thunderstruckfandoms

Dit forum is voor iedereen die niet uit hun fandom kan ontsnappen!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Pirates of the Carribean: The Cursed Locket

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
ReviusAlast
Sheldon
Sheldon
avatar

Aantal berichten : 214
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Limburg

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter, OUAT, BBT
Favorite Actor/Actress: Jennifer Aniston, Ashton Kutcher

BerichtOnderwerp: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    ma okt 05, 2015 5:21 pm

Pirates of the Caribbean - The Cursed Locket -

Dit verhaal staat los van deel 3, dus Will Turner is niet de kapitein van the Flying Dutchman. In plaats hiervan woont hij samen met zijn vrouw aan land.
Jack is.. *kucht* Captain Jack Sparrow is nog steeds de kapitein van the Black Pearl samen met zijn bemanning. Maar doordat hij, raar genoeg, een aantal andere kapiteins op zijn hals heeft gehaald (zoals Davy Jones van the Flying Dutchman en Captain Blackbeard), vlucht hij richting Port Royal, waar hij hulp zoekt bij de mensen die hem het minst willen vermoorden; Will Turner en Elizabeth Swann-Turner.

Bij aankomst van captain Jack Sparrow, blijkt ook de tante van Elizabeth gestorven te zijn. Elizabeth als enige levende in de familie erft spullen van haar tante. Een ding ervan is een medaillon. Elizabeth, bevangen door de schoonheid van het medaillon, draagt het medaillon. Wanneer Jack Elizabeth en Will heeft overgehaald om mee te gaan op The Black Pearl, blijkt na een tijdje dat het medaillon een vloek bevat. Iedereen die in aanraking komt met het medaillon of Elizabeth, raakt er langzaam maar zeker geobsedeerd door. Wanneer Elizabeth dit in de gaten krijgt, probeert ze het medaillon van haar hals te krijgen, maar deze raakt niet los..

Kunnen Captain Jack Sparrow, Elizabeth -damn I am cursed- Swann en William -husband of the cursed woman- Turner op tijd op een bepaalde plek etc. zijn om de vloek ongedaan te maken?

Rules
-Zoveel rollen als je wilt
-Rollen aanvragen via pb of iets dergelijks
-Zelfverzonnen personages zijn ook toegestaan, graag pb hierover met uitleg
-Houd je aan de Thunderstruckfandoms regels
-Have fun!

Personages
Captain Jack Sparrow: ReviusAlast


William Turner Jr.: heavenly

Elizabeth Swann-Turner: Alice rose bell

Gibbs:
Barbossa:
Davy Jones:
Blackbeard:
Etc.

Zelfverzonnen personages
Caroline Maggie Deveraux: heavenly
Nora Collingwood: MelianSnape

_________________


Laatst aangepast door ReviusAlast op zo dec 13, 2015 3:40 pm; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
ReviusAlast
Sheldon
Sheldon
avatar

Aantal berichten : 214
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Limburg

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter, OUAT, BBT
Favorite Actor/Actress: Jennifer Aniston, Ashton Kutcher

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    ma okt 12, 2015 1:32 pm

Captain Jack Sparrow
''Are we there yet?'' Vroeg hij en keek op naar de persoon in het kraaientest. Deze tuurde in de verte, maar blijkbaar niet snel genoeg voor Jack. Hij rolde met zijn ogen en liep naar een bemannigslid met een verrekijker. ''And do you see something?'' Het bemanningslid mompelde iets, waardoor Jack diep zuchtte. ''Out of my way.'' Zei hij en duwde het bemanningslid naar links. Hij pakte zijn eigen, grotere, verrekijker en tuurde ermee in de verte. ''Ah yes.. Port Royal.. time to visit some old friends.'' Hij glimlachte breed en borg zijn verrekijker op. Hij draaide zich om en liep terug naar het roer. ''Listen up!'' Riep hij. ''We are almost at Port Royal, make sure everything is ready for entering and stay on board. I have to..do some business.'' Hij wist net te ontsnappen aan Davy Jones. Alweer. Maar de vraag was voor hoelang. Net zoals Blackbeard. Daarbij was de rum op, iets wat van levensbelang was dat hij weer een nieuwe lading zou krijgen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    ma okt 12, 2015 7:54 pm

Caroline Maggie Deveraux

Maggie had in het net gehangen en had besloten zelf een pauze te nemen toen Jack ineens begon te brullen dat ze bijna bij Port Royal waren. Caroline keek omlaag naar Jack en tuurde toen in de verte over de zee om te zien of zij toevallig al een stukje land zag maar helaas voor haar was het alleen nog maar blauw. Ze klom soepel omlaag en rekte zich uit toen ze met beiden benen op het dek stond en keek rond naar de rondrennende bemanning die in alle haast elkaar bijna omver liepen. Ze schudde haar hoofd en liep naar de Kapitein "Jack, why are we going to Port Royal?" vroeg ze met haar Franse accent. "I hope you haven't forgotten that the people of Port Royal still don't like pirates and they still want you dead." waar zij vandaan kwam wilde de bevolking Jack ook nog steeds een kopje kleiner maken maar Jack was hen te slim af geweest, meerdere malen zelfs. Caroline zette een stap opzij toen Marty ineens tussen hen door kwam gerend en zette de stap toen weer terug. De geur van de zee & rum hing overal op het schip en Jack vroeg zich altijd af hoe Davy Jones hem altijd wist te vinden. Volg gewoon het spoor van waar de meeste rum is ingeslagen en daarna je neus.. de geur van Rum was onwijs doordringend en Caroline was er ondertussen aan gewend geraakt. Betekende echter niet dat zij het graag dronk, ze was opgegroeid met wijn en champagne, niet met Rum en Whiskey en dat soort drankjes die piraten graag dronken. Het had een hele tijd geduurd voor ze aan de smaak van Rum gewend was en het kon drinken zonder half over haar nek te gaan. Ze was nu 3 jaar al lid van Jack's bemanning en nu pas had Jack besloten naar Port Royal te gaan. hij had echter nooit gezegd waarom ze precies naar Port Royal gingen en wat daar te halen viel.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    ma okt 12, 2015 11:02 pm

Nora Collingwood

Nora bevond zich in de haven van Port Royal. Ze was hier een paar weken geleden gearriveerd. Nora verafschuwde deze plek. Het was namelijk de plaats waar haar hele familie was uitgemoord. Daarom kwam Nora hier ook niet het liefste, maar nu moest ze wel. Aangezien ze het werk van haar familie over had moeten nemen. Ze was hier enkel om zaken te doen, en dan weer weg te gaan. Stiekem hoopte ze dat ze Will nog tegen het lijf zou lopen. Ze had hem een paar jaar terug gezien en sinds dien niet meer. Nora was benieuwd of hij er nog steeds uit zou zien, zoals zij hem herinnerden. Nora zuchtte. In haar ene hand had ze een veer en in haar andere hand een klembord met een stuk perkament erop. Ze was bezig met het heffen van de belasting die binnenkwam door de boten die de haven binnen kwamen. Nora was even afgeleidt door de zee. De zoute geur die haar neus binnendrong, maakte haar rustig van binnen en hielp haar de afschuwelijke dingen die hier gebeurt waren even voor een paar seconden vergeten.
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    ma okt 12, 2015 11:14 pm

Will Turner

Will had een rondje gemaakt door Port Royal nadat hij klaar was geweest bij de smederij. Hij hoefde daar eigenlijk niet eens meer te werken maar hij vond het leuk, het was eens wat anders dan saaie verplichtingen en papierwerk wat Elizabeth tegenwoordig moest doen en waar hij haar mee hielp sinds haar vader met pensioen was gegaan.. Will kon zijn hoofd leegmaken in de smederij terwijl hij nieuwe zwaarden en andere dingen maakte. Hij werd er wel zwart van en vies maar dat had hem nooit dwars gezeten. Hij keek even uit over de zee, hij miste het varen. Erger nog, hij miste het piraat zijn. Hij had al een hele lange tijd niets meer van Jack gehoord en hij vroeg zich af of de Kapitein van de Black Pearl nog wel leefde. Natuurlijk, Jack kennende had hij dood meerdere malen weten af te schudden en was hij daar ook nog steeds mee bezig. Jack was niet makkelijk klein te krijgen en het leek wel alsof hij dood elke keer in de ogen keek en hem keihard uitlachte om vervolgens nog even op zijn gemak een fles of 10 rum weg te zuipen. Will miste het avontuur, de kogels, het gevaar. Hij wist niet of Elizabeth er net zo tegenaan keek, hij had het er met haar nog niet over gehad, hij wist ook niet of hij dat uberhaupt moest doen. Liz leek tevreden met waar ze nu waren in hun leven. Groot huis, genoeg geld, status, etc. Maar Will boeide dat allemaal helemaal niet zoveel. Will liep langs de haven en keek naar de schepen die aangemeerd lagen en hun buit binnenhaalde, zijn oog viel op een blond hoofdje. Er waren zeer weinig mensen die zulk blond haar hadden in Port Royal, hij liep haar kant op en naarmate hij dichterbij kwam begon hij te herkennen wie er daar zat met een veer en stuk perkament op een klembord "Well look at what the cat dragged in. Nora Collingwood." zei Will grijnzend. Hij had zijn armen over elkaar geslagen en bekeek Nora even goed. Ze zag er goed uit, de jaren hadden haar goed gedaan.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    di okt 13, 2015 10:47 am

Nora Collingwood

Het papierwerk begon Nora erg te vervelen. Ze verloor telkens haar concentratie en Nora besefte dat ze maar beter iemand kon aannemen voor dit klusje, want dit was niet geschikt voor haar. Ze liet het nu dan ook maar voor wat het was. Binnenkort zou ze wel wat rond gaan vragen voor iemand die toevallig nog een baantje zocht. Nora zuchtte. Nog steeds voelde het raar om hier terug te zijn. Vroeger zou ze hier alleen maar goede herinneringen hebben, maar nu niet meer. Waarschijnlijk zou dat ook altijd zo blijven. Nora keek nog steeds uit naar de dag dat ze wraak zou kunnen nemen op die verschrikkelijke piraten die haar familie hadden vermoord. Plots hoorde Nora een stem achter haar. Het was een bekende stem. Een stem die alleen maar warme en positieve gevoelens naar boven wist te brengen. Snel draaide Nora zich om. Natuurlijk was het Will, wie anders. Nora glimlachte breed. Zijn ogen waren nog net zo mooi als Nora zich kon herinneren en zijn haar was nog net zo bruin als de laatste keer toen ze elkaar zagen. Gespierder was Will wel geworden, dat kon Nora niet ontkennen. Voorzichtig bekeek ze Will van top tot teen, met nog steeds diezelfde glimlach op haar gezicht. "Long time no see, Will." begon Nora uiteindelijk. De glimlach was niet van haar gezicht af te krijgen. Ze had de neiging om Will te omhelzen, maar dat waren niet de juiste manieren en ze wist niet of Will dat wel op prijs zou stellen. Ze hield haar hoofd een beetje schuin en begon Will weer opnieuw van top tot teen te bekeken. "How are you?" vroeg Nora toen.
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    di okt 13, 2015 3:30 pm

Will Turner

Will grijnsde toen hij van top tot teen werd bekeken maar hij zei er niets over gezien hij eerder ook hetzelfde bij haar had gedaan. "Met mij gaat het prima." zei hij met een flauwe glimlach. Het ging ook prima met hem behalve dan dat hij zich stierlijk verveelde, geen moer te doen had, Elizabeth altijd druk bezig was met haar nieuwe verplichtingen, hij zich regelmatig netjes moest aankleden en sociaal moest doen bij speciale gelegenheden, en dat hij de zee miste en het avontuur. Maar buiten dat alles om ging het perfect en kon hij niet gelukkiger zijn...(voel het onderliggende sarcasme en cynisme) "A long time indeed, how are you? I thought you weren't ever gonna come back to Port Royal after the last time I saw you..." zei hij voorzichtig niet wetende of het onderwerp wel geschikt was om nu over te praten. Nora haar ouders waren vermoord tijdens een inval in Port Royal van piraten. Iets waar Port Royal wel vaker mee te maken had gehad maar niet zoals dit. Het was Jack niet geweest dat wist Will toevallig omdat Jack altijd zover mogelijk uit de buurt van Port Royal wilde blijven.. "Done with the paperwork?" vroeg hij nog knikkend naar het perkament en de veer die ze nog in haar handen had.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    di okt 13, 2015 7:30 pm

Nora Collingwood

Nora had Will nu goed genoeg kunnen bekijken. Jep, hij zag er nog steeds zo hot uit als zij zich hem kon herinneren. Nora had het niet leuk gevonden toen ze gehoord had dat Will en Elizabeth gingen trouwen. Nora was lichtelijk jaloers op Elizabeth geweest. Ze wist bovendien niet eens dat Elizabeth een crush op Will had, al had Nora wel altijd zo'n vermoeden. De flirterige manier waarop Elizabeth tegen Will praatte, irriteerde Nora altijd. Daardoor was de vriendschap tussen Nora en Elizabeth al een lange tijd geleden verwaterd, zeker nu Elizabeth en Will getrouwd waren. Nora bleef liever uit de buurt van Elizabeth. Ze was bang dat ze jaloers zou worden op haar leven. Zij had tenslotte nog alles. Haar ouders waren niet vermoord door piraten en ze had met de liefde van haar leven kunnen trouwen. Nora richtte zich weer op Will. "I'm fine. For as far I can be at this place." Nora zou hier nooit gelukkig kunnen worden. Ze zou dan ook een manier proberen te vinden om Port Royal te ontvluchtte. Ze hoopte dat ze dit werk ergens anders kon doen of iemand kon aanstellen die het werk voor haar zou doen. Nora wist dat ze dat met Elizabeth moest overleggen, aangezien zij nu die leiding had hier. Maar Nora vertikte het om haar op te zoeken. "No I'm not, but I can't stand it any longer. So, let's get out of here.... If you want to" Nora zou het leuk vinden om nog even veder met Will te kletsen, maar ze wist niet of hij dat ook wel zou willen.
Terug naar boven Ga naar beneden
ReviusAlast
Sheldon
Sheldon
avatar

Aantal berichten : 214
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Limburg

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter, OUAT, BBT
Favorite Actor/Actress: Jennifer Aniston, Ashton Kutcher

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    di okt 13, 2015 8:27 pm

Captain Jack Sparrow
Jack bekeek het schouwspel van iedereen die door elkaar rende om het aanmeren mogelijk te maken. Hij hield van dit. Hij kapitein, de rest het werk. Al hield hij er wel van als hij aan het roer stond. Het roer! Zijn ogen werden groot toen hij zag dat niemand aan het roer stond. Hij liep erheen en nam het roer vast, voordat het een eigen wil ging hebben. Hij keek opzij, naar het Franse meisje dat hier al een aantal jaar bemanningslid was. Meiden waren schaars op zijn schip, laat staan als piraat. ''Ah oui. We are going to get some Rum and I have to visit some people.'' Hij hoorde wat Caroline zei over dat de mensen van Port Royal hem wilden doden. Hij wist dat er op zijn kop genoeg schillings stonden om een tijd lang van te leven, maar dan moesten ze hem eerst pakken. ''I know that.'' Hij keek weer voor zich en praatte verder, zonder zijn blik van de zee af te wijken. ''But you must know, that I like to live a risky life. They want me dead, yes. But they won't get me.'' Als het niet belangrijk was, zou hij heus niet naar Port Royal gaan. ''But as I already told you, and the only thing you have to know, I have some important business to do.'' Hij zag Marty voorbij rennen, maar keek toen naar Caroline. ''So, why are you not doing your tasks..whatever it is, just like the others?'' Streng klonk Jack nooit, hij vond het wel amusant. Zolang het niet tot een muiterij kwam, hij had daar geen goede ervaringen mee..

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynn
Howard Wolowitz
Howard Wolowitz
avatar

Aantal berichten : 150
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 28
Woonplaats : Storybrooke

Karakter kaart
Fandoms: LOST, HP, Star Wars, OUAT, Doctor Who, Merlin, LOTR, Charmed, POTC, Hunger Games, Grey's Anatomy, Revolution, V, Disney, Pixar
Favorite Actor/Actress: Asa Butterfield / Elizabeth Mitchell

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    wo okt 14, 2015 1:18 am

Elizabeth Swann-Turner
Elizabeth was druk in de weer met het invullen van formulieren, dingen ondertekenen, onderhandelen met een paar mensen over de beste prijs... Ze had geen minuut rust. Sinds haar vader op pensioen was, heeft zij noodgedwongen alles overgenomen. Tenslotte was ze de enige in de familie die het nog kon doen en haar vader wilde niet dat het in 'vreemde' handen viel. Dus zogezegd zo gedaan, Elizabeth had de fakkel van hem overgenomen en was nu de gouverneur van Port Royal. Ze had veel in handen, ze had veel geld, ze had veel werkkrachten onder haar, ze heeft met Will kunnen trouwen en haar vader heeft ze nog steeds. Haar moeder was gestorven toen ze heel erg jong was en nu vrij recent haar enige tante ook. Doordat haar tante nooit was getrouwd of kinderen had, was heel haar hebben en houden naar haar over gegaan. Naar de meeste spullen had Elizabeth eigenlijk niet omgekeken, het enige wat ze van haar tante echt bij hield was een heel mooie medaillon. Die droeg ze elke dag.
Na de zoveelste handtekening gezet te hebben en het bezoek dat bij haar zat de deur was uitgegaan. Was ze heel even op gestaan om terug te ontspannen. Rustig liep ze naar het balkon en genoot zichtbaar van de warme zon die haar bleke huid raakte en de wind die haar bruine haren deed wiegen. In de verte was de haven zichtbaar, zoals gewoonlijk enkel boten met witte zeilen. Elizabeth dacht geregeld nog eens aan Jack, zijn bemanning en zijn dierbare zwarte schip met zwarte zeilen. Ze grinnikte even toen ze even dacht aan de laatste keer dat ze Jack Sparrow had gezien. Het leven op zee was altijd spannend en leuk geweest en er waren ook momenten dat ze verlangde terug op zee te gaan. Maar dan dacht ze aan Will en de angst die ze telkens had gevoeld hem te verliezen en besloot voor zichzelf dat het goed was dat ze nu terug thuis was.
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    wo okt 14, 2015 10:13 am

Caroline Maggie Deveraux

Caroline sloeg haar armen over elkaar en boog zich wat naar Jack toe met een duivelse glimlach op haar gezicht "I take it that you're gonna visit some people who don't wanna kill you." ze had genoeg verhalen gehoord van Gibbs en Marty om te weten wie er in Port Royal woonde. Will Turner en Elizabeth Swann. De weinige mensen die Jack niet wilde ombrengen. "I hope you get what you want from the people you're gonna visit." zei ze gladjes. Toen Jack vroeg waarom zij niet bezig was met haar 'taken' trok ze een wenkbrauw op "I decided to take a break and let others do it for me. Besides, you have so many crew members that there's hardly enough to do for everyone. So why get my hands dirty if I can just hang out here with you?" Ze keek weer uit over zee en draaide haar piratenhoed in haar handen rond. Haar haar viel los over haar schouders, iets wat een veel beter gevoel gaf dan elke keer opgepropt te zitten in de hoed maar goed. "We're almost there." zei ze droogjes toen ze langs het waarschuwingsbord kwamen van Port Royal waarop stond Pirates Beware. "Lovely." mompelde ze zacht toen ze de skeletten van andere piraten zag hangen. "Well would you mind if I'd join you while you go visit these people? Someone needs to make sure you don't sway from you're mission and go get drunk." niet dat hij niet waarschijnlijk op dit moment niet dronken was maar goed. Ze wilde haar benen even strekken en vast land onder haar voeten voelen en ze wilde inderdaad mee met Jack om eens te zien wie de mensen waren die hem niet dood wilde hebben.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    wo okt 14, 2015 10:19 am

Will Turner

Will had zijn hand op zijn zwaard gelegd, iets wat hij standaard bij zich had tegenwoordig, hij wist ook niet waarom maar hij had het gevoel dat het rustige leventje in Port Royal ruw verstoord zou worden binnenkort. Hij keek Nora aan "Well, I was on my way home. You can walk with me if you like? Elizabeth is at home, I'd like to invite you to dinner." zei Will met een glimlach. Ze hadden nog wel wat bij te praten en hij dacht niet dat Elizabeth het een groot probleem zou vinden. Ze hadden genoeg geld en eten en de kok zou het vast niet zo'n heel drama vinden om voor 1 persoon extra eten te maken. En al vond hij dat wel dan had hij pech hij moest toch wel doen wat Elizabeth hem opdroeg. Hij wilde net nog iets vragen toen iets anders zijn aandacht trok en hij draaide zijn hoofd naar de zee en zijn mond viel zowat open. Een zwart schip, met zwarte zeilen, was in de verte zichtbaar, Will kende het schip maar al te goed en hij zou hem van mijlen ver nog herkennen "Jack." mompelde hij en hij keek naar Nora waarvan hij wist dat ze piraten niet kon uitstaan "Let's go now." hij klonk dringend. Hij wist niet waarom Jack naar Port Royal was gekomen maar hij wist wel dat Jack niet alleen maar voor een kopje thee langs kwam.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    wo okt 14, 2015 1:03 pm

Nora Collingwood

Nora merkte op dat Will zijn hand op zijn zwaard had gelegd. Pas nu viel het haar op dat hij een zwaard bij zich droeg. Nora vroeg zich af of dat kwam door de piratenaanvallen van een paar jaar geleden of dat er een andere reden voor was. Nora durfde er eigenlijk niet echt naar te vragen. Ze werd verlegen toen Will haar uitnodigde voor het diner. Natuurlijk zou ze graag met Will willen dineren. Het idee dat Elizabeth er ook zou zijn, bezorgde Nora een ongemakkelijk gevoel. Ze bedacht hoe ze zichzelf hier onderuit zou kunnen krijgen, maar Nora wist dat er geen smoes was die deze uitnodiging op een beleefde wijze zou kunnen afslaan. "Well, why not?" zei Nora met een glimlach. Ze merkte dat Will afgeleid werd door een schip dat richting de haven van Port Royal kwam varen. Zodra Nora het schip ook zag, stroomde er een vlaag van paniek door haar heen. Het was een piraten schip. "Who is Jack?" vroeg Nora nog voordat Will zei dat ze moesten gaan. Nora was verward. Kende Will iemand die op het schip zat? "Shouldn't we do something?" vroeg Nora nog. Ze liepen al richting het huis van Will en Elizabeth. Nora voelde de angst door haar bloed stromen. Straks kwamen de piraten op dat schip heel Port Royal plunderen en vermoorden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynn
Howard Wolowitz
Howard Wolowitz
avatar

Aantal berichten : 150
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 28
Woonplaats : Storybrooke

Karakter kaart
Fandoms: LOST, HP, Star Wars, OUAT, Doctor Who, Merlin, LOTR, Charmed, POTC, Hunger Games, Grey's Anatomy, Revolution, V, Disney, Pixar
Favorite Actor/Actress: Asa Butterfield / Elizabeth Mitchell

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    wo okt 14, 2015 11:35 pm

Elizabeth Swann
Op het moment dat ze terug naar binnen wou gaan om terug aan de slag te gaan zag ze het. Van achter de hoge rotsen kwam een zwart schip met zwarte zeilen. "What do you need Jack?" mompelde ze bij zichzelf. Elizabeth wist maar al te goed dat Jack Sparrow een man dat graag op zichzelf bezig was en het liefst met zo min mogelijk mensen samen werkte, tenzij hem dat wat opleverde. Het feit dat hij hier in Port Royal verscheen betekende maar 1 ding: Hij had Will en haarzelf nodig. Waar het deze keer om zou draaien wist ze niet, maar met Jack was je altijd wel zeker van een groot gevaar dat achter je aan zat. Ze hoopte maar dat haar vader dit niet zou zien of Jack niet zou tegen komen. Hij wist wel dat hij Elizabeth niet kon tegen houden mocht ze besluiten terug de zee op te gaan, maar dat hield hem nog niet tegen om zich zorgen te maken. Elizabeth zuchtte en besloot dat ze voorlopig enkel maar kon afwachten tot Captain Sparrow haar huis zou bereiken.
Dus keerde ze haar rug toe naar de haven en wandelde terug naar haar bureau. Daar achter ging ze zitten en begon enkele klachtbrieven van burgers te lezen.
Terug naar boven Ga naar beneden
ReviusAlast
Sheldon
Sheldon
avatar

Aantal berichten : 214
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Limburg

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter, OUAT, BBT
Favorite Actor/Actress: Jennifer Aniston, Ashton Kutcher

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    vr okt 16, 2015 5:11 pm


Jack Sparrow
''Yes, they won't kill me, they love me.'' Nou,dat was niet per se waar, maar hij had veel meegemaakt met Will en Elizabeth en hij had ze goed kunnen gebruiken voor bepaalde dingen. Hij had hen al vaker het leven gered en hoe erg hij het ook vond om het toe te geven, zij hadden dat ook bij hem gedaan. Daardoor concludeerde hij, dat ze hem niet wilden vermoorden. ''Oh you don't have to hope that. I will. Captain Jack Sparrow always gets what he wants.'' Nora deed hem een beetje denken aan hemzelf. Haar grote mond en doen wat ze wilde, zo was Jack ook. ''Fine. Sometimes I appreciate company.'' Jack keek naar het bord en schudde zijn hoofd. Hij keek op toen hij de vraag hoorde. ''Sure, why not. I can't let you alone with these guys.'' Als hij geweld moest gebruiken om die twee mee te krijgen, kon hij wel wat hulp gebruiken. Maar hij ging ervan uit dat het makkelijk zou gaan. ''And I need to get some rum too.'' De kade kwam steeds dichterbij en het duurde dan ook niet lang voordat alles klaar was en Jack van de loopplank begon te lopen, waarna zijn voeten het land aanraakten. ''Port Royal..nice to see you again.'' Zijn zwaard had hij natuurlijk bij zich. Hij draaide zich om en keek de bemanning aan. ''Everyone.. stay here and enjoy yourselves'' Het maakte hem niet zoveel uit wat ze deden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    zo okt 18, 2015 1:10 am

Caroline Maggie Deveraux

Caroline grijnsde triomphantelijk toen Jack zei dat ze wel mee kon, al had hij nee gezegd was ze alsnog achter hem aangegaan of hij het nou wilde of niet maar ach. Alleen de opmerking dat hij haar niet alleen met die gasten achter kon laten deed haar een wenkbrauw optrekken "What do you mean you can't leave me alone with them? As if they'd do anything. They already tried it a few times, didn't really end well for them." ze draaide haar hoofd naar een van de bemanningsleden die al eens had geprobeerd wat bij haar te doen. Zijn neus was nog steeds gebroken en Caroline vroeg zich af of hij ooit nog uberhaupt sex kon hebben na wat ze had gedaan. Hij liep dan ook nog redelijk moeilijk. Ze had ook direct een waarschuwing afgegeven aan de rest, mocht er iemand nog eens iets proberen zou ze een stuk minder aardig zijn. Caroline liep vrolijk achter Jack aan en was blij dat ze vaste grond onder haar voeten had. "Well, tell me. What's so special about these people you're gonna visit?" vroeg ze aan hem terwijl ze liepen. Ze was benieuwd naar wat Jack over hen te vertellen had. Waarschijnlijk zou hij opscheppen dat hij hun leven zo vaak gered had en dat ze hem geweldig vonden etc. Jack was niet iemand die bijzonder bescheiden deed namelijk.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    zo okt 18, 2015 1:16 am

Will Turner

Will had Nora bij haar arm gepakt en loodste haar zo vriendelijk als hij kon weg van de haven en richting het grote huis waar hij en Elizabeth woonde. "Jack is eh..an old sort of Friend of us." zei hij over Jack. "That ship is his." hij keek achterom en zag dat The Black Pearl al aangemeerd lag en hij kon in de verte het gestalte van Jack onderscheiden. Er liep nog iemand bij hem en het was niet Gibbs die zou Will van mijlenver herkennen. "I know he'll be on his way to the house." hij wist dat Jack iets wilde. Hij wist alleen natuurlijk niet wat, en waarom nu, en hoe Elizabeth ertegenaan zou kijken en of Nora het kon hendelen. "Look Jack is a ...decent guy. For as far as you can call someone decent. He's not your typical pirate." begon hij te vertellen terwijl ze richting huis liepen "Have you ever heard of Captain Jack Sparrow?" vroeg hij aan haar. Jack was behoorlijk beroemd, zelfs onder normale mensen die weinig te maken hadden met varen, de zee of piraten over het algemeen. Vrijwel iedereen kende Jack, overal waar Will ooit was geweest had de naam van de Kapitein van de Black Pearl verschillende reacties ontlokt, Will had enkele klappen ontvangen van vrouwen die Jack had ontmoet, doodsbedreigingen gekregen van mannen die Jack had beroofd of verslagen, maar ook grootste verhalen over hoe Jack mensen had gered al leek dat niets voor Jack te zijn tenzij het voor zijn eigen gewin was. "Let's just say that you don't specifically need to worry about him. I just want to get to Elizabeth before he does. I don't know if she's seen the ship already." ze waren bijna bij het huis aangekomen en hij keek naar Nora "Are you alright?"

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    zo okt 18, 2015 6:43 pm

Nora Collingwood

Nora voelde hoe Will haar bovenarm vastpakte en haar liefelijk begeleiden naar zijn huis. Nora voelde hoe de plek waar Will haar vast had, warm begon te worden. Oh nee, dacht Nora. Niet nu. Nora merkte hoe de lang verborgen gevoelens voor Will weer naar boven kwamen drijven. Nora dacht dat ze na al die jaren wel over Will heen zou zijn en dat de gevoelens gewoon verdwenen zouden zijn. Maar niet dus. De gevoelens waren blijkbaar enkel verzwakt en Nora werd er onwijs zenuwachtig van. Ze wilde niet weer verliefd worden op dezelfde persoon waar ze al jaren lang verliefd op was. Bovendien was hij getrouwd met Elizabeth en kon ze het dus echt niet maken om verliefd te zijn op Will. Nora keek achterom en zag dat het schip de haven had bereikt. "Captain Jack Sparrow? Thé captain Jack Sparrow?" vroeg Nora vol ongeloof. Hoe konden Elizabeth en Will nu bevriend zijn met deze beruchte piraat. "Please explain to me why you and Elizabeth are friends with a pirate?" Nora dacht na over wat ze allemaal wel niet wist over Jack Sparrow. Behalve dat hij gek was en eigenlijk altijd dronken, kon Nora zich niet veel meer herinneren. "Everyone says he's crazy. I only know him from the stories I've heart on Tortuqua. I've never met him." en Nora was ook vastbesloten om dat zo te houden. Maar aangezien Will vertelde dat hij waarschijnlijk op weg was naar het huis van Elizabeth en hem, was er weinig ontkomen aan. Nora zou een piraat ontmoeten en ze keek er niet naar uit. "I am alright. It's just...... I've never met a pirate after my parents death." vertelde Nora. Hopelijk begreep Will haar punt een beetje.
Terug naar boven Ga naar beneden
ReviusAlast
Sheldon
Sheldon
avatar

Aantal berichten : 214
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Limburg

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter, OUAT, BBT
Favorite Actor/Actress: Jennifer Aniston, Ashton Kutcher

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    vr okt 30, 2015 12:39 am


Jack Sparrow
Jack grijnsde bij de gedachte aan een bemanningslid dat met zijn handen voor zijn bedekte kruis het dek op was gerend en met een hoog stemmetje iets had gegild. Nu wist hij waardoor. ''I know.'' Zei hij simpel en liep verder zonder achter zich te kijken, maar bleef toch praten met Caroline. ''We went on several adventures together. I saved them quite some times. Without me.. they wouldn't even be alive.'' Zijn blik ging schichtig langs de winkels, om te kijken waar hij rum vandaan kon halen. ''The one guy.. Will Turner. He is an ok fighter I suppose.'' Wil was een goede zwaardvechter en Jack was nog niemand tegengekomen die Will evenaren kon, behalve Jack natuurlijk. ''They really love me, so I will be invited inside. I hope they have rum.'' Jacks oog, en vooral neus, viel op een winkeltje waar rum voor de deur stond. ''Watch and learn Caro.'' Hij viste twee flessen uit de doos en duwde deze in de handen van Caroline en pakte er toen nog twee verdere, die hij zelf vastpakte en toen verder liep alsof niks aan de hand was. ''Just hold them and don't drop them.''

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    zo nov 01, 2015 5:26 pmCaroline Maggie Deveraux

Caroline liep vrolijk en volledig op haar gemak achter Jack aan ook al werden ze van alle kanten aangekeken. Niemand die hen durfde aan te spreken of iets gezien het nogal duidelijk was wat ze waren en ze liepen beiden ook niet bepaald met hun wapens verborgen. Ineens dook Jack richting de rum en hij duwde twee flessen in haar handen waarna hij er zelf ook twee meenam. "I highly doubt that Will Turner and Elizabeth Swan actually really 'love' you." zei ze droogjes terwijl ze weer met Jack verder liep. "And I bet they saved your ass a lot to otherwise you wouldn't go to them for help now would you?" Caroline keek op naar het grote huis, het grootste huis wat er was in Port Royal. Oh geweldig dus Jack's vrienden woonde natuurlijk in het grootste duurste huis en hadden het meeste geld. Jack zou vast terug komen op het schip met verschillende dingen die hij kon verkopen of iets zodat hij meer Rum kon halen. Caroline schudde even haar hoofd en keek naar Jack "Do you think they will want to help you?" vroeg ze ineens wat serieuzer. Jack had behoorlijk wat doodenge piraten boos gemaakt en hetgene wat iedereen zoveel mogelijk probeerde te vermijden gedaan : Davi Jones belazeren en Blackbeard pissig maken. Blackbeards schip, the Queen Anne's revenge, was misschien niet zo snel als de Pearl maar dat hoefde die ook niet te zijn. The Flying Dutchman van Davy Jones was snel, wederom niet zo snel als de Pearl maar Jones zijn schip kon van onder water opduiken wanneer het wilde en dat was ook doodeng. Het enige geluk wat ze hadden was dat The Kraken, Davy Jones zijn favoriete beestje, dood was.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    zo nov 01, 2015 5:31 pmWill Turner

Will twijfelde even of hij Nora moest vertellen hoe het kon dat hij Jack goed kende. "Well I wouldn't exactly call him a 'friend' we've travelled together a few times. We saved his ass quite some times to. As he saved ours." vertelde Will snel "He isn't here for a cup of tea that's for sure." Will liep het grote huis binnen "Elizabeth!" riep hij door het huis heen wetende dat ze thuis was en hij hoopte ook dat ze gezien had dat Jack er was. De Pearl was niet bepaald te missen namelijk. Will richtte zich weer op Nora "You don't have to be afraid of Jack. He is harmless." ...meestal dan. Hij zou haar in elk geval niets doen. "Jack is a weird one yes. I wouldn't say he is crazy though. he's brilliant. He got out of the most dire situations with just improvising and luck. But he is an excellent sword fighter." dat was allemaal waar "But most of the time he is also drunk and talking in riddles or being an arrogant ass. Fair warning, never just say Jack Sparrow. It's always Captain Jack Sparrow." de laatste keer dat Will, Jack had gezien had Jack er inderdaad op gehamerd hem altijd Captain te noemen.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    zo nov 01, 2015 10:52 pm

Nora

Nora had zich achter Will aan gehaast en was het enorme huis van Will en Elizabeth binnen getreden. Het zag er prachtig uit. De wanden waren bedekt met mooi behang en op de grond lag een prachtige houten vloer. Nora hoorde wat Will allemaal vertelde. Ze wist nou niet zo goed wat ze moest denken. Zoals Will haar nu alles vertelde, klonk het meer alsof Jack een goede piraat was en niemand iets kwaad deed. Toch kon Nora dat niet helemaal geloven. Waarom zou hij anders een piraat zijn? Nora trok bedenkelijk een wenkbrauw op. "Well, tell me the story later." zei Nora. Ze was benieuwd wat Will allemaal had meegemaakt samen met Jack Sparrow. Will vertelde Nora dat ze niet bang hoefde te zijn, aangezien Jack waarschijnlijk niets zou doen. Ondanks dat die woorden van Will geruststellend klonken, werkte ze niet zo op haar lichaam. Nora had het wat warm en haar handen trilde lichtelijk. Natuurlijk probeerde ze dit te verbergen. Ze wilde natuurlijk niet angstig of zwak overkomen op Will. De zenuwen werden echter alleen maar erger bij het idee dat Nora Elizabeth over enkele seconden ook weer zou zien. Ze wist niet zo goed hoe Nora dit alles moest aanpakken en wist dat het maar gewoon beter zou zijn als ze alles maar gewoon zou laten gebeuren. Ze had het toch niet voor het zeggen. "Your house is lovely by the way." zei Nora toen droogjes toen ze nog eens goed om haar heen keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
ReviusAlast
Sheldon
Sheldon
avatar

Aantal berichten : 214
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Limburg

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter, OUAT, BBT
Favorite Actor/Actress: Jennifer Aniston, Ashton Kutcher

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    di nov 24, 2015 11:04 pm

Captain Jack Sparrow
''Well.. you wil see, they will love me. Or something like that. And they will listen to me what I have to say and they will do what I say them to do.'' Ja, hij was nogal goed met zijn woorden en kon mensen vaak overhalen dingen te doen voor zijn eigen doeleinden. Hij bespeelde graag mensen. He hoorde de vraag van Caroline. ''There are some things that I can't handle myself. There isn't much that I can't handle myself, but some things..'' Sprak hij mysterieus. Ze zou straks sowieso wel te horen krijgen wat er precies aan de hand was. Jack kwam aan bij de deur en drukte op de bel, nadat hij een van de flessen ergens vast had gemaakt aan zijn riem en de andere uit dronk met zijn vrije hand. ''Hello!'' Riep hij en keek even schuin opzij naar een raam. Hij zwaaide even, niet wetende of er iemand was die het zag of niet. Hij draaide zijn hoofd even naar Caroline. ''It is a big house, but they will be here any minute.''

_________________


Laatst aangepast door ReviusAlast op wo dec 23, 2015 8:23 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Alice rose bell
Starter
Starter
avatar

Aantal berichten : 92
Registratiedatum : 10-06-15

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    di dec 22, 2015 6:38 pm

Elizabeth Swann

Elizabeth was bezig met de klachtenbrieven lezen toen ze Will haar naam hoorde roepen. Ze legte de brieven terug op haar bureau en liep richting de trap. Wanneer ze deze afloopt hoort ze naast Will zijn stem nog een vrouwenstem die ze zo snel niet kan plaatsen. Zonder dat ze het doorheeft ze loopt iets ze sneller de trap af, niet dat ze Will niet vertrouwt, hij zou haar niet bedriegen, maar ze wilde graag weten bij wie de stem hoorde. "Yes love?" Wanneer ze de trap af is ziet ze dat de stem bij Nora hoort.
"Hello Nora" zegt ze met een glimlach. Ze hoort de opmerking over hun huis. "Thanks, I like it".
Ze richt zich tot Will en geeft hem een kus. "Love, did you see the ship? What does Jack want?". Ze ging er vanuit dat Will Jack al was tegen gekomen. "Or haven't you seen him? because than I don't think it takes long before he his here.." zegt ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    ma dec 28, 2015 4:36 pmCaroline Deveraux

Caroline had haar armen over elkaar heen geslagen en keek Jack met opgetrokken wenkbrauwen aan "The Great and Famous Captain Jack Sparrow who needs help from other people who are clearly rich and important people in this town. Well there's the first for everything huh." zei ze met een grijns en ze keek toe hoe Jack zwaaide naar blijkbaar niemand, en hoe hij hallo riep. Ze had geen idee of iemand hen hoorde of dat er uberhaupt iemand thuis was "Maybe you could just..you know, knock?" vroeg ze droogjes en ze knikte naar de deur "Instead of just calling out in the hope that someone hears you and actually responds." Caroline liep naar de deur toe en klopte aan. Daarna draaide ze zich weer om naar jack en ging weer bij hem staan zodat ze niet als eerste haar maar Jack zagen. Als ze niet al wisten dat jack er was gezien dit huis perfect uitkeek over de haven en je dus makkelijk het schip kon zien liggen. "I do wonder how you managed to actually befriend people like this." dat waren verhalen die ze dus nog nooit gehoord had al was Gibbs erg van het vertellen van verhalen over Jack. Ze had nog nooit van deze mensen gehoord en ze was benieuwd waarom niet.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Pirates of the Carribean: The Cursed Locket    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Pirates of the Carribean: The Cursed Locket
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
thunderstruckfandoms :: Rpg met vaste rollen :: Disney-
Ga naar: