thunderstruckfandoms

Dit forum is voor iedereen die niet uit hun fandom kan ontsnappen!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 The Betrayal of my heart

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: The Betrayal of my heart   di jun 23, 2015 3:08 pm

The Betrayal of my heart

Proloog

Remus was opzoek naar Christina Zwarts, een 6e jaars student die het jongere zusje was van één van zijn beste vrienden. Waar hij stiekem ook steeds meer voor begon te voelen dan alleen vriendschap. Over een paar dagen zou het eindejaarsbal plaats vinden en Remus had nog geen date. Dit kwam omdat hij nog niet eerder de moed had gehad Christina mee te vragen. Remus vond het maar een gek idee dat hij over een maand nooit meer terug zou keren naar deze plek en ergens raakte het hem wel. Natuurlijk zou hij zijn goede vrienden nog regelmatig blijven zien, maar het was toch gek om nooit meer terug te keren naar Zweinstein. Remus besloot dat hij Christina het beste bij het meer kon zoeken. Het was mooi weer en vaak zat ze daar met Lily Evers. Zo als altijd had hij gelijk na een aantal minuten lopen zag hij inderdaad Christina in het gezelschap van Lily bij het meer zitten. Even bleef hij van een afstandje kijken naar de meiden. Moeder verzamelen om Christina eindelijk te vragen, hij wist eigenlijk dat hij haar drie maanden geleden al moest vragen toen het bekend werd van het bal, maar hij hoopte maar dat omdat zij nog geen 6e jaars was. Dat ze door niemand gevraagd was. Een glimlachje speelde rond zijn lippen toen hij Christina zo vrolijk met Lily zag kletsen. Door het zonlicht wat op haar viel was ze nog mooier dan normaal. “Remus!” Riep Lily opeens, hij was duidelijk gezien. “Wat sta je ons te bespioneren dan!”zei Christina zogenaamd beledigt en Remus moest lachen, hij liep op de meisjes af.

“Chris…”begon hij toen verlegen. “Hmm?”vroeg Christina toen glimlachend aan hem. “Wat is er Remusje, je kijkt zo ernstig.”Zei ze plagend tegen hem. “Straks krijg je nog rimpels!” Christina lachte weer. Het was duidelijk dat de meisjes erg melig waren. “Kom zitten joh!” Riep Lily voordat Remus nog wat kon vragen. Remus keek even ongemakkelijk, hij wilde graag Lily haar aanwezigheid even vergeten. Het was al moeilijk genoeg om dit aan Christina te vragen. Lily keek Remus even aan en toen leek de zilveren sikkel bij Lily te vallen. “Ik ben even drinken halen!”riep Lily en voordat Christina ook nog maar iets kon zeggen was ze weg. “Juist ja.”zei Christina toen verbaast en rolde even met haar ogen. Ze snapte er niets meer van. Remus ging naast haar zitten. “Christina, ik wil je graag iets vragen.”Begon Remus nerveus. Christina glimlachte vriendelijk naar hem ten teken dat ze luisterde. “Ja”vroeg ze liefjes. “Je weet dat over een paar dagen het bal is toch?”vroeg Remus toen onzeker. Christina glimlach verzwakte een beetje. Ze deed haar best om het niet te laten merken, daarom knikte ze even en Remus merkte dat hij nog nerveuzer werd. “Wil je met mij naar het bal?”vroeg hij toen kalm aan haar. Hij vond het dood eng om haar te vragen, maar toch wilde hij kalm overkomen. “Oh Remus!”zei Christina toen en ze keek hem met medelijden aan, een blik die Remus liever niet krijgt. “Severus heeft me vorige week al gevraagd, en ik heb ja gezegd.” Zei ze toen, aan haar toon te horen speet het haar ergens wel. Remus voelde zich alsof hij een baksteen in zijn maag had zitten. Een afwijzing had hij wel verwacht maar niet dat ze met Sneep zou gaan. Ergens maakte hij zich ook zorgen om het feit dat ze met Sneep ging, maar Remus wist maar al te goed dat als hij hier wat van zou zeggen. Christina alleen maar boos zou worden op hem. Waar het Sneep betrof leek ze compleet blind en totaal niet voor rede vatbaar. “Ik hoop dat jullie een leuke avond hebben.”zei Remus toen maar tegen haar en natuurlijk hoopte hij het ook echt voor haar. Helaas voelde hij zichzelf alsof hij een mes in zijn rug had gekregen en was meteen kwaad op zichzelf dat hij haar niet eerder had gevraagd. “Remus, het spijt me echt.”zei Christina toen vol medelijden. Remus glimlachte vriendelijk en knikte alleen maar. “Ik zie je later Chris.” Hij deed zijn best zijn teleurgestelde toon te verbergen, iets wat hem niet helemaal goed afging. Snel liep hij weg van Christina voordat ze nog iets kon zeggen. Met zijn rug ging hij tegen een boom aanstaan ver uit het zicht van Christina, zichzelf vervloekend.

Christina liep samen met Severus de grote zaal in die omgetoverd was tot een balzaal. Iedereen droeg een masker. Het was dan ook een bal du Masquerade. Ze glimlachte naar Severus en was zo ontzettend blij dat hij haar gevraagd had. Al vanaf haar 15e was ze helemaal weg van hem geweest en had ze gehoopt dat hij op een dag het zelfde voor haar zou voelen. Eindelijk leek dat verlangen uit te komen. Ergens voelde ze zich nog rot vanwege Remus en soms vroeg ze zich af of ze wel de juiste keuze had gemaakt om hem af te wijzen. Totdat ze Severus in zijn bijna zwarte ogen aankeek en haar hart zo hard klopte dat ze alles om haar heen vergat. “Wil je iets drinken?”vroeg hij haar charmant en Christina werd helemaal warm van binnen. “Graag.”zei ze tegen hem. Om haar heen hoorde ze het gefluister van leerlingen die er maar niet over uit konden dat Christina Zwarts -het knapste en een van de rijkste meisjes van de school- vrijwillig met iemand als Severus Sneep naar het bal ging. Ze moest of behekst zijn, gedwongen of beide om met hem naar het bal te gaan was de mening van de meeste leerlingen. Echter trok Christina zich daar helemaal niets van aan. Severus kwam terug met een beker drinken en drukte even een kus op haar hand. “Ik ben ontzettend blij dat je ja zei.”fluisterde hij in haar oor. Een rilling liep over Christina haar rug en ze sloot even haar ogen. Ze vond het heerlijk om hem van zo dichtbij te voelen. Haar broer –Sirius Zwarts- was woedend op haar geweest dat ze met iemand als Sneep naar het bal ging, maar van wat haar broer vond trok ze zich helemaal vrij weinig aan en hij had het maar te doen met de gene waar Christina opviel. Ze zag hem vanaf een paar meter woedend naar hun staren. Christina keerde Sirius de rug toe en keek Severus nu weer aan. “Ik ben ontzettend blij dat je me vroeg.”Zei ze toen liefjes tegen hem en ze legde haar hand voorzichtig op zijn borst. Ze voelde de blik van Sirius in haar rug prikken, maar ze negeerde hem. Ze had niet door dat nog een paar ogen naar hun staarde. Severus keek Christina glimlachend aan en voorzichtig trok hij haar dichter naar zich toe, Christina glimlachte terug naar hem en boog haar hoofd iets naar hem toe, ze sloot haar ogen en voelde hoe zijn lippen de hare raakte.

Gekweld keek Remus naar het schouwspel dat zich voor hem afspeelde. Weten dat Christina hier met een ander was, was één ding. Haar ook daadwerkelijk met een ander zien maakte het alleen maar nog pijnlijker. Hij sloot zijn ogen even in de hoop dat ze de kus hadden verbroken als hij zijn ogen weer opende, maar niets was minder waar. Ergens had hij ook gehoopt dat de date tussen haar en Sneep een ramp zou worden. Zijn maag kromp ineen toen hij de twee er tussen uit zag knijpen. Snel liep hij de andere kant op om niet langer gepijnigd te worden.

“Zullen we hier weg gaan?”Fluisterde Severus in haar oor en hij drukte haar zachtjes tegen zich aan. “Ik wil graag alleen met je zijn.”Vervolgde hij op fluister toon iets waar Christina helemaal gek van werd. Ze knikte enkel te erg overweldigt om te kunnen praten. Samen liepen ze de grote zaal uit. Severus kon het niet laten om achterom naar Sirius te kijken die zo woedend was dat hij zijn glas met zijn blote handen kapot kneep. Severus grijnsde zelfvoldaan bij het zien van de blik. Samen verlieten ze de grote zaal om een privé kamertje op te zoeken.

Er waren een paar weken verstreken en tot Remus zijn genoegen had hij Christina en Severus steeds minder met elkaar zien optrekken. Dit gaf hem de hoop dat het toch niet zo goed ging tussen de twee, wat hij natuurlijk erg rot vond voor Christina die er erg mee leek te zitten. Ze zag er dood moe uit en had steeds wallen onder haar ogen, maar het gaf Remus een beetje hoop. Hij hoopte alleen maar dat Christina zich er snel overheen zou zitten. Als het al echt niet goed ging tussen de twee wie weet was ze gewoon ziek de laatste tijd. Zo vaak sprak hij haar niet meer sinds ze met Severus naar het bal was geweest tot zijn grote spijt. Even keek hij verbaast toen hij gesnik hoorde. Remus keek rond door de gang en zag niet waar het vandaan kwam. Toen hij nog een snik hoorde realiseerde hij zich dat het achter het harnas vandaan kwam. De gang was veder uitgestorven en ja het moest toch ergens vandaan komen. Remus overwoog om snel door te lopen, de gene achter het harnas wilde duidelijk niet gevonden worden. Nadat hij nog een snik hoorde realiseerde hij zich dat het wel erg bekend klonk. Toen besloot hij toch om maar even een kijkje te nemen. Zijn hart maakte een sprongetje toen hij Christina zag zitten achter het harnas, maar al snel veranderde de glimlach bij het zien van Christina in een bezorgde uitdrukking. Remus vond het maar niets om Christina duidelijk zo overstuur te zien. Natuurlijk was hij verliefd op haar maar hij wilde haar gelukkig zien. Zelfs als het betekende dat hij niet de gene was die haar gelukkig maakte maar iemand anders. “Chris wat is er?”vroeg hij bezorgt, hij legde zachtjes een hand op haar schouder en knielde naast haar. Christina begon nog harder te huilen en drukte haar gezicht in zijn schouder. Remus sloeg zijn armen om haar heen en aaide geruststellend over haar rug. Hij vond het fijn om haar zo vast te hebben en zweeg. Zodra ze gekalmeerd zou zijn zou ze het hem wel vertellen en inderdaad na een tijdje haalde ze diep adem en sprak ze de woorden uit die voor goed alles zouden veranderen. “Ik ben zwanger van Severus.”

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
 
The Betrayal of my heart
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Music and Magic {Lesson 1}
» Brave Hot Heart

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
thunderstruckfandoms :: Creatief :: Fanfiction-
Ga naar: