sims was in de sims 2 kon die haar bbqen en opeten.

Christina Zwarts

Christina voelde zijn aanraking in haar hals en sloot even al was het maar een seconde haar ogen en genoot van zijn aanraking. Haar huid tintelde nog op de plaats waar hij haar had aangeraakt. "Ben je soms vergeten wat Melian bij Remus heeft gedaan? Oh en daarbij helpt hij me zowat elke dag de hele dag met Luthien. Een baby van een maand oud is behoorlijk zwaar en vermoeiend. Misschien moet je hem dankbaar zijn dat hij Mij en JOU dochter helpt...Al zou het je weinig kunnen schelen wat er met mij gebeurt...zie ik dat je wél om Luthien geeft..."sneerde ze toen als steek onder water van dat Remus er wel constant was voor Luthien maar hij niet. Toen Luthien klaar was met drinken deed ze haar kleding goed en liep ze naar Severus toe om Luthien voorzichtig aan hem over te geven en drukte ze een kusje op haar voorhoofd en glimlachte ze met moederlijke liefde naar het kindje dat duidelijk heel erg blij was om Severus te zien, al was ze nog zo klein Christina merkte dat aan haar. "Ze is blij om je te zien."Zei ze toen tegen Severus, deze opmerking was niet snerend bedoelt ze sprak haast normaal tegen hem. Toen ze hoorde dat het haar niets aanging rolde ze weer met haar ogen. "Het gaat me wel iets aan aangezien als je niet eet je dood gaat en Luthien haar vader nodig hebt...ook al ben je er niet de hele tijd. Je weet dat ik wil dat ze jou kent, jij hebt daar recht op. Zij heeft daar recht op en wat er tussen ons speelt staat daar buiten van. Dat heb ik je al meteen duidelijk gemaakt..."zei ze toen tegen hem.  "Je ziet er ontzettend slecht uit." Christina wist van zichzelf dat ze er ook wel eens heel veel beter had uit gezien dan hoe ze er nu uitzag. Maar ze was dan ook letterlijk bijna dood gebloed en sliep vrijwel tot niet omdat ze of bang was, of aan Severus dacht of Luthien weer eten moest."Het is alleen zo jammer dat je liever een dooddoener bent dan dat je bij óns bent..." voegde ze er toen snerend aan toe. Ja ze leek behoorlijk op Severus met haar sarcasme en snijdende opmerkingen, je kon wel zien dat ze lang een relatie samen hadden gehad.  Christina pakte een klein handdoekje en legde dat over Severus zijn schouder waar Luthien met haar hoofdje zat. "Ze spuugt nog steeds veel na het eten, maar dat is normaal. Niets om je zorgen over te maken." Hierbij raakte ze ook per ongeluk Severus zijn schouder aan waardoor haar hand weer begon te tintelen. "Wil je haar anders straks in bed leggen als ze moet slapen? Voor je weg gaat?"vroeg ze hem toen. Ze besefte in één keer dat ze Severus dat nog nooit had laten doen en ergens voelde ze zich daar schuldig over terwijl ze nog steeds niet snapte voor wat zij ze zich schuldig moest voelen. Dit alles was ZIJN keuze geweest. Luthien hoefde voorlopig nog niet naar bed, pas over 2 uurtjes ongeveer maar dan kon ze het in ieder geval niet vergeten te vragen. "Ze slaapt voorlopig bij mij op de kamer."

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo jan 13, 2016 10:09 am

Melian

Melian had in eerste instantie niet door gehad dat Remus was wakker geworden, maar zodra ze dat wel had, probeerde ze haar tranen met grof geweld weg te vegen. Ze legde haar armen en hoofd op de bank en staarde naar de vloer. Ze hoorde Remus rommelen in de keuken en het irriteerde haar dat hij zich hier zo thuis voelde. Misschien voelde hij zich hier wel meer thuis dan Melian deed. Ze had niet verwacht dat hij bij haar in de woonkamer kwam zitten en ze draaide zich om. Haar donkere, bijna zwarte, ogen keken Remus aan. Normaal gesproken zou haar blik ijzig en afstandelijk zijn, maar door de vermoeidheid had ze geen controle meer over haar emoties. Melian hoorde wat hij vroeg. Ondanks dat Remus tegenwoordig een koele, afstandelijke en ijzige toon tegen haar aansloeg, klonk zijn stem voor Melian alsnog vertrouwd. Ze wist niet wat ze moest antwoorden. Ze kon moeilijk zeggen 'Nou ik dacht ineens aan hoe leuk wij het wel niet hadden en hoe fijn het altijd was om met jou samen te slapen'. Ze zou daarmee alleen maar problemen krijgen. Bovendien liet Melian zich kennen. "Het is niets waar jij je nog zorgen om hoeft te maken. Volgens mij hoef jij je helemaal nergens meer zorgen om te maken als het om mij gaat." Zei Melian uiteindelijk. Haar stem trilde lichtjes en de vermoeidheid was er gewoon in te horen. Melian stond op toen ze hoorde wat Remus nog meer zei. De manier waarop Remus zijn laatste zin uitsprak, sloeg voor Melian in als een bom. Ze kon duidelijk horen dat hij gekwetst was. Melian riep naar het raam en bleef daar voor staan. Ondertussen biggelde de tranen van haar gezicht, maar dat kon Remus als het goed is nu niet meer zien. "Ik heb het perfecte leven en ben dol gelukkig. Bedankt voor het vragen." Antwoordde Melian sarcastischer dan de bedoeling was geweest. Haar stem trilde door de tranen nu nog meer en ze kon zich nu wel voor haar kop slaan. Ze schaamde zich tegenover Remus. Ze had hem pijn gedaan en dat is iets wat ze altijd met zich mee zou dragen. Toch was Melian nog steeds van overtuigd dat ze het beste had gedaan. Niet dat vreemdgaan nu een goede optie was, maar dat de relatie beëindigd werd, leek haar voor allebei het beste.
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo jan 13, 2016 3:03 pm

Severus Sneep

Remus besloot het onderwerp Lupos en Melian te negeren, hij had het zelf misschien wel omhoog gebracht maar hij wilde het er niet over hebben. Wat Melian deed was haar eigen keuze en hij wist dat ze er nog steeds mee zat maar ze had nu ook wat met Amycus. Al wist Severus niet hoe lang dat goed zou gaan gezien Amycus drukker bezig was met de Heer van het Duister blij maken dan met Melian. Niet dat hij niet hetzelfde had gedaan maar hij was zo helder geweest om in te zien dat het dan ook niet langer ging en buiten dat had Christina hem sowieso wel de deur gewezen al had hij haar niet verlaten. Dooddoener zijnde was toch iets wat net over de grens ging bij Chris (net maar hoor) "Het feit dat Lupos TIJD heeft om met mijn dochter te helpen zegt al genoeg denk ik zo. Het is een weerwolf die zou nooit erg ver komen in het leven." hij wist dat hij een rot opmerking terug kreeg over het dooddoener zijn maar goed Christina wist dan ook niet alle plannen van de Heer van het Duister. Niet dat hij het met driekwart van die plannen eens was ofzo maar goed het algemene idee was wel top. Vond hij dan. Christina had geen idee hoeveel hij om haar gaf maar hij zweeg al had hij de neiging haar te vertellen dat ze geen idee had hoe mis ze zat. Severus voelde zich al een stuk meer op zijn gemak toen hij Luthien eindelijk vast had, hij had niet eens doorgehad dat hij haar had gemist tot hij hier binnen was gekomen. Severus had het zo druk gehad met die stomme missie dat hij geen tijd had gehad om over iets anders na te denken en misschien was dat maar goed ook hij had zich al ellendig genoeg gevoeld kan je nagaan in wat voor put hij terecht zou zijn gekomen als het wel volledig tot hem door was gedrongen hoe fucked up zijn leven was zonder Chris. "Jij hebt er anders ook wel beter uitgezien." gromde hij terug naar Christina die er inderdaad niet op haar best uitzag "En toch weet ik dat Evers je goed voert." Severus was daar immens dankbaar voor, dat Lily zorgde dat Christina goed at, Merlijn zij gedankt dat Lily goed kon koken. De opmerking over dat hij liever dooddoener was dan dat hij bij hen was zorgde er weer voor dat hij een gezicht trok en probeerde die snel te verbergen hij wist alleen niet of hij snel genoeg was geweest. Hij zweeg verder, Christina had echt geen flauw benul van hoe fout ze zat maar wie was hij om haar uit die nachtmerrie te helpen behalve dan natuurlijk de vader van haar dochter, haar groote liefde, soulmate etc. en fulltime hielenlikker van De Heer van het Duister Aangenaam. Severus knikte toen Christina hem vroeg of hij Luthien in bed wilde leggen en vernauwde toen zijn ogen "Als Lupos maar uit je slaapkamer is verdwenen." alsof hij zijn dochter in haar wieg ging leggen als Lupos op 3 meter afstand in bed lag nee dankje hij sloeg wel een keertje over dan.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo jan 13, 2016 3:26 pm


Remus Lupos

Remus rolde even geïrriteerd met zijn ogen door haar bitchy opmerking maar hij was niet blind en hij was lang genoeg met Melian samen geweest om te zien dat ze loog alsof het gedrukt stond en in Neon letters boven haar hoofd zweefde : Ik lieg het gaat niet goed met me maar Remus, gentleman als hij was, liet het gaan. Het was inderdaad zijn verantwoordelijkheid niet meer om Melian in de gaten te houden en te zorgen dat alles goed met haar ging dat was Amycus zijn taak en het zag er naar uit dat Amycus daar behoorlijk in faalde. Wilde Melian forever alone en ellendig sterven ofzo dat ze bij Amycus bleef ? Er moest meer achter zitten maar hij kon dat moeilijk vragen hij was haar ex en ze was vreemd gegaan en hij hoorde haar te haten. Hij haatte haar niet, maar hij was ook niet bepaald haar grootste fan op het moment maar goed. "Wie zegt dat ik me zorgen maak?" gromde hij lekker geïrriteerd. Het was net volle maan geweest zijn humeur was niet bepaald geweldig en Melian maakte het er niet bepaald beter op door te doen alsof hij de bad guy was en hij degene was die alles had verpest tussen hen. Remus keek met een opgetrokken wenkbrauw toe hoe Melian opstond en naar het raam liep en met haar rug naar hem toe ging staan zodat hij haar gezicht niet kon zien. Hij wilde haar het liefste door elkaar schudden en vragen wat er mis was met haar maar hij hield zich in. Zou waarschijnlijk gezien kunnen worden als mishandeling of iets... maar toen hij Melian haar antwoord hoorde snoof hij luid en schamper "Ja ik zie het. Dolgelukkig. Echt je straalt het uit." zei hij sarcastisch.... hij ging teveel om met Lily en Christina zijn sarcasme was zeer veel beter geworden de laatste tijd. "Ik wed dat Amycus je alles geeft wat je wil en ook heel veel tijd voor je heeft en je ook de aandacht schenkt die je nodig heb" hij wilde eerst zeggen die je verdiend maar gezien hij op het moment vond dat Melian helemaal niets verdiende had hij dat maar even niet gedaan. Remus stond op en keek naar Melian haar rug, hij had heus wel in haar stem gehoord dat ze weer op het punt stond om in huilen uit te barsten en hij begon zijn eeuwige geduld te verliezen ( en dat zegt heel wat we hebben het over Remus John Lupin hier eah) hij sloeg zijn armen over elkaar en keek naar Melian haar rug "Je bent echt ongeloofelijk weet je dat" zei hij ineens abrupt en het vloog zo zijn mond uit "Ik snap niet hoe je hier kan staan doen alsof alles leuk lief en aardig is tussen jou en Amycus en alsof je super gelukkig bent met hem terwijl in je stem duidelijk te horen is dat je dat niet bent en niet alleen dat, ik hoor genoeg van Lily en Christina om te weten dat het alles behalve goed met je gaat. Het is wellicht niet meer mijn taak om ervoor te zorgen dat je gelukkig bent maar zoals ik het zie doet Amycus het ook niet bijzonder goed." gromde hij geïrriteerd dat ze iemand had gekozen die haar helemaal verwaarloosde. Althans dat dacht hij wist hij veel dat ze zo moe en doods was omdat ze bezig was met hetzelfde pad te volgen als haar broer en nu boytoy a la dooddoener. Vandaag op het menu : Dooddoener ala créme met een vleugje ellendigheid, en tranen van wanhoop en verdriet. Eet smakelijk.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo jan 13, 2016 4:32 pm

Melian

Melian wiebelde wat ongeduldig heen en weer. Ze beval haarzelf niet kei hard te gaan huilen. Allereerst zou ze zichzelf voor schut zetten en ten tweede wilde ze het voor Remus in deze situatie ook niet moeilijker maken. "Als je je geen zorgen maakt, mag ik vragen waarom je er dan überhaupt naar vraagt?" sneerde Melian terug. Het was echt niet haar bedoeling om kei hard bitchy terug te doen, maar als Remus het tegen haar deed, waarom mocht zei dat dan niet? Melian hoorde wat Remus zei over Amycus. Gaf hij haar maar alles wat ze wilde. Dan stond nu niet stilletjes te huilen bij het raam. De eerste paar weken met Amycus waren inderdaad hoe Melian het zich had voorgesteld en hoe Amycus het haar had beloofd. Ze werd verrast door grote bossen bloemen, hij nam haar mee uiteten en vaak maakte ze nog romantische avondwandelingen. Maar nu had Amycus nog maar oog voor één ding, en dat was de heer van het duister. Alles wat hij vroeg aan Amycus, deed Amycus onmiddellijk. Melian voelde zich nu meer een soort bijzaak wat alleen nodig was wanneer Amycus zin in haar had. Bij dit idee begonnen de tranen weer sneller over haar wangen te lopen. Stop it, dacht Melian nog bij haarzelf. Maar de controle was weg. Ze hoorde dat Remus dichterbij was komen staan. Nog steeds durfde ze zich niet om te draaien. Melian schaamde zich voor haar tranen. Misschien schaamde ze zich wel gewoon haarzelf. Dat dit alles zo uit de hand was gelopen en dat Melian misschien wel verkeerde beslissingen in haar leven had gemaakt. Maar het was nu te laat om daar spijt voor te hebben. Het kon immers niet meer terug gedraaid worden. Wie weet zou Amycus weer bijtrekken. "Het is niet zo raar dat ik hier zo sta en dat te verkondigen." zei Melian droog. "Allereerst, zadel ik jou niet meer op met mijn problemen. Daarnaast kan ik prima voor mijzelf zorgen en dus ook mijn eigen problemen oplossen." Melian zei dit wel, maar eigenlijk klopte er niks van. Nu zadelde ze Remus alsnog met dit op, terwijl dat niet de bedoeling was. Gelukkig zou het Remus niks boeien, dacht Melian. En dit probleem had Melian al proberen op te lossen, maar het lukte niet. "Ik vraag me dan wel af wat je dan wel niet allemaal hebt gehoord van Christina en Lily?" vroeg Melian daarna nog. Waarschijnlijk was het allemaal niets voorstellende informatie, aangezien Melian bijna nooit wat vertelde over haar relatie met Amycus aan Christina of Lily. Melian had met haar linker hand haar rechter schouder vast en ze beet op haar lip. "Het spijt me oké. Van alles en van dit." zei Melian toen uit het niets met de meest bibberige stem tot nu toe. Ze stond nog steeds met haar rug naar Remus toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo jan 13, 2016 5:11 pm

Christina Zwarts

"Remus is meer een vader voor haar dan dat jij momenteel bent! Hij heeft een goede baan in het Holisto. Een stuk beter dan een onbetaalde baan als dooddoener lijkt me." sneerde ze tegen hem. Ze hoopte dat die opmerking goed pijn deed, ze had hem willen sparen en hem er niet op willen wijzen dat Remus een betere vader voor haar was dan dat hij was, omdat ze hem niet onnodig pijn wilde doen maar hier vroeg hij gewoon om.
Christina bestudeerde Severus zijn gezicht grondig, en had maar al te goed de trek in zijn gezicht gezien bij haar opmerking. Ze kende Severus door en door en ook zijn blikken. "Severus je moet haar hoofdje beter ondersteunen."Zei ze toen rustig, als het op Luthien zélf aankwam deed ze wel gewoon aardig tegen hem want ze snapte ook wel dat je als man zijnde niet heel goed wist hoe je een baby vast moest houden. Voorzichtig pakte ze zijn hand vast voordat hij hem weg zou trekken en legde ze hem op de goede plek van Luthiens hoofdje/nekje. Zodat ze beter werd ondersteund. Onbewust hield ze die hand iets langer vast dan nodig was omdat het prettig en vertrouwt voelde. Toen ze door had wat ze deed liet ze hem snel weer los. "Je moet vaker langs komen."zei ze toen. "Ik wil dat Luthien haar vader kent. Dan kan je ook met meer helpen...tenzij je natuurlijk liever de hele jeugd van ónze dochter mist." voegde ze er nog aan toe.
Toen hij zei dat ze er ook wel is beter uit had gezien rolde ze met haar ogen. "Verlaten worden door de man waar je van houd terwijl je zwanger bent, en een bevalling die bijna je leven kost doet niet heel veel goeds voor je uiterlijk nee. Maar wat is jou excuus?"vroeg ze hem toen bitchy. "Zorgt heer Voldemort niet goed voor zijn dienaars?"vroeg ze hem toen alsof ze oprecht medelijden had. "En of Remus op mijn kamer is of niet, daar heb je weinig over te zeggen. Je hebt hier voor gekozen weet je nog?"Herinnerde ze hem eraan. Ze zei er alleen niet bij dat Remus dan vast wel uit haar kamer was en dat ze dat zelf ook wilde, maar ja hem irriteren mocht wel even. Dat had hij verdiend. Christina voelde weer verdriet op komen en tranen, maar ze weigerde te huilen. Het liefste zou ze hem smeken naar haar terug te komen om er voor haar en Luthien te zijn om Voldemort te laten vallen, maar dat deed ze niet. Ze verzweeg ook wijsselijk dat ze officeel lid was van de orde.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   wo jan 13, 2016 11:55 pm

Severus Sneep

Severus begon het goed zat te worden dat Christina hem er elke keer weer op wees dat hij ervoor gekozen had on hen te verlaten en dat hij een dooddoener was. Alsof hij het zelf niet wist ofzo. Severus keek Christina met zo'n vuile blik aan dat ieder ander gillend weg zou zijn gerend en hij bleef als versteend zitten met Luthien in zijn armen "ik moet vaker langs komen? Zodat Lily en Lupos me de hele tijd weer vuil aan kunnen kijken? Zodat ik de hele tijd in de gaten word gehouden door iedereen inclusief jij omdat jij schijnbaar denkt dat ik haar iets aan doe. En daarbij ik MOET zorgen dat ik de heer van het duister tevreden hou anders kan Lupos het vader zijn volledig overnemen want dan zorgt hij er wel voor dat ik niet meer kan komen." Siste hij met nauwlijks ingehouden woede. Hij begon het zat te worden dat iedereen dacht dat dooddoener zijnde zo'n lekker relaxed en leuk baantje was waar ze gezellig met zn allen rond de tafel zaten en koffie dronken ofzo. Niet dus. En ja hij had ervoor gekozen iets wat ze erin bleef wrijven als ze ook maar enig idee had van waarom hij dat had gedaan zou ze wel anders piepen. Zijn vuile blik veranderde naar emotieloos en hij richtte zich op Luthien.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The Marauders studenten tijd (nieuw)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Marauders studenten tijd (nieuw)
Terug naar boven 
Pagina 2 van 17Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Nieuw in deze vreemde land

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
thunderstruckfandoms :: Rpg met vaste rollen :: Harry Potter-
Ga naar: