thunderstruckfandoms

Dit forum is voor iedereen die niet uit hun fandom kan ontsnappen!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Fantastic Beasts and Where to Find Them

Ga naar beneden 
AuteurBericht
ReviusAlast
Sheldon
Sheldon
avatar

Aantal berichten : 214
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Limburg

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter, OUAT, BBT
Favorite Actor/Actress: Jennifer Aniston, Ashton Kutcher

BerichtOnderwerp: Fantastic Beasts and Where to Find Them   vr dec 04, 2015 11:00 pm


Fantastic Beasts and Where to Find Them (kan spoilers bevatten!)

De eerste film van deze trilogie zal pas in 2016 in de bioscoop te zien zijn, maar toch is er al iets bekend, namelijk sommige personages en de tijd waarin het zich zal afspelen (rond 1920). De verhaallijn zullen wij hier bedenken, zelfverzonnen personages zijn natuurlijk ook mogelijk, maar aub geen Mary Sues/Gary Stues (dit betekent, dat ik geen rollen zal aannemen, die in het middelpunt staan, te dramatische rollen enz. Niet iedereen is perfect!)

Newt Scamander reist de wereld rond, op zoek naar Fabeldieren en schrijft er een boek over, dat later als lesboek wordt gebruikt. Newt is op het moment in New York, waar hij allemaal verschillende personages kennen leert, zowel mensen die hem helpen als mensen die tegen tovenaars en heksen zijn.

Personages
Newton ‘Newt’ Scamander: (Revius Alast)
(1897), magie-zoöloog, en later auteur van het boek Fantastic Beasts and Where to Find Them. Newt raakt vroeg geïnteresseerd in magische wezens, doordat zijn moeder Hippogriefen fokte. Nadat hij aan Zweinstein studeerde, waar hij ingedeeld werd in Huffelpuf, werkte hij twee jaar op het Ministerie van Toverkunst op het departement van Toezicht op Magische Wezens ‘Office for House-Elf Relocation’, waarna hij lid werd van de  ‘Beast Division’ waar hij veel had aan zijn kennis van magische wezes. In 1918 werd hij door Augustus Worme van Obscurus Books gevraagd om Fantastic Beasts and Where to Find Them te schrijven.

Porpentina ‘Tina’ Goldstein: (heavenly) Ze is een Amerikaanse heks en later de vrouw van Newt Scamander. Ze is geboren in de VS, welteverstaan, en heeft een jongere zus: Queenie. Haar vrienden en familie noemen haar Tina. Ze werkte voor het Magical Congress of the United States of America. Maar nadat ze het voor iemand opnam, wat haar leidinggevenden niet goedkeurden, werd ze gedegradeerd en vervult ze een positie ver onder haar kunnen. In 1926 ontmoet ze Newt Scamander in New York City. Ze wordt omschreven als een ambitieuze heks die het opneemt voor hetgeen wat juist is.

Queenie Goldstein: bezet Ze is Tina’s jonger zusje en medebewoonster. Ze is eveneens een Amerikaanse heks. Ze wordt omschreven als het hebben van een vrije geest, en een vredelievende vrouw. Ook valt haar schoonheid op en wordt ze door menige knap genoemd. Ze is getalenteerd in Legilimensie.

Jacob Kowalski is een Amerikaanse No-Maj (Dreuzel) die in een fabriek werkt maar droomt van het leven als bakker. In 1926, kort nadat hij het uitmaakte met zijn vriendin, leerde hij Newt Scamander kennen. Door Newt maakte hij kennis met de Tovenaarswereld. Hij wordt omschreven als optimistisch.

Mary Lou is een Amerikaanse No-Maj (Dreuzel) die de bekrompen leider is van de New Salem Philanthropic Society, ook bekend als de Second Salemers, een extremistengroep wiens doel het is om hekserij in de VS te laten zien en dit dan uit te roeien. Ze heeft minstens een kind, een geadopteerde zoon, Credence.

Credence is de mysterieuze adoptiezoon van Mary Lou die nogal in de problemen raakt. Hij leert Newt Scamander kennen in New York City.

Modesty is een Amerikaans kind die innerlijke sterkes bezit en wordt omschreven als rustig. Ze bezit de vaardigheid om mensen doordringend te ‘lezen’ en hen te begrijpen. Ze ontmoet Newt Scamander als hij in New York City komt. Ze is tussen de 8 en 12 jaar.

Graves, een krachtige Schuwer en de rechterhand van de president van de Amerikaanse Tovenaarswereld (Magical Congress of the United States of America – MACUSA)

Chastity, over haar is niet veel bekend, behalve dat ze Newt Scamander leert kennen.

Lt M. Young is een Amerikaanse militair (luitenant).  


Regels

-Algemene Thunderstruck regels
-Geen Mary Sues/Gary Stues
-Karakters van bestaande personages mogen aangevuld worden, aangezien er nog weinig bekend over is.
-Rolaanvraag via pb, bij zelfverzonnen personages zou ik graag een korte omschrijving willen.
-Vul je karakterkaart in voordat je post.
-Denk eraan dat het rond 1920 is, kom dus niet aan met mobieltjes of iets anders ook al speel je een No-Maj (Dreuzel).

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Fantastic Beasts and Where to Find Them
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
thunderstruckfandoms :: Rpg met vaste rollen :: Harry Potter-
Ga naar: