thunderstruckfandoms

Dit forum is voor iedereen die niet uit hun fandom kan ontsnappen!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Pirates of the Caribbean - The Cursed Locket -

Ga naar beneden 
AuteurBericht
ReviusAlast
Sheldon
Sheldon
avatar

Aantal berichten : 214
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Limburg

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter, OUAT, BBT
Favorite Actor/Actress: Jennifer Aniston, Ashton Kutcher

BerichtOnderwerp: Pirates of the Caribbean - The Cursed Locket -    ma okt 05, 2015 5:51 pm

Code:
[b]Naam[/b]:
[b]Leeftijd[/b]:
[b]Karakter[/b]:
[b]Uiterlijk[/b]:
[b]Geschiedenis[/b]:
[b]Baan(Piraat etc.)[/b]:
[b]Familie[/b]:
[b]Liefde[/b]:
[b]Overig[/b]:


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Caribbean - The Cursed Locket -    ma okt 05, 2015 9:04 pmNaam: Caroline Maggie Deveraux
Leeftijd: 24
Karakter: Caroline is een felle Franse meid die je aan haar zwaard rijgt als je haar dwars zit of ook maar in haar richting ademt als ze je niet mag. Mag ze je wel, is ze heel vriendelijk en beheersd. Ze is een uitstekend zwaardvechter maar kan ook behoorlijk goed schieten. Ze geeft echter veel liever de voorkeur aan het zwaard dan aan een pistool. Als piraat zou je zeggen dat het niet uitmaakt op wat voor manier je wint als je maar wint maar Caroline heeft altijd wel een gevoel voor gerechtigheid en eerlijkheid gehad en vind dus dat ze ook eerlijk moet vechten. Want hoe weet je nou precies hoe goed je bent als je alleen maar wint met valsspelen? Caroline mag Jack, sorry, Captain Jack Sparrow, heel erg en bewonderd hem maar zal niet snel moon eyes naar hem maken of hem de liefde verklaren buiten dat is hij te oud voor haar vind ze. Caroline is fel, heel een erg groot hart, is erg wantrouwig en vind dat iedereen zichzelf eerst moet bewijzen voor je in haar 'good graces' komt. Ze krijgt ook altijd wat ze wil door haar charmes, of omdat ze zo 'persuasive' is. of gewoon misbruikt maakt bij mannen van haar uiterlijk  en daardoor van alles uit ze weet te krijgen vooral als ze wat rum ophebben.
Uiterlijk: Caroline heeft lang donker haar en heeft een aantal tattoeages op haar rug, armen, en op haar heup ze zijn bijna (alleen kleine stukjes) niet te zien tenzij ze zich uitkleed of iets en daarom weten maar weinig mensen van het bestaan van die tattoeages iets wat ze ook graag zo wilt houden. Caroline heeft fel groene ogen, is niet erg lang maar haar enigzins kleine postuur komt goed van pas als ze een snelle vlucht moet maken, zij kan makkelijk overal tussendoor schieten en je bent haar snel kwijt in een grote menigte. Normaal draagt ze een strakke zwarte leren broek met een wit/beige of zwart shirtje waardoor je haar buik nog wel ziet (navelshirtje) en een piratenhoed. Maar voor bijzondere gelegenheden, bijvoorbeeld als ze informatie uit iemand moeten halen, dan trekt ze een jurk aan (foto onder).
Geschiedenis: Caroline komt uit een rijke familie met status, als Graaf en Gravin waren haar ouders altijd erg gesteld op hun status en in Frankrijk was je naam dan ook erg belangrijk. En de naam Deveraux was ook erg belangrijk in Parijs, Versaille, en andere grote steden. Caroline heeft zich echter nooit wat aangetrokken van haar status roem en rijkdommen. Zij was altijd buiten te vinden als haar broer en zusje aan het studeren waren. Niet dat Caroline daardoor dom was, meerendeel heeft ze zichzelf aangeleerd zoals Engels spreken, schrijven en lezen en ze had genoeg kennis over de wereld en hoe die werkte dan haar ouders dachten en zouden willen. Vanaf kleins af aan wilde Caroline al een piraat worden, de verhalen van  Captain Jack Sparrow waren legendarisch maar haar ouders hadden altijd geprobeerd die verhalen de kop in te drukken en iedereen die erover sprak verdween vaak op mysterieuze wijze. Caroline begon op 7 jarige leeftijd te oefenen met zwaardvechten, niet echte zwaarden maar houte stokken, ze kon al paardrijden iets waar haar ouders op hadden gestaan dat ze het zou leren. Naarmate ze ouder werd kreeg ze hulp van het keukenhulpje van de Deveraux's 'Ian' . Ian leerde haar van alles en later begonnen ze met echte zwaarden te werken en Caroline werd er steeds beter in. Zo goed zelfs dat ze op een dag stiekem naar de smid ging en een zwaard voor zichzelf liet maken, een die ze tot aan heden nog steeds met zich meedroeg. Op haar 18e liep ze weg van huis, een brief achterlatend dat ze de wereld ging verkennen en dat ze haar niet moesten gaan zoeken gezien ze niet in Frankrijk zou blijven. Sinds dit jaar is ze lid van Jack's bemanning toen hij deze kwam zoeken in Tortuga waar Caroline toevallig ook net aan was gekomen.
Baan(Piraat etc.): Piraat
Familie: Graaf en gravin Deveraux, een gerespecteerde familie en rijk, erg gesteld op hun status, Caroline heeft ook nog een broer Jean-Louis Deveraux en een jonger zusje Katarina Victoria Deveraux. Haar broer en zusje waren altijd heilig en vonden alles leuk wat mama en papa leuk vonden. Caroline ging liever in de stallen oefenen met zwaardvechten of paardrijden of piraatje spelen met de keukenhulp.
Liefde: Niemand nog :3 al heeft ze een crush op Jack.
Overig: Zeer bedreven zwaardvechter, crush op Jackie boy, niemand weet dat ze rijk is behalve Jack die al eens eerder met de familie Deveraux te maken heeft gehad.
Faceclaim: Jemima West
Plaatje: Caroline Maggie Deveraux
[2]
[3]
Outfit voor bijzondere gelegenheden
Tattoo rug
Arm tattoo
Hip tattoo

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
ReviusAlast
Sheldon
Sheldon
avatar

Aantal berichten : 214
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Limburg

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter, OUAT, BBT
Favorite Actor/Actress: Jennifer Aniston, Ashton Kutcher

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Caribbean - The Cursed Locket -    ma okt 12, 2015 1:20 pm

Naam: Captain Jack Sparrow
Leeftijd: Rond de 40
Karakter: Jack Sparrow is een sterke aanhanger van de ''Piratencode'' en riskeert vaak zijn leven om anderen te helpen, vooral Will en Elizabeth. Hij is echter ook niet te beroerd de twee voor zijn karretje te spannen en voor zijn eigen doelen te gebruiken. Hij vertrouwt ook meer op zijn intelligentie en vaardigheden dan op fysieke kracht om zichzelf te beschermen. Hoewel hij niet zo ervaren is in zwaardvechten als Will Turner, kan hij zich wel staande houden in een duel met hem. Hij is ook een van de weinige personages die zeer goed overweg kan met vuurwapens. Jack komt altijd over als en enigszins dronken man en is dan ook dol op rum, vooral als gevolg van zijn verblijf op het onbewoonde eiland na de muiterij, waar hij een ruimte vol rum vond. Jack beschouwt zichzelf als een vrouwenversierder, maar is niet echt in stat een lange relatie aan te gaan. Vaak krijgt hij dan ook een klap in het gezicht te verduren van elke vrouw waar hij iets mee heeft gehad. Jack staat erop dat iedereen hem kapitein noemt. Hij is geobsedeerd door bovennatuurlijke schatten in plaats van gewoon goud en juwelen.
Uiterlijk: Jacks uiterlijk onderscheidt zich van vele anderen, met zijn dreadlocks in zijn donkerbruine tot zwarte haar en een sikje als baard. Hij heeft een litteken aan de rechterkant van zijn kin. In zijn haar draagt hij kralen en andere snuisterijen die hij gedurende zijn reizen en avonturen verzameld heeft. Elk met een eigen verhaal van een vorig avontuur. De eerste twee kralen, een rode en een witte, werden door Tia Dalma aan hem gegeven, door het openen van het oog van 'Stone-Eyed Sam'. Zijn dreadlocks zijn langer geworden, waarvan sommige grijs en andere lichter door de zon in het Caribisch gebied. Ook heeft hij een litteken in de vorm van een 'X' op zijn rechterwang door mysterieuze omstandigheden. Jack draagt ook menige tatoeages op zijn lichaam.
Jack heeft standaard een aantal voorwerpen bij zich, waaronder zijn pistool, zwaard, hoed en kompas. Zijn zwaard is een sabel in plaats van een hartsvanger zoals die normaal gebruikt wordt door piratesn. Zijn hoed is zijn favoriete voorwerp. Zijn kompas heeft hij ooit gekregen van Tia Dalma, het wijst niet naar het noorden en men denkt daarom vaak dat het stuk. Het kompas wijst altijd naar datgene wat de gebruiker het liefste wil hebben..
Geschiedenis: Jack werd geboren in Indië tijdens een tyfoon. Hij heeft leren zwaardvechten van een italiaan. In zijn tienertijd voer hij met een klein schip genaamd de Barnacle over de zeeën en werd met enkele bovennatuurlijke gebeurtenissen geconfronteerd. Hij werkte ooit voor de Britse Oost-Indische Compagnie als kapitein van het schip de Wicked Wench. Hij werkte toen onder bevel van Cutler Beckett. Toen Jack een keer weigerde om slaven te vervoeren en hen vrijliet in Afrika, werd hij door Beckett gebrandmerkt als piraat. Jack werd gearresteerd, maar hij ontsnapte, obviously, en besloot het beste te maken van zijn nieuwe status als piraat, aangezien hij niet van plan was om weer onder iemand te moeten werken. Jack wilde zijn oude schip graag terug, daar de Wicked Wench verbrand en gezonken is, en daarom maakte hij een deal met Davy Jones, oh Jacky.., Davy Jones zou Jacks schip uit de golven doen herrijzen. In ruil daarvoor zou Jack over 13 jaar lid worden van Jones' bemanning, en hem 100 jaar dienen. Jack hernoemde het schip de Black Pearl en werd een succesvolle piraat. Kort nadat hij piraat was geworden, werd Jack door Tia Dalma gevraagd om te helpen de Shadow Lord te verslaan. Twee jaar na zijn aanstelling als kapitein van de Black Pearl, liep het voor Jack mis. Jack en zijn bemanning waren de legendarische Schat van Cortés op het spoor gekomen: een kist gevuld met Azteeks goud. Jack werd verraden door zijn eerste stuurman Hector Barbossa, die de bemanning aanzette tot muiterij. Jack werd achtergelaten op een eiland met enkel een pistool met 1 kogel. Jack ontdekte echter al snel dat het eiland een schuilplaats was van rumsmokkelaars, en wist ze zover te krijgen dat hij met hen mee mocht. Ondanks het verlies van zijn schip, bleef hij zich in de 10 jaar erop kapitein noemen en een leven als piraat nastreven. De rest is bekend..
Baan(Piraat etc.): Kapitein van The Black Pearl. Tevens is hij ook een Pirate Lord.
Familie: Zijn vader is Edward Teague en zijn moeder is onbekend. Verder heeft hij nog tantes, ooms en andere familieleden.
Liefde: Hij is nooit van de liefde voor lange relaties. Al heeft hij wel de een en andere kortstondige relaties gehad. Waaronder Angelica en een vrouw die hij voor het altaar heeft laten staan..
Faceclaim: Johnny Depp
Plaatjes:
[Oh, please.]
[Come on.]
[Tattoo]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Caribbean - The Cursed Locket -    ma okt 12, 2015 10:40 pm


Naam: Ellanora 'Nora' Collingwood
Leeftijd: 27 jaar oud
Karakter:Nora lijkt op het eerste gezicht erg bescheiden en verlegen. Dit is ze ook wel, tot je haar beter leert kennen. Dan merk je al gauw genoeg dat Nora eigenlijk een flapuit is. Ze zegt wat ze denkt en heeft vaak haar mening al klaar liggen. Ze weet wanneer ze zich netjes moet gedragen en wanneer ze al haar manieren kan laten varen. Nora houdt ook van een geintje en is niet snel bang. Ze zoekt graag het gevaar op en houdt van avontuur. Toch kan Nora ook heel erg op haarzelf zijn. Ze trekt zich dan het liefste terug naar een plekje waar ze niet gevonden kan worden. Ook laat ze bijna nooit haar emoties tonen, want ze is bang dat mensen haar dan zien als een watje. Bovendien heeft Nora een verschrikkelijke hekel aan piraten. Ze vindt piraten onbeschoft en vies. Bovendien hebben ze haar familie vermoord. Nora denkt dan nog steeds dat ze nooit, maar dan ook nooit, iets van vrienden met een piraat kan worden. Ze weet dan ook niet dat Will en Elizabeth piraten zijn.
Uiterlijk: Nora heeft licht blond haar met blauwe ogen. Ze is slank en niet erg lang. Nora is altijd gewend geweest om zich netjes te kleden volgens de laatste mode. Nu ze met piraten omgaat, is dit wel lichtelijk verandert. Ze geeft veel om haar uiterlijk en ze zal er dan altijd zo netjes, leuk en verzorgd mogelijk eruit proberen te zien, maar nu ze op een piratenschip zit, weet Nora dat dit niet altijd gaat. Langzaam begint ze zich dan ook minder netjes te kleden, tot haar ongenoegen. Ze zou er nooit uit willen zien als een piraat.
Geschiedenis: Nora komt uit een welgestelde familie uit Engeland. Nora is opgegroeid nabij Londen op het platteland. Toen Nora een jaar of 9 was, ontmoette zij de familie van Elizabeth voor het eerst. Toen de vader van Nora voor de vader van Elizabeth kon werken, zijn zij dichtbij de familie Swann gaan wonen. Nora scheelt natuurlijk wel iets qua leeftijd met Elizabeth, maar toch trokken zij vaak op. Daardoor heeft Nora ook Will leren kennen. Uiteindelijk vielen piraten het plaatsje aan waar Nora en haar familie woonde. Daarbij is Nora haar hele familie omgekomen. Nora wist te vluchten en is op een schip beland naar een paar eilanden. Sindsdien heeft Nora een hekel aan piraten. Het liefste zou ze ze allemaal uitroeien. In de tijd dat Nora geen contact meer had met Will en Elizabeth, zijn zij op piraten avontuur geweest, iets wat Nora niet weet. Uiteindelijk besloot Nora na jaren dat het voor haar weer veilig was om terug te keren naar Port Royal en de taken van haar familie over te nemen. Bovendien miste ze het leven van iemand met veel geld.
Baan(Piraat etc.): Nora heeft de taken van haar familie op haar genomen. Zo zorgt zij ervoor dat de belasting in Port Royal wordt betaald en houdt zij de import en export bij.
Familie: Nora haar ouders en broer werden vermoord toen de stad werd aangevallen door piraten. Er is dus niemand meer van haar familie overgebleven, behalve zij. Sindsdien staat ze er alleen voor. Nora had een redelijk goede band met haar ouders. Zodra Nora dan ook mee gevraagd wordt op een piratenschip, ziet zij dit als kans voor wraak.
Liefde: Stiekem heeft Nora al sinds haar 15e een crush op Will.
Faceclaim: Sarah Gadon
Nora 1
Nora 2
Nora 3
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Caribbean - The Cursed Locket -    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Pirates of the Caribbean - The Cursed Locket -
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
thunderstruckfandoms :: Rpg met vaste rollen :: Karakterkaarten-
Ga naar: