thunderstruckfandoms

Dit forum is voor iedereen die niet uit hun fandom kan ontsnappen!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 City of Bones

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4
AuteurBericht
ReviusAlast
Sheldon
Sheldon
avatar

Aantal berichten : 214
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Limburg

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter, OUAT, BBT
Favorite Actor/Actress: Jennifer Aniston, Ashton Kutcher

BerichtOnderwerp: Re: City of Bones   ma okt 19, 2015 2:57 am


Simon
''Clary Fray..is het niet?'' Vroeg Simon met een vervormde stem toen hij het meisje voor zich zag. Hij tikte haar op haar schouder en wachtte tot ze om zou draaien. ''Hey.'' Zei hij opgewekt met een vriendelijke en warme glimlach. '''Klaar ervoor?'' Vroeg hij, toen hij de deur opende en deze openhield, zodat Clary ook binnen kon komen. Hij keek rond; Java Jones. Hij herkende Eric direct, hij stond op het podium, met zijn ogen gesloten en de puntjes van zijn haar waren nu roze geverfd. De andere jongen herkende hij als Matt, die achter Eric stond en er niet al te nuchter uitzag. Het zou Simon niks verbazen als hij weer eens stoned was met zijn djembé waar hij niet echt geweldig mee overweg kon. Wie kon er nu niet overweg met een djembé?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Starlight
Starter
Starter
avatar

Aantal berichten : 94
Registratiedatum : 06-07-15
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: City of Bones   ma okt 19, 2015 12:43 pm

Clary
Clary was op haar mobiel bezig toen ze een stem achter zich hoorde. Ze draaide zich om en glimlachte. "Simon!" Zei ze enthousiast en ze omhelsde haar beste vriend. Ze had nu echt behoefte aan hem, vooral omdat thuis de sfeer om te snijden was. Ze liep achter hem aan naar binnen en keek even rond. Ze zuchtte diep, ze deed dit voor Simon. Haar blik gleed naar de djembé en begon te lachen. "Kom dan gaan we op onze plek zitten. Wil je trouwens wat drinken?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynn
Howard Wolowitz
Howard Wolowitz
avatar

Aantal berichten : 150
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 28
Woonplaats : Storybrooke

Karakter kaart
Fandoms: LOST, HP, Star Wars, OUAT, Doctor Who, Merlin, LOTR, Charmed, POTC, Hunger Games, Grey's Anatomy, Revolution, V, Disney, Pixar
Favorite Actor/Actress: Asa Butterfield / Elizabeth Mitchell

BerichtOnderwerp: Re: City of Bones   ma mei 30, 2016 2:02 am

Izzy
Ze genoot van haar heerlijke kop warme koffie toen Hodge de keuken binnen kwam. Isabelle zei niets en hield zich heel even op de achtergrond. Meestal was ze erg uitbundig, bazig en meteen in een gesprek gemoeid, maar 's ochtends dronk ze het liefst haar kop koffie uit op een rustige manier. Koffie was vaak haar vriend op momenten als dit. Hodge vroeg haar en haar broertje of ze plannen hadden voor vandaag. Isabelle ging vaak enkel tegen de avond naar buiten en overdag zat ze ofwel in de trainingsruimte ofwel liep ze ergens rond. Hodge begon over taakjes, zoals gewoonlijk waren zijn taakjes steeds weer in de bieb te doen. Izzy vocht graag, maar ze vond het ook fijn om heel veel te weten. Uit haar ooghoeken keek ze haar broer aan en probeerde te pijlen hoe hij erover dacht. Daarna keek ze terug naar Hodge. Eerst dronk ze haar kop koffie helemaal leeg en zette hem toen rustig op de tafel neer. ''Ik kan wel helpen in de bieb, ik was al van plan om wat research te doen. Denk wel dat ik die twee kan combineren.'' zei ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Starlight
Starter
Starter
avatar

Aantal berichten : 94
Registratiedatum : 06-07-15
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: City of Bones   ma jul 04, 2016 11:16 pm

Alec
Alec keek even naar Hodge. Research doen in de bieb? Dat was nou niet het eerste waar hij aan dacht. Hij keek even naar zijn zus die er mee instemde. Alec ging veel liever met Jace mee maar Hodge had hem al de opdracht gegeven om alleen naar dat meisje te gaan zoeken. Er zat dus voor hem niks anders op dan ook research te doen in de bieb. "Goed..Wat voor research?" En hij keek Hodge vragend aan. Hodge keek naar hen allebei. "Jullie hebben hier regelmatig onderzoek naar gedaan, maar ik wil dat jullie alle boeken nazoeken die iets te maken hebben met Valentine, er moet een bepaalde reden zijn waarom die Demons elke keer zeggen dat Valentine terug is. Misschien kun je wat naslag werk doen en sommige boeken moeten op Alfabetische volgorde worden gezet, dus kijk daar ook maar even naar. Mochten jullie nog vragen hebben, ik ben in mijn kantoor." Alec kuchte even en knikte. Fijn..moesten ze alle boeken op alfabetische volgorde zetten.. en nog eens onderzoek doen naar iets waar ze al 1000 keer onderzoek naar gedaan hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: City of Bones   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
City of Bones
Terug naar boven 
Pagina 4 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
thunderstruckfandoms :: Rpg met vaste rollen :: The Mortal Instruments-
Ga naar: