thunderstruckfandoms

Dit forum is voor iedereen die niet uit hun fandom kan ontsnappen!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 The Marauders

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Volgende
AuteurBericht
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   do jun 18, 2015 9:33 pm

Melian Sneep

Melian moest glimlachen toen Christina vroeg of ze zo niet even gedag tegen Severus konden gaan zeggen. Melian kende Christina te goed om te weten dan er meer achter zat dan alleen maar vriendelijk. Toch besloot Melian te doen alsof ze van niks wist. "Ja hoor, als jij dat graag wilt." zei ze vriendelijk met een glimlach. Melian vond het altijd fijn als ze haar broer eventjes snel kon spreken. Ze wist dat hij haar negen van de tien keer het liefste vermeed als ze hier op Zweinstein waren en dat deed haar soms pijn, want als ze thuis waren was het net alsof ze beste vrienden waren. Melian haar gedachte schoot onmiddellijk af van Severus toen Christina zei dat ze straks naast Remus moest gaan zitten. Melian kreeg een blos op haar wangen en keek even angstig voor haar uit. Zoiets zou ze nooit durven en Melian zou waarschijnlijk flauwvallen als ze naast hem zou gaan zitten. Melian keek angstig naar Christina. "Maar hoe dan? Straks wilt hij dat niet eens." zei Melian zo zachtjes mogelijk tegen Christina. Terwijl ze dat zei, keek ze naar de jongens en Lily om haar heen om te kijken of ze misschien mee luisterde wat Christina en Melian allemaal tegen elkaar zeiden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   do jun 18, 2015 9:58 pm

Christina Zwarts

"Severus is in ieder geval een stuk minder arrogant gezelschap dan jij James. Dat is eigenlijk al een rede om meer met hem om te gaan dan met jou."Merkte Christina bijdehand op. Ze had geen hekel aan James absoluut niet, maar ze werd er dood moe van dat hij altijd Severus moest hebben. Plus het was gewoon te leuk om bijdehand tegen hem te doen en iemand moest toch zijn ego enigszins in toom houden. Christina begon weer te fluisteren tegen Melian zodat niemand het kon horen. "Peter is anders de gene die naast hem gaat zitten, en ik weet toevallig heel zeker dat Remus dat niet wilt. Waarom zou hij trouwens niet naast je willen? Hij ziet je sowieso als een vriendin!"zei Christina toen grijnzend. Ze wist ook niet of Remus meer in Melian zag dan dat, maar ze wist bijna wel zeker dat Remus, Melian mocht. En je zat toch naast bijna iedereen liever dan Peter? Dacht ze bij zichzelf. "Doe nou maar, anders gebeurt er nooit wat!"ze gaf haar vriendin zachtjes een bemoedigende por. "Waarom ook niet, je bent ontzettend leuk en knap!" Christina hield op met fluisteren en keek de rest van haar vrienden even lachend aan. "Tot zo!"en voordat iemand nog wat kon zeggen sleurde ze Melian zo goed als mee naar de tafel van Zwadderich. Een paar gasten vloten naar de meiden. Christina en Melian waren dan ook niet bepaalt de lelijkste meiden van de school of iets maar nadat Christina ze een zeer vuile blik gaf hielden ze al snel op. Veel Zwadderaars waren er van overtuigt dat Christina als Zwarts in de verkeerde afdeling was geplaatst en dat ze eigenlijk in Zwadderich thuis hoorde. Christina besefte ook wel dat de meeste Zwadderaars in haar geinterseerd waren vanwege haar naam en rijkdommen en niet om wie Christina écht was. Dat zouden ze nooit aan kunnen. Al snel stond ze naast Severus en ze glimlachte ontzettend blij naar hem ze had hem al geen twee maanden gezien. "Heey Severus, hoe is het?"zei ze vrolijk. Haar hart ging als een gek tekeer. Ze had steeds meer het gevoel dat hij eruit zou klappen.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   do jun 18, 2015 10:15 pm

Bellatrix Zwarts

"Lucius, heb je zo even tijd? We moeten wat bespreken...Alleen."zei ze met de nadruk op alleen toen haar zus verscheen. "Cissy, het valt me vies van je tegen dat je het voor iemand als Sneep opneemt. Je bent een Zwarts...Tante Walburga zal extreem teleurgesteld zijn! Ze heeft ons ook gevraagd ervoor te zorgen dat ons nichtje en neefje lief zich bij ons aansluiten."zei ze als hint. Ze kon natuurlijk niet al te duidelijk hierover praten met haar zus. Bellatrix was net als de andere vrouwen in haar familie erg knap. Ze rolde met haar ogen toen Narcissa Lucius een kus op ze wang gaf. Ze leek wel een alfa mannetje die piste om haar territorium af te Bakkeren. Als Cissy eens wist wat Bellatrix wist.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   vr jun 19, 2015 11:29 am

Melian

Melian had even met grote ogen zitten kijken toen Christina zo uitviel tegen James. Natuurlijk had Christina gelijk, maar Melian had gehoopt dat er eindelijk eens geen ruzie werd gemaakt over Severus. Helaas gebeurde dat dus blijkbaar nog steeds. Melian bleef met grote ogen kijken toen Chris veder ging over Remus. Alweer had ze gelijk, maar zoiets zou Melian toch nooit durven? Remus was echt veel te leuk en knap voor haar. Toch besloot Melian het maar gewoon te proberen, want anders zou er misschien nooit wat gebeuren en als Remus haar echt niet leuk zou vinden, dan zou ze dat ook meteen te weten komen. Melian werd meegesleurd door Christina naar de tafel van Zwadderich. Ze moest haar best doen haar lach in te houden, zo enthousiast deed Christina tegen Severus. Ze hoopte maar dat Severus het leuk vond dat Christina naar hem toe was gekomen. Waarschijnlijk wel, want Melian had Severus al een aantal keer betrapt dat hij naar Christina aan het staren was. "Hey Sev." zei Melian zachtjes maar wel hoorbaar. Ze durfde niet echt te gaan zitten aan de tafel van Zwadderich. De blikken die nu al op Christina en haar gericht waren, waren bijna ondragelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynn
Howard Wolowitz
Howard Wolowitz
avatar

Aantal berichten : 150
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 28
Woonplaats : Storybrooke

Karakter kaart
Fandoms: LOST, HP, Star Wars, OUAT, Doctor Who, Merlin, LOTR, Charmed, POTC, Hunger Games, Grey's Anatomy, Revolution, V, Disney, Pixar
Favorite Actor/Actress: Asa Butterfield / Elizabeth Mitchell

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   vr jun 19, 2015 12:41 pm

Narcissa Zwarts
Narcissa keek naar haar oudere zus die haar de les begon te spellen over het feit dat ze het had opgenomen voor een halfbloed. ''De Dark Lord vertrouwt hem en daardoor ik ook. Of vertrouw je de heer zijn beslissingen niet?'' vroeg ze, ze vond het maar niets dat haar zus haar de les zat te spellen, terwijl Bella zelf ook fouten maakte. Bella mocht dan ouder zijn dan zijzelf, toch had ze ook haar trots die ze liever behield dan kwijt te raken door toedoen van haar zus. Doordat ze al de hele tijd haar nicht in de gaten zat te houden, had zij gezien waar die heen was gegaan en haar zus had het niet eens in de gaten gehad. ''Bella, Sneep zou nog meer van dienst kunnen zijn dan je denkt. Het is overduidelijk dat ons allerliefste nichtje wat voor hem voelt. We weten allebei ook hoe Sirius en zij aan elkaar hangen, dus met behulp van Sneep, kunnen we hen beiden overtuigen.'' zei ze en glimlachte. Narcissa had geen idee hoe Lucius hierover dacht, maar nog minder wat hij allemaal deed als zij niet in de buurt was, maar dat kon haar eigenlijk niets schelen. Ze was over haar oren verliefd op hem en bereid hem alles te vergeven en alles voor hem op te geven om zeker te zijn dat hij veilig bij haar kon zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
ReviusAlast
Sheldon
Sheldon
avatar

Aantal berichten : 214
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Limburg

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter, OUAT, BBT
Favorite Actor/Actress: Jennifer Aniston, Ashton Kutcher

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   vr jun 19, 2015 2:32 pm

Lucius
Van het ene op het andere moment zat zijn verloofde naast hem. Narcissa, die uitgehuwelijkt was aan hem door zijn ouders en haar ouders. Het ging al generaties zo en Lucius had ook niks anders verwacht dan dat hij aan een volbloed uitgehuwelijkt werd met een grote dynastie, zoals Zwarts zeker was. Hij werd begroet met een vluchtige kus op zijn wang en hoorde dat zij het met hem eens was over Sneep. ''Zoals ik al zei, de Heer kiest zijn volgelingen.'' Hij had geen zin in een zussenruzie hier aan tafel, niet met hem in het midden. Hij keek naar Bellatrix die hem vroeg of ze hem zometeen kon spreken. Lucius vroeg zich af waarover, maar knikte. ''Natuurlijk.'' Hij trok een wenkbrauw op toen hij hoorde wat Narcissa zei. ''Ik denk dat jullie neef nog liever van een brug afspringt dan dat hij zich bij ons aansluit.'' Hij had het een en ander gehoord over de rebelsheid van Sirius. ''Hij is gewoon een rotte tak aan jullie stamboom, voor zover ik heb begrepen. Ik zou de moeite niet doen als ik jullie was, als je ziet met welk volk hij omgaat.'' Hij wierp een blik op Lily. ''Waarvan een een modderbloedje.'' Maar voordat een van hen iets kon zeggen over Sneep. ''En hij zou de Heer niet echt iets zinvols kunnen geven, laat staan iets voor hem betekenen. In tegenstelling tot iemand die alleen nog maar moet leren met welke mensen hij moet omgaan.'' Hij keek naar Sneep. Hij zou nog wel een hartig woordje met hem spreken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   vr jun 19, 2015 8:18 pm

Bellatrix Zwarts

Een schampere lach ontsnapte aan Bellatrix haar lippen. "Cissy wat schattig, nu is ze geinterseerd in Sneep ja. Maar heb je gezien hoe knap ze is? Ze kan een veel betere partij trouwen dan een Sneep zonder geld zonder belangrijke naam en zonder bloed status. We moeten ervoor zorgen dat ze een zuiverbloed trouwt. De heer van het duister heeft met Walburga overlegt en hij is het ermee eens. We moeten zoveel mogelijk zuiver bloeden met grote namen bij ons krijgen. Wat hij precies wilt met die twee onwaardige daar weet ik niet. Ik weet alleen dat hij ze wilt."zei ze en met de onwaardige bedoelde ze haar neef en nicht natuurlijk. Ze keek Lucius even veel betekent aan dat hij naar hun plek moest komen waar niemand wat vanaf wist en waar alleen hun twee konden komen. "Narcissa, Christina heeft een minder grote haat aan jou dan aan mij. Misschien kan jij eens met haar praten en kom je tot wat zinnigs bij haar of krijg je het voor elkaar dat ze zich verloofd met een puurbloed." Bellatrix had geen zin meer om over de Sneep veder te discussiëren.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
Lynn
Howard Wolowitz
Howard Wolowitz
avatar

Aantal berichten : 150
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 28
Woonplaats : Storybrooke

Karakter kaart
Fandoms: LOST, HP, Star Wars, OUAT, Doctor Who, Merlin, LOTR, Charmed, POTC, Hunger Games, Grey's Anatomy, Revolution, V, Disney, Pixar
Favorite Actor/Actress: Asa Butterfield / Elizabeth Mitchell

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   zo jun 21, 2015 11:29 pm

Narcissa

''Als hij grote namen wil, moet hij zeker ook Potter en Wemel hebben...'' mompelde ze bijna onverstaanbaar tussen haar tanden door. Ze kon het niet helpen dan wat cynisch te doen over de wil van zuiverbloeden aan hun kant te hebben. Niet alle zuiverbloeden waren rein en niet alle halfbloeden, zoals Sneep, waren slecht voor de volgelingen van de heer van het duister hun imago. Toen begon haar zus over het feit dat zij met hun nichtje moest gaan praten en ze wist zelf wel waarom. Andromeda had de beste band gehad met hun nichtje, maar die was er niet en die deelde hun gedachtegang over het zuiver houden van tovenaarsfamilies. Dat Bellatrix niet goed overeen kwam met hun neef en nicht, dat was meer dan logisch. Dus bleef er als enige optie zijzelf over. ''Ik zal wel een manier vinden om met Christina te praten, zonder dat er een van die andere grifjes in de buurt is...'' zei ze. Op dit moment hing Christina rond met dat zusje van Sneep. Misschien dat ze zich wat meer moest mengen onder de vrienden van Severus, misschien dat ze op die manier te weten kon komen waar en wanneer ze met haar nicht alleen kon zijn of desnoods met Sneep er gezellig bij.
Na een tijdje rukte ze haar aandacht van Sneep en Chris af en keek ze terug naar haar zus en Lucius. ''Hebben jullie nog ideeën van wie we nog kunnen overtuigen zich aan te sluiten bij de heer?'' vroeg ze toen, in een poging van gespreksonderwerp te veranderen.
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   ma jun 22, 2015 11:41 pm

Lily Evers

Lily balde haar handen tot vuisten maar besloot op de negeer tour te gaan en ze richtte zich op Remus die naast haar zat en begon een gesprek met hem te voeren. Beiden keken ze echter op toen Christina en Melian zich naar de tafel van Zwaderich begaven. Ze zag de blik van Remus veranderen en hoe hij Melian volgde met zijn ogen en ze stootte hem aan "Vraag haar uit." fluisterde ze zachtjes tegen hem en hij keek haar aan alsof ze was doorgedraaid. Maar nog voor Remus haar van repliek kon dienen had Lily zich omgedraaid naar James "Laat hem met rust hoor je me Potter. Anders zal je de eerste zwerkbalwedstrijd van het seizoen moeten missen doordat je een tragisch ongeluk heb gehad waardoor je bezem permanent ergens zit waar de zon niet schijnt en je voortaan achterstevoren moet vliegen." siste ze dreigend. Ze zou het nog doen ook, het idee alleen al dat James zijn bezem in zijn achterste zou vastzitten was hilarisch maar ze hield haar gezicht neutraal. Sirius was echter wat minder goed in het verbergen van zijn pret, hij lag zo ongeveer onder de tafel en stootte een blaffende lach uit "Dat lijkt me een meesterlijk plan Evers! Ik zou het gewoon doen of hij Sneep nou pest of niet." lily draaide zich echter om naar Sirius "En jij -" Sirius stopte direct met lachen alsof hij slinksap had gedronken "Jij bent al even erg Zwarts. Het is dat je Chris haar broer bent anders had jij dezelfde behandeling gehad maar ik laat Chris met je afrekenen als je Severus iets aandoet begrepen?" Sirius leek daar bang genoeg voor te zijn dat hij zijn mond hield.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   ma jun 22, 2015 11:45 pm

Severus Sneep

Idioten. Hij werd omringd door idioten. Dacht hij de hele tijd terwijl ze aan het ontbijt zaten. Hij had flarden van het gesprek tussen Bellatrix, Lucius en Narcissa opgevangen maar hij had er weinig aandacht aangeschonken. Het maakte hem niet uit wat die drie van hem vonden het boeide hem alleen wat de Heer van het Duister vond en tot nu toe had de Heer niets te klagen over hem gehad en dus was Severus tevreden. Hij kon echter niets tegen Lily, Melian of Christina zeggen die zouden hem per direct haten en nooit meer met hem praten en dat kon hij niet laten gebeuren en dus zweeg hij en deed hij net of hij gewoon met de groep zwadderaars omging omdat hij het niet kon laten gebeuren dat hij niet werd geaccepteerd in zijn eigen afdeling. Hij keek op toen hij de stemmen van Melian en Christina vlak achter zich hoorde "hee Chris, Mels" begroette hij Christina en zijn zusje "Lily heeft al mot met Potter zo te zien." hij knikte naar de tafel van Griffoendor waar Lily dreigend naar James aan het kijken was en hem duidelijk bedreigde. De felle blik in haar ogen en haar vijandige houding zei al genoeg.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   di jun 23, 2015 11:45 am

Christina Zwarts

Er speelde een vrolijke twinkeling in haar blauwe ogen toen Severus haar aansprak. Christina werd warm van binnen en merkte hoe haar hart sneller te keer ging. "Ja, natuurlijk! Wat verwacht je dan. Dat hoofd van Potter is toch ook iets waar je spontaan chagrijnig van word."Glimlachte Christina. Ze ging maar niet vertellen dat de rede was dat James, Severus weer eens zat te bedreigen ze vond het niet nodig om hem dat te vertellen. Zachtjes beet Christina even op haar lip. "Hoe was je vakantie?"Vroeg ze hem toen maar, ze moest toch iets vragen. Het voelde ongemakkelijk zo aan de tafel van Zwadderich met iedereen om haar heen. Het was veel prettiger geweest als ze gewoon met ze tweeën of drieën waren geweest. Ook de gedachte aan wat haar vader van de zomer zei, over dat ze uitgehuwelijkt zou worden aan een Zwadderaar maakte het er niet makkelijker op. Het besef dat haar mogelijke huwelijks kandidaat aan deze tafel zat maakte haar niet bepaalt blij. Ze was verliefd op Severus, maar haar vader zou haar nooit uithuwelijken aan een half bloed. Sowieso wilde ze hem niet op die manier. Ze wilde hem alleen als hij zelf voor haar koos en niet vanwege haar rijkdom, naam of omdat hij gedwongen werd. Ze wilde hem alleen als hij haar echt leuk vond anders niet. Ze streek een lok bruin haar achter haar oren. Ze had net zo diep bruin haar als Sirius. Christina keek Severus aan om te pijlen wat hij dacht iets wat een zeer moeilijke opgaven was bij Severus Sneep en wat dus niet zomaar lukte.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
ReviusAlast
Sheldon
Sheldon
avatar

Aantal berichten : 214
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Limburg

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter, OUAT, BBT
Favorite Actor/Actress: Jennifer Aniston, Ashton Kutcher

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   do jun 25, 2015 12:29 pm


Lucius Malfoy
''Wat de Heer doet, wie hij uitkiest als zijn volgelingen is geheel aan de Heer. Ik denk niet dat het onze zorg is. Mocht de Heer ons niet persoonlijk erop aanspreken met een bepaalde missie natuurlijk.'' Hij wilde graag een bepaalde missie hebben van de Heer, iets waardoor hij zich belangrijk voelde. Weliswaar zat hij bij de Slug Club en kreeg hij daar veel informatie over Slakhoorn en als hij weer wat dronken was, ook over de rest van Zweinstein, maar tot nu toe had hij nog geen nuttige informatie verkregen waar de Heer iets aan zou hebben. ''Mij lijkt het niet echt handig als we iedereen hier gaan vragen, ook al zijn het maar de volbloeden. Voordat je het weet komt een docent, laat staan het schoolhoofd erachter dat wij bezig zijn in opdracht van de Heer en ik denk niet dat Hij dat als positief zal ervaren.''

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
ReviusAlast
Sheldon
Sheldon
avatar

Aantal berichten : 214
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Limburg

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter, OUAT, BBT
Favorite Actor/Actress: Jennifer Aniston, Ashton Kutcher

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   do jun 25, 2015 12:38 pm

James Potter - JP
Lily leek hem te negeren, maar niet voor lang, omdat ze weer in de verdediging schoot toen het over Secretus ging. Hij rolde met zijn ogen. ''Lily, ik denk niet dat het zwerkbalteam, laat staan, heel Griffoendor, jou dat in dank afneemt als we onze eerste zwerkbalwedstrijd verliezen. Dus misschien is dat niet zo handig om te doen.'' Hij wierp een blik op Sirius die aan het lachen was, iets wat ook een brede glimlach op zijn eigen gezicht toverde. Maar deze vertrok al snel toen bleek dat Sirius lachte om het idee van Lily. ''Je wordt bedankt vriend.'' Zei hij droog, maar zijn glimlach kwam terug toen Lily Sirius aansprak op eenzelfde toon. ''Nou, wat vind ik dat lief van je dat jij alleen mij maar die behandeling wil geven.'' Hij keek even naar Sirius, dat dat toch wat te betekenen had. Nee, het zou niet lang meer duren voordat hij en Lily bij elkaar waren. Ja, ze was woedend, maar dat betekende maar des te meer dat ze haar ware gevoelens probeerde te verbloemen. Toch was James slim genoeg om op het moment niet meer over Secretus te praten. ''Dus SLIJMBALLEN dit jaar..'' Begon hij om over een ander onderwerp te beginnen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   ma jul 06, 2015 11:36 pm

Lily Evers

Lily snoof luid en schamper. Alsof haar het ook maar iets boeide wat het zwerkbalteam van Griffoendor of de rest van haar afdeling ervan vond dat ze James zijn bezem in zijn reet had gestoken. Had hij maar Severus niet moeten pesten of bedreigen. Ze was het zat dat James zich beter voelde dan alles en iedereen terwijl hij in werkelijkheid gewoon een enorm grote arrogante kwal was. Ze negeerde zijn poging om over te gaan op een ander onderwerp en weigerde verder om met James of Sirius te praten gezien die duidelijk aan het broeden waren op een plan om Severus alsnog te grazen te nemen of ze er nou bij was of niet. Maar ze meende wat ze had gezegd als ze merkte dat James alsnog Severus zou pesten zou ze er persoonlijk voor zorgen dat hij niet zou kunnen zwerkballen en of haar afdeling het nou leuk vond of niet ze hadden het er maar mee te doen. James was niet de enige speler van het team de rest kon ook wel een keer zonder hem terwijl hij op de ziekenzaal lag met een bezem in zijn reet en een lachende Madame Plijster die de tijd van haar leven zou hebben. Ze keek naar Remus om te zien of hij in staat was een normaal intelligent gesprek te voeren maar die was duidelijk zo in gedachten verzonken dat ze niet dacht dat er ook maar een zinnig woord uit zou komen en dus had ze weinig keuze dan zich mengen in het gesprek van Sirius en James over de Slijmbal examens. Ze had geen zin om hier zielig alleen te zitten en te luisteren naar het gesprek. Buiten dat liet ze natuurlijk geen kans voorbij gaan om James op zijn plaats te zetten. “En jij denkt zeker dat je de Slijmbal examens met je ogen dicht kan maken?” vroeg ze gladjes “Want je bent natuurlijk zo briljant.” het sarcasme droop van haar stem af en ze nam aan dat James niet zo oblivious zou zijn dat hij het sarcasme niet door zou hebben anders zou ze serieus gaan twijfelen of hij uberhaupt hersens had in dat arrogante hoofd van hem.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   ma jul 06, 2015 11:41 pm

Severus Sneep

Severus rolde even met zijn ogen “Niet alleen zijn hoofd. Potter heeft gewoon een hele irritante karaktereigenschap.” begon hij langzaam “Ademen.” hij haatte Potter. Waarschijnlijk haatte hij Potter erger dan Zwarts en Lupos al kwam Zwarts behoorlijk in de buurt. Hij had altijd het idee dat Potter degene was die altijd achter hem aanzat puur omdat hij bevriend was met Lily. En het hielp waarschijnlijk ook niet dat zijn beste vriends zus ook met Severus omging. Hij was echter wel opgelucht geweest toen hij merkte dat Melian wel werd geaccepteerd door het groepje. Hij had niet graag gezien dat Melian werd verstoten door dat ze zijn zusje was. Severus zuchtte even diep “wat hebben we als eerste vak eigenlijk?” normaal gesproken wist hij zijn rooster al wel maar Slakhoorn had duidelijk nog niet erg veel zin gehad om de roosters uit te delen en als hij nou toevallig de eerste les samen met Chris en de rest had kon hij in elk geval die les bijwonen. Als het dan ook toevallig toverdranken was kon hij persoonlijk zijn rooster aan Slakhoorn vragen. De toverdrankdocent vergat wel eens vaker wat...vooral als hij zich zat vol te proppen aan de oppertafel tot afgunst van Anderling die hem af en toe zure blikken toewierp. De Griffoendors hadden uiteraard hun roosters al. Severus keek van Melian naar Christina “Zullen we hier trouwens weg gaan? De sfeer is niet bepaald gezellig.” hij wierp een veelbetekenende blik richting Bellatrix, Narcissa en Lucius en stond op van de tafel van Zwaderich zodat ze weg konden gaan. Hij had weinig zin te blijven zitten terwijl zijn afdelingsgenoten mee konden genieten van hun gesprekken.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   di jul 07, 2015 12:50 pm

Christina Medussa Zwarts


"Nou heel heel toevallig hebben we ook Slakhoorn het eerste uur."zei ze glimlachend tegen hem. Ze wierp even snel een blik op haar nichten, ze was niet echt bang voor ze maar ze wist wel dat ze soms beter de confrontatie uit de weg kon dan hem op te zoeken. Dan doelde ze met name op Bellatrix, Narcissa kon ze namelijk nog met haar ogen dicht aan. Als het moest zou ze het ook altijd opnemen tegen Bellatrix maar zij was zwaar gestoord en hoe gestoorde iemand was hoe gevaarlijker iemand ook is. "Ja, dat vindt ik een goed idee."zei ze toen Severus vroeg ergens anders heen te gaan. Ze had er geen idee van dat Bellatrix en Narcissa aan het bekokstoven waren of Christina en Sirius zich ook zouden aansluiten bij Voldemort. "we kunnen wel vast naar het lokaal lopen de les begint toch zo."sugessteerden Christina. Dat zou haar toch even tijd alleen met Severus opleveren en dat wilde ze maar al te graag natuurlijk. Ze was zo ontzettend blij om hem weer te zien, ze hoopte maar dat hij niet door had hoe het precies kwam dat ze zo blij was. Ze streek een pluk diep bruin haar voor haar blauw grijze ogen weg. Dat plukje was echt ontzettend vervelend want het hing de hele tijd voor haar ogen. Ze fluisterde ook tegen Severus. "Bellatrix heeft echt iets super zieks gedaan met een bediende van de zomer." maar ze zou niet zeggen wat zolang Bellatrix in de zaal met hun was.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   di jul 07, 2015 12:54 pm

Bellatrix Zwarts


Een schille lach ontsnapte aan Bellatrix haar lippen. "Ben je gek ofsow? Denk je dat we zomaar mensen kunnen gaan rondselen!" zei ze toen op een toon alsof ze het tegen een 5 jarige had. "Zusje toch, we moeten het werk van de heer helpen, maar alleen op zijn bevel.We bekeren alleen hij die hij ons verzoekt te bekeren. We kunnen maar een paar leerlingen tegelijk doen want als we de hele school tegelijk doen valt het een beetje op hé? Vindt je niet zusje lief?" Ze keek Lucius even aan en moest denken aan wat ze vannacht hadden gedaan in een leeg lokaal een grijns ontsnapte weer aan haar lippen. Ergens hoopte ze dat de verloving tussen haar zusje en hem verbroken werd. Maar als dit niet gebeurde zou ze het ook prima zijn de wil van de familie was wet, maar dan mocht ze er nu nog wel plezier aan beleven. Sowieso kon Bellatrix, Lucius dingen geven wat Narcissa nooit zou kunnen.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
MelianSnape
Raj Kuthrapali
Raj Kuthrapali
avatar

Aantal berichten : 175
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Haarlem

Karakter kaart
Fandoms: Info
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   wo jul 08, 2015 1:04 am

Melian Snape

Melian had er wat ongemakkelijk bij gestaan. Ze had niet eens goed opgevangen waar Severus en Christina het over hadden. De Zwadderaars om haar heen werkte enorm op haar zenuwen. Normaal gesproken had Melian er tijdens de lessen niet zo'n last van, maar nu ze zo bij de tafel stond werd de sfeer van de Zwadderaars haar toch iets te overheersend. Melian ving op dat Severus en Christina alvast richting de les gingen. Dat was mooi, want nu kon Melian hen wat tijd met z'n tweeen geven. Melian haar blik was constant gevestigd op de tafel van Griffoendor, en jawel, op de plek waar Remus zat. Onbewust beet Melian op haar onderlip. Haar ogen kon ze voor geen mogelijkheid van hem afhouden en als Remus nu op zou kijken, zou hij recht in haar donkere ogen kijken. Bij dat idee ging Melian's hart al als een gek tekeer. Haar ademhaling begon nu al te versnellen. Melian schudde alle gedachtes over Remus van haar af en keek naar Christina en Remus. "Ik moet nog even uhm... mijn boeken halen." verzon Melian snel. Met een glimlach op haar gezicht keek ze nog even naar Severus en ze gaf Christina een knipoog. Zij zou de hint wel begrijpen. Melian liep terug naar de tafel van Griffoendor en ging tegenover Remus zitten. Ze had nog geen zin om naar de les te gaan. Bovendien was er niets beters dan naar Remus te kijken. Hij was zo knap en op dit moment leek hij zo in gedachten verzonken. Melian wist dat zij nooit iets tegen Remus zou durven zeggen, tenzij het school gerelateerd zou zijn, maar daar hield het ook wel bij op. Melian keek naar Lily, om even bij te komen van het gezwijmel over Remus. Blijkbaar was Lily druk bezig met James op zijn flikker geven en dit vond Melian er komisch uitzien. Ze kon het niet laten te giechelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   wo jul 08, 2015 11:37 pm

Severus Sneep

Severus had Melian met een opgetrokken wenkbrauw aangekeken toen die ineens verdween met de melding dat ze boeken ging halen maar vervolgens terug liep naar de tafel van Griffoendor en tegenover Lupos ging zitten. Af en toe begreep hij helemaal niets van zijn zusje en hij ging het niet proberen te begrijpen ook daar zou hij alleen maar hoofdpijn van krijgen. Hij keek weer naar Chris en verliet de grote zaal snel toen Bellatrix ineens veel lawaai begon te maken met der creepy lach. Hoe verder hij bij Bellatrix verwijderd was hoe beter hij moest al meer tijd dan hem lief was met haar doongen en Bellatrix was werkelijk waar gewoonweg volledig ontspoord. Eenmaal buiten de grote zaal en weg van alle drukte en zijn afdelingsgenoten ontspande Severus zichtbaar "Dus wat voor zieke dingen heeft onze Lieve Bellatrix gedaan deze zomer? Zeg me niet dat ze arme katjes heeft gemarteld dat is beneden haar. Neem aan dat ze gepromoveerd is tot op zijn minst kleine kinderen." merkte hij droog op. Over Bellatrix roddelen en haar afzieken was de enige manier waarop hij het kon verdragen in haar buurt te zijn , hij hoefde alleen maar te denken aan alle dingen die hij en Chris hadden bedacht en hij kon uren lang zichzelf afsluiten voor Bella of ook maar enig ander afdelingsgenoot. Ze liepen richting de kerkers waar het toverdrank lokaal was en gingen voor de deur staan. Er was nog niemand en waarschijnlijk zou Slakhoorn vandaag ook te laat komen dus de rest van de klas zou ook wel rustig aan doen wat hen meer tijd gaf om te praten.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   wo jul 08, 2015 11:43 pm

Remus Lupos

Remus was zo in gedachten verzonken geweest na Lily haar woorden dat hij het hele gesprek tussen Lily, James en Sirius niet eens opving hij wist alleen dat Lily weer boos was op James en dat James het wegwuifde, hij dacht wel ergens een bedreiging te horen maar ging er verder niet op in of liet ook maar enig teken zien dat hij luisterde. Tot Melian ineens tegenover hem neerplofte en zacht giechelde. Hij keek op naar Mel en trok een wenkbrauw op, pas toen merkte hij dat ze giechelde om James en Lily die nog steeds aan het bekvechten waren..of nou ja Lily was aan het vechten James deed net of hij dom was en de sarcasme en bitchy opmerkingen van Lily niet als bitchyness en Sarcasme zag. Hij keek weer naar melian "Waar is Chris?" vroeg hij met een lichte frons. Hij had amper gemerkt dat Chris ineens de grote zaal uit was gelopen met Sneep. Hij keek even naar de tijd en merkte dat ze nog ruim voldoende tijd hadden om bij het lokaal van Toverdranken aan te komen en gezien Slakhoorn toch altijd de eerste les te laat was konden ze helemaal rustig aan doen.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
ReviusAlast
Sheldon
Sheldon
avatar

Aantal berichten : 214
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Limburg

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter, OUAT, BBT
Favorite Actor/Actress: Jennifer Aniston, Ashton Kutcher

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   ma jul 13, 2015 9:51 pm

James Potter
Remus leek in gedachten verzonken te zijn, wat hij hem niet kwalijk nam. Al vroeg hij zich wel af waar hij met zijn gedachten zat. Hij zou het hem straks wel vragen. Hij hoopte maar dat er niks ergs aan de hand was, zoals symptomen van zijn 'ziekte', al zag James het niet als ziekte. Remus was een weerwolf, wat hem een stuk cooler maakte dan hij al was in zijn ogen. Al had hij te doen met Remus wanneer hij weer eens transformeerde en hij onder de littekens zat. Het leek alsof Lily hem en Sirius negeerde, maar ze gaf weer een bitchy opmerking richting hem. ''Met mijn ogen dicht gaat lastig.. maar het is wel een uitdaging inderdaad.'' Hij grijnsde eventjes. Natuurlijk wist hij dat ze sarcastisch was, maar James was niet iemand die zich snel uit het veld liet slaan. ''Ik dank je voor je compliment Evers.'' Sarcasme was het makkelijkste te bestrijden met sarcasme. Hij keek naar Remus die weer onder de levenden was en hoorde zijn vraag. ''Ze is..'' Hij keek even naar de tafel van Zwadderich, waar hij Sneep niet opmerkte. ''Ze was net nog bij Sec..Sneep.'' Hij haalde zijn schouders op.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   di jul 21, 2015 11:56 am

Christina Zwarts

Er was nog niemand in de gang van hun klaslokaal, wat mooi was want dan was ze echt alleen met Severus iets wat ze erg prettig vond, ze ging dichtbij hem staan zodat ze zachtjes tegen hem kon praten. "Ze probeerde eerst Nightingale te vermoorden ja."zei ze toen en ze keek weer net zo boos als toen ze Bellatrix had betrapt. Nightingale was Christina haar main coon. Gelukkig had ze die nog optijd kunnen redden. Het was zo een beetje de baby van Christina. "Vervolgens heeft ze de dreuzel buurjongen..geprobeerd te martelen met de curciatus vloek! Gelukkig kon ze die niet echt...maar vervolgens vond ze het wel leuk om andere vloeken op hem uit te proberen.....Er moest iemand van het ministerie komen om de jongen zijn geheugen te modificeren! Het ergste is nog dat vader wezen van mij heeft haar gewoon uit de problemen weten te kopen! Ze zou een proces krijgen, maar natuurlijk hebben ze haar met geld eruit gered!"Christina werd weer net zo boos als toen het gebeurde. Christina was de gene die zag wat Bellatrix aan het doen was in het parkje en samen met Sirius had ze de buur jongen van haar weten te bevrijden. Ze keek Severus aan en verdronk zowat in zijn ogen. Ze wilde hem zo graag vertellen wat ze voor hem voelde.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
heavenly
The King
The King
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 04-06-15
Leeftijd : 25

Karakter kaart
Fandoms: Harry Potter; Arrow; The Flash; Tmi
Favorite Actor/Actress: Stephen Amell; Grant Gustin; Emma Watson; David Tennant; Alan Rickman R.I.P.; Johnny Depp; Emilia Clarke; Sam Claflin; Jamie Campbell Bower.

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   do jul 23, 2015 9:44 pm

Severus Sneep

Severus huiverde even en schudde toen zijn hoofd met een blik van pure afkeer. “Ze is gestoord.” merkte hij nogal overbodig op. Iedereen op school wist dat Bellatrix van Detta volledig van het padje was en doorgedraaid was. Hoe dat was gebeurd wist niemand waarschijnlijk zo gek gemaakt door haar familie en haar enge verlangen om de heer van het Duister zijn trouwste dienaar te worden. Severus had het idee dat ze liever het bed deelde met de heer dan dat ze enkel zijn dienaar zou worden, een idee dat nog verontrustender was dan hij wilde toegeven. Waarom dacht hij daaraan? Uhg. Severus probeerde die gedachtes en die beelden uit zijn hoofd te halen en besloot maar naar Chris te kijken “Maar natuurlijk is ze niet gestraft, je kan lieve onschuldige Bella toch niet straffen ze doet nooit wat verkeerd.” de afkeer en walging en sarcasme waren van zijn stem en gezicht af te lezen. Hij haatte Bellatrix maar hoe erg hij haar ook haatte hij moest toegeven dat ze een bedreven en getalenteerde heks was ook al was haar manier van duelleren en alles nogal...doorgedraaid en chaotisch. Ze kende veel duistere vloeken, hij ook wel maar zij had er meer ervaring mee, ze was dan ook een stuk ouder dan dat hij was maar goed. Severus zuchtte diep en keek in het rond, de gang was nog steeds verlaten en het zag ernaar uit dat het ook nog wel even zo zou blijven. Slakhoorn was altijd het eerste uur te laat wat betekende dat elke leerling die het eerste uur les had van Slakhoorn automatisch ook al 10 minuten later aankwamen zetten.

_________________
"To the stars who listen -
and the dreams that are answered" - A court of mist and fury


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.thunderstruckbooks.wordpress.com
Christina Black-Snape
The Queen
The Queen
avatar

Aantal berichten : 676
Registratiedatum : 03-06-15
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zweinstein

Karakter kaart
Fandoms: Christina Black-Snape
Favorite Actor/Actress:

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   do jul 23, 2015 9:54 pm

Christina Zwarts

"Jep, oh en ik kreeg vervolgens straf omdat ik er een gestoorde takken boomtrul noemde...."zei ze toen beledigt. "Me vader heeft een nieuwe manier van straf, hij heeft me een week opgesloten in me slaapkamer, ik mocht er alleen uit voor het toilet en in bad te gaan want ja ze dochter moet er wel goed uitzien natuurlijk...familie eer jadiejadeejeej whooptie fucking do en ik mocht 1x per dag eruit om te eten. Wat papa lief niet wist."zei Christina sarcastisch. "Dat Sirius me er in de nacht gewoon uitliet en gewoon elke keer eten kwam brengen."zei ze toen met een glimlachje. "Dus zo een straf was het uiteindelijk niet. Heb genoeg kunnen lezen en alles en ik werd tenminste niet lastig gevallen door Bella daarzo." grinikkte ze. "Oh en papa lief wilt me in het 7e schooljaar uithuwelijken om meer macht te krijgen."ze rolde met haar ogen. "Ik wens hem er al veel succes mee, die mededing betekend dat ik twee jaar de tijd heb om elke mogelijke aanstaande zo erg af te schrikken dat die nooit meer in mijn buurt willen komen," Ze glimlachte naar Severus en voelde zich weer of ze gehypnotiseerd werd. Ze keek nog even of er niemand aan kwam en besloot toen iets te doen waar ze misschien heel veel spijt van kreeg, maar ze moest het gewoon proberen voor ze zichzelf ook maar kon stoppen drukte ze haar lippen op de zijne.

_________________
"I will answer injustice with justice"
"I will take what is mine with fire and blood."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://thunderstruckfandoms.actieforum.com
Lynn
Howard Wolowitz
Howard Wolowitz
avatar

Aantal berichten : 150
Registratiedatum : 10-06-15
Leeftijd : 28
Woonplaats : Storybrooke

Karakter kaart
Fandoms: LOST, HP, Star Wars, OUAT, Doctor Who, Merlin, LOTR, Charmed, POTC, Hunger Games, Grey's Anatomy, Revolution, V, Disney, Pixar
Favorite Actor/Actress: Asa Butterfield / Elizabeth Mitchell

BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   wo jul 29, 2015 12:15 am

off: aangezien we toch al verkeerd zitten met de leeftijden van lucius (van 1954), narcissa (van 1955) en bellatrix (van 1951). Stel ik voor dat we doen dat Narcissa in hetzelfde jaar als de marauders (van 1960) zit.

Narcissa Zwarts
Narcissa keek van de een naar de ander en fronste haar wenkbrauwen. Ergens was ze er zeker van dat bepaalde docenten er al van op de hoogte waren of dat Perkamentus al een vermoeden moest hebben van wat er aan het gebeuren was. Maar het leek haar hoe dan ook onmogelijk dat niemand op de school niets in de gaten had van de duistere praktijken op school. Ze keek heel even naar haar oudere zus en herkende haar duistere blik, een blik die verried dat ze dingen voor haar, haar bloedeigen zus, achterhield. Toen keek ze even op haar horloge en merkte ze dat ze al wat te laat waren voor de eerste les van vandaag. ''Ik moet gaan naar de les. Ik zie jullie later wel weer.'' zei ze en drukte een tedere kus op de lippen van Lucius, vooral om haar zus te tarten, en liep toen de grote zaal uit op weg naar haar leslokaal.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The Marauders   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Marauders
Terug naar boven 
Pagina 2 van 19Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
thunderstruckfandoms :: Rpg met vaste rollen :: Harry Potter-
Ga naar: